Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Raamsdonksveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Raamsdonksveer heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Raamsdonksveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Raamsdonksveer of directe omgeving.

129 klanten uit Raamsdonksveer bevelen een bij Casius in Raamsdonksveer aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Raamsdonksveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen, badkamer wanden en vloer tegelen, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels, keramische tuintegels 2 cm leggen, laminaat vervangen door tegelvloer, vloertegels leggen op een cementdekvloer, tuin opnieuw betegelen, een vloer van een appartement betegelen, betegelen nieuwe keuken, vervangen keuken tegels, voegen en kitten en gescheurde tegelwerk in de badkamer, de wanden en vloer van een badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Raamsdonksveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Raamsdonksveer:

Tegelvloer leggen

Ik wil graag de vloer in de kamer en keuken laten betegelen. Het gaat om houtlook tegels maat 23 x 120 cm. De oppervlakte van het totaal is ongeveer 50 m2. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Betegelen nieuwbouw huis

Ik zou graag 102 m2 vloer laten betegelen in mijn nieuwbouw woning. De tegels zijn 60 bij 60 cm en deze regel ik zelf. Lijm en voeg moet wel geregeld worden.

Tegelvloer leggen in de woonkamer, keuken en hal

Na waterschade wil ik plavuizen in de woonkamer, keuken en halletje laten leggen. Bij elkaar ongeveer 45 m2. Geen voorwerk nodig, wel moet er mogelijk eerst geëgaliseerd worden voordat het gelegd kan worden. Ik regel zelf materiaal.

Tegelen van een wand

Het gaat om het maken van een gat in de muur in de wasmachineruimte op de 3e verdieping. De totale afmeting van dit gat is 6 wandtegels, dus 60 cm breed en 50 cm hoog. De wandtegels zijn namelijk 20 cm breed en 25 cm hoog. Het gat weer dichten. Het betreft een gipswand. Weer betegelen met 6 witte wandtegels en wit voegen. Dit gat is nodig om via de koker/schacht een reparatie aan het rookkanaal van de ketel/dakdoorvoer uit te kunnen laten voeren.

Badkamer betegelen

Ik heb een klein klusje. We hebben tijdens een eerdere verbouwing een kleine badkamer reeds helemaal voorbereid, maar niet afgemaakt. De muren zijn al helemaal vlak gezet door een stucadoor, kan direct betegeld worden. De vloer is reeds gedaan, gaat dus alleen om de muren. Betreft ongeveer 28 m2 aan wanden met 1 raam ( totaal omtrek 2,5 meter voorzien van hoekstrip) erin en 1 douchewand van 2 meter hoog waar ook 2 hoekstrips op moeten komen. Tegels mat wit van 60 bij 30 cm met een licht grijze voeg.

Tegelwerk in huis

Ik wil graag de woonkamer, keuken en gang laten betegelen. De tegels moeten over bestaande tegels gelegd worden. Wij moeten nog tegels uitzoeken. Ik schaf deze zelf aan, ze zullen 30 bij 60 cm worden. Het is ongeveer 60 m2. Het toilet (9 m2) moet ook opnieuw betegeld worden, zowel de wanden als de vloeren. Ook hier moeten de tegels over de bestaande tegels heen gelegd worden. Wij krijgen 1 november de sleutel en 6 november moet de vloer gelegd worden.

Badkamer betegelen

Wij willen onze badkamer aanpakken. Wij slopen zelf het oude materiaal eruit. We leveren zelf de muur- en vloertegels. Het gaat dus om eventueel aansmeren van de muren en vloer, een douchedrain plaatsen en de muur en de vloer tegelen. Het vloeroppervlak is 4.5 m2. De muur is geloof ik ongeveer 15 m2. En eventueel moet er ook een hangend toilet komen. Er is nu al een staand toilet.

Tegelvloer verwijderen

Graag willen wij onze tegelvloer laten verwijderen. De vloer bestaat uit 2 lagen, de onderste laag ligt in beton en de bovenste is gelijmd. We willen de bovenste vloer laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 47 m2.

Vloertegels in de badkamer leggen

Er dient 5 m2 vloertegels van 60 x 60 cm verwijderd te worden en daarna opnieuw gelegd.

Leisteen vloer in specie leggen

Vanwege onderhoud aan onze aanbouw hebben we de leisteen vloer van ongeveer 17 m² hier moeten verwijderen. Nu willen we de vloer graag weer terug geplaatst hebben. Een paar tegels zijn door het verwijderen gebroken maar kunnen wat ons betreft gewoon terug geplaatst worden. De klus zal plaats vinden in Raamsdonksveer. De tegels zijn eruit door de voegen uit te slijpen en ze eruit te tikken. De smeervloer ligt er nog in maar deze slopen wij er zelf nog uit.

Tegel vloer 40 m2

Tegelvloer van ongeveer 40 m2. Vloer moet nog licht geëgaliseerd worden, in woonkamer/keuken. Tegels kopen we zelf. Langwerpige tegels, niet heel groot.

Badkamer tegelen

Badkamer tegelen, rechtoe rechtaan. Wanden vlak gestuct en vloer glad gestort. Afmetingen 4 x 2.5 x 2.3 (lxbxh). Vloertegels 60x60 cm. Wandtegels 30x60 cm.

Badkamer, toilet en begane grond betegelen

*Zowel vloer als wandtegels plaatsen in badkamer, later ook nog vloertegels in woonkamer, keuken, hal, wc en ook in wc wandtegels. Badkamer is ongeveer 6 vierkante meter. Oude tegels verwijderen. Woonkamer, hal, en wc is ongeveer 36 vierkante meter. WC is ongeveer 1.5 vierkante meter. Eventueel inclusief levering.

Aan het einde van het jaar verwacht ik ...

Aan het einde van het jaar verwacht ik de oplevering van mijn nieuwbouwwoning. Voor de vloer heb ik reeds tegels uitgezocht, maar deze moeten (uiteraard) nog wel gelegd worden. Graag wil ik diverse prijsopgaves ontvangen inclusier lijm + voegsel

ik zou graag de wc en hal beneden laten ...

ik zou graag de wc en hal beneden laten betegelen. het gaat om de wanden en vloer van de wc. in de hal alleen de vloer.

leggen van tegels in een garage op een ...

leggen van tegels in een garage op een cementen afsmeervloer, 18 vierkante meter