Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tuin opnieuw betegelen:

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil voor 44 m2 tuin opnieuw tegels laten leggen. De huidige tegels moeten eerst verwijderd worden door de vakman. Er komen 60x60 cm stenen op te liggen. Mogelijk is er ook extra zand nodig. Wat ondergrond betreft ervoor zorgen dat er geen onkruid meer komt. Ik wens verder graag dat de tegels aflopen richting een nog te realiseren afvoer. Hoe dit aan te pakken wil ik graag in overleg met de vakman bespreken.
Onze klant uit Oss (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin opnieuw betegelen uit heel Nederland:

Tuin achter betegelen

Ik wil in totaal aan 30 m2 tegels laten leggen van 20 x 30 cm in een achtertuin. Bestaande uit 2 terrassen en een voetpad. Ik zorg ervoor dat alles wordt verwijderd en dat de vakman per direct kan beginnen. Nieuwe tegels en zand zijn besteld.

Tuin bestraten

Ik wil 3 stukken van de tuin laten betegelen. In totaal ongeveer 15m². Ik zal voor de tegels zorgen.

Tuin leeghalen en opnieuw aanleggen

Ik wil mijn tuin leeghalen en opnieuw aanleggen. Er liggen nu tegels, borders en onkruid in en dit moet er allemaal uit. Daarna wil ik het betegelen en renoveren. De tuin is 55 m2. Graag een offerte.

Tuin renoveren

Wij willen een heg en een blokhut laten verwijderen en onze tuin van 45 m2 laten ophogen. Daarna willen we onze tuin met nieuwe tegels laten betegelen. Aan twee zijdes willen we een houten schutting laten plaatsen van 5 meter.

Bestrating leggen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn tuin kan betegelen. Afmetingen zijn nog niet bekend. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Voortuin/oprit betegelen

Onze voortuin/oprit willen we opnieuw laten betegelen. De oude tegels en beplanting halen we zelf weg en de nieuwe tegels (60x60 cm) kunnen we thuis laten leveren. Het gaat dus om ophogen/egaliseren en het leggen van de tegels. Oppervlakte is 30 m2 en de tuin is toegankelijk vanaf de weg. Bvd voor de offerte.

Achtertuin opnieuw betegelen

Ik wil mijn achtertuin opnieuw betegelen. Tuin is ongeveer 26 m2. Tuin is een en al tegel en de bedoeling is dat een stuk wordt vrijgemaakt voor het aanleggen van een stuk (kunst)gras. Tevens moet ervoor worden gezorgd dat onkruid niet meer terug komt.

Tuin betegelen

Ik zou graag een offerte willen hebben voor de kosten voor 60x60 tegels in de achtertuin. De achtertuin is 34m2. De tegels zullen er wel uit zijn, alleen het moet nog wel wat opgehoogd worden.

Tuin betegelen

Ik wil mijn tuin laten betegelen. Het gaat om ongeveer 40 vierkanten meter. Met een stukje kunstgras van 2.5 bij 2.5 meter.

Schutting plaatsen en tuin betegelen

het gaat om een tuin op een camping van totaal 110 m2. Rondom staat een haag en een schutting. Deze wil ik laten verwijderen en afvoeren. De gehele ruimte is betegeld en deze tegels moeten ook verwijderd worden en afgevoerd. Hierna zal er een houten schutting met houten palen geplaatst moeten worden en de 110 m2 bestraat. De tuin is niet goed bereikbaar, en kunnen geen grote vrachtwagens de camping op.