Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Oss te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Oss heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Oss u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Oss of directe omgeving.

366 klanten uit Oss bevelen een bij Casius in Oss aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Oss bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning, vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer, drie badkamers betegelen, vloer benedenverdieping leggen, keuken, hal en wc betegelen, terras in de achtertuin leggen, badkamer laten betegelen, benedenverdieping betegelen, tegelwerk en houten plinten zetten, douchecabine opnieuw betegelen en voegen, renovatie tegels badkamer 6 m2, badkamer tegelen in visgraat motief, wandtegels in de keuken plaatsen, tegelvloer vervangen, badkamer bad plaatsen en betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Oss staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oss:

Tuin opnieuw betegelen

Ik wil voor 44 m2 tuin opnieuw tegels laten leggen. De huidige tegels moeten eerst verwijderd worden door de vakman. Er komen 60x60 cm stenen op te liggen. Mogelijk is er ook extra zand nodig. Wat ondergrond betreft ervoor zorgen dat er geen onkruid meer komt. Ik wens verder graag dat de tegels aflopen richting een nog te realiseren afvoer. Hoe dit aan te pakken wil ik graag in overleg met de vakman bespreken.

Keukenvloer betegelen

Ik wil de keukenvloer laten betegelen over de oude tegelvloer heen, de oppervlakte is +-10m. Tegels leveren in overleg met de aannemer.

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil tegels laten zetten in de douche ruimte. Ongeveer 11 m2. Ook plaatsen van douchebak en douchedeur en alles waterdicht afkitten. Er zitten nu nog tegels op. Verwijderen wil ik eventueel ook door de vakman laten doen.

Vloer betegelen in een nieuwbouwwoning

Wij overwegen om een nieuwbouwwoning te gaan kopen en gaan daarover binnenkort met een makelaar praten. Het betreft een nieuwbouwplan in Berghem waarmee dit jaar zal worden gestart. We willen nu wat inzicht krijgen in prijzen voor de afwerking. We willen graag weten wat het kost om 55 m² vloertegels te leggen van 20 x 50 cm. De tegels kopen wij daarvoor zelf.

Een aantal badkamertegels plaatsen

Plaatsen van 6 badkamertegels van 15 bij 15 cm. Er is een gat in de muur, dus wellicht eerst een stukje gipswand plaatsen. Tegels heb ik zelf al. Repareren van lekkende kraan in de keuken. Eventueel vervangen.

Wand- en vloertegels zetten en voegen

Wand- en vloertegels zetten en voegen: 27 vierkante meter wand te betegelen met tegels van 30 bij 60 cm. De wand is van gipsplaten. En 24 vierkante meter vloer met tegels van 30 bij 30 cm. De ondergrond is een cementdekvloer. Mijn budget is max 500,- dat is inclusief alle materialen zoals lijm en voegmiddel.

Tegelvoegen vervangen

We hebben afgelopen weekend het toilet bij mijn ouders betegeld en gevoegd. Maar door miscommunicatie is er voor de wanden een antraciet kleur voeg gebruikt. Dit had licht grijs moeten zijn. Ik zou dan ook graag weten of het mogelijk is en wat het zou kosten om deze voeg er uit te halen en opnieuw te voegen in een licht grijze voeg en kit. De toilet kamer is ongeveer 1m x 2m x 2,5m (hoog). Er zit een witte tegel op de wand en het zijn tegels van 60 bij 30 cm, welke recht boven elkaar zijn geplaatst. (de vloer kan wel antraciet blijven). Optioneel : een verlaagt plafond van gips inclusief 1 spotje inbouw. Alvast bedankt voor uw reactie.

Tegels in de douche vervangen

Er zitten diverse boorgaten in de tegels (ca. 12 stuks) deze wil ik laten vervangen.

Tegelvloer in de keuken aanbrengen

Het betreft: - 10 m2 keukenvloer die betegeld moet worden. - Materiaal is aanwezig. - Plaatsen overgang drempel/strip keuken naar de woonkamer.

Tegelvloer laten leggen in de woonkamer en hal

Wij willen in de woonkamer en hal tegels afmt 60x60 totaal oppervlakte 50m2 wij willen graag prijs weten van het totaal dus materiaal en leggen enz

60bij60cm tegels leggen

Het gaat om 75m2 vloer en tegels van 60x60cm. Leggen in specie over vloerverwarming. Wij hebben een budget van max 1000 euro voor het leggen met de lijm en het voegsel. We hebben de tegels al uitgezocht.

plavuizen leggen op de gehele beneden verdieping

Plavuizen leggen in romaanse verband op de gehele beneden verdieping (woonkamer, keuken, hal en toilet) +/- 40 m2, Het betreft een nieuwbouwwoning. De tegels zijn al reeds aangeschaft.

Keukenvloer + evt. hal betegelen

Het betreft hier het betegelen van een keukenvloer van ca 12 m2. Ik haal zelf de oude tegels eruit, dan is er een kale betonvloer. Eventueel de halvloer erbij van ca. 2 m2. Tegels zullen worden aangeleverd.

badkamer betegelen

Badkamer betegelen i.v.m. verbouwing. Afmeting 2.00 bij 2.25

In mijn achterhuis bevinden zich 2 grote ...

In mijn achterhuis bevinden zich 2 grote studio`s met eigen toilet en douche. Wanden en vloer van de douche lekken en moeten opnieuw betegeld worden.Het is een ruimte van 15m2. Tevens plaatsen van kranen. Bij wederzijdse tevredenheid heb ik daarna nog diverse onderhoudsklussen en wil ik in de bijruimte een keukenblok plaatsen. Daarvoor dienen de aanwezige af- en aanvoerleidingen verlegd te worden, afzuiging plaatsen. Binnenmuur plaatsen met deur om ruimte af te scheiden. Er is een mogelijkheid voor overnachting als het project tijdens een aaneengesloten periode wordt afgemaakt. Ik kan met de werkzaamheden starten op 17 augustus.

Over bestaand tegelwerk in WC ruimte ...

Over bestaand tegelwerk in WC ruimte nieuwe tegels lijmen. Vloeroppervlak 2 m2. Wandoppervlak 6m2. Ruimte is ontdaan van sanitair.

oude tegels en sanitair uit badkamer en ...

oude tegels en sanitair uit badkamer en toilet verwijderen en afvoeren, opnieuw betegelen wanden en vloeren, plaatsen 2 hangtoiletten ,wastafel en inloopdouche en radiator. lampje boven spiegel aansluiting maken electriciteit.

Ik zoek een vakkundig tegelzetter voor ...

Ik zoek een vakkundig tegelzetter voor het leggen van een granieten vloer. Ca. 100 M2. Alles begane grond, gedeeltelijk nieuwbouw (50%) Geen drempels er komt wel vloerverwarming.