Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Oosterhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Oosterhout heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Oosterhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Oosterhout of directe omgeving.

655 klanten uit Oosterhout bevelen een bij Casius in Oosterhout aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Oosterhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: plavuizen met vloerverwarming, keramische tegels plaatsen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, betegelen begane grond, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, tegelvloer aanbrengen, badkamer voorzien van tegelwerk, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer, tegelvloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Oosterhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Oosterhout:

Tegelwerk in de woonkamer, keuken en hal

Graag zou ik vloertegels inclusief randjes willen leggen in woonkamer, keuken en hal, voor meer info zie tekening.

Keramische tegels leggen in huiskamer

Circa 24 m2 keramische tegels (30 x 1.20 meter) leggen in voorkamer. Er gaat 1 schuine hoek vanaf in verband met een open haard. Oude vloerbedekking wordt door ons verwijderd. Eronder ligt een cementdekvloer.

Badkamer betegelen vloer en wanden

Wij willen graag onze badkamer laten betegelen, wanden en vloer. Het gaat in totaal om +/- 27 m2. Oude tegels worden door ons zelf verwijderd.

Muur met steenstrips bekleden

Wij hebben een muur die we met steenstrips willen bekleden. Het gaat om ongeveer 8 m2 en het moet een bocht om. De steenstrips zijn al in huis.

Tegels aanbrengen op de keukenvloer

Ik wil de keukenvloer laten betegelen (7,5m2). Tegels 60,8 x 60,8 keramisch.

Tegelvloer leggen in de woonkamer

Ik wil graag tegels laten leggen in de woonkamer. De woonkamer is 32 m2 groot en er komen tegels van 30 bij 30 cm. Oude vloer is reeds verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Natuurstenen vloer laten leggen

Ik wil graag een natuurstenen vloer laten leggen. In totaal 100 m2 op begane grond, diverse ruimtes. Vlakke ondergrond. Buttering floating methode. Tegels zijn 50 x 50 cm of 60 x 60 cm.

Keukenvloer betegelen

Het laten leggen van een tegelvloer (volgens zwart/wit geblokte vlagmotief) of Terrazzo vloer van 15 vierkante meter. De ondergrond is een betonnen geëgaliseerde vloer als ondergrond. Graag een offerte voor beide mogelijkheden.

Geluidsisolatie voor een tegelvloer

Ik wil een tegelvloer leggen in een appartement,wat voor isolatie kan ik het beste gebruiken, en waar kan dat kopen?

Plavuizen leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leggen van plavuizen op een cement dekvloer met vloerverwarming. Het gaat hier om een nieuwbouwwoning waarvan de begane grond ongeveer 91 m2 betreft. De woning wordt naar verwachting eind september / begin oktober opgeleverd.

Toiletvloer betegelen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het tegelen van onze toiletvloer van ongeveer 1 m2: 1. Verwijderen oude tegels; 2. Egaliseren vloer; 3. Tegelen nieuwe vloer. Graag een offerte inclusief materiaal maar exclusief tegels.

Muurtje achter het toilet betegelen

Ik zoek een tegelzetter die het muurtje achter mijn wc kan betegelen. Ik heb een lekkage gehad en dit moet hersteld worden. Het muurtje is ongeveer 150 centimeter hoog en 90 centimeter breed. Ook moet ik daar gewoon simpele witte tegeltjes van 20 x 10 centimeter voor hebben. Ik zou graag een offerte ontvangen van de totaal prijs.

Voegen tussen tegels verwijderen

Graag een prijsopgave voor het verwijderen van de voegen van 65 m2 aan vloertegels. De tegels zijn 60 x 60 centimeter groot.

Steenstrips plaatsen

Wij willen graag op een muur van 5,5 m2 steenstrips laten plaatsen. Ik wil graag zelf het materiaal aanschaffen. Het gaat dus puur om de mankracht. Zouden wij hiervoor een offerte kunnen ontvangen?

Tegelvloer leggen in de keuken, WC en hal

Wij willen graag een vloer laten leggen in de keuken hal en washok ongeveer 40 vierkante meter

Vloer en wanden in de badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. Vloer 5 m2 en wand 18 m2. Graag materiaal en arbeidskosten apart vermelden.

Tegeltjes keuken

Het gaat om 1,50 vierkante meter zetten van keukentegeltjes. Het gaat om de wanden.

Badkamer betegelen

Badkamer betegelen. Betreft de wanden en de vloer. Afmeting van de badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter. Tegels zijn aanwezig.

Oude tegelvloer verwijderen uit de ...

Oude tegelvloer verwijderen uit de keuken en de hal, egaliseren en nieuwe tegelvloer zo mogelijk diagonaal leggen ongeveer 12 m2. De nieuwe tegelvloer moet aansluiten op de oude tegelvloer van de woonkamer.

Het verwijderen en afvoeren van oude ...

Het verwijderen en afvoeren van oude tegelvloer, aanbrengen van kimband en egaliseren van cementvloer en daarna leggen van nieuwe tegelvloer in waterdichte cementlaag, zodanig dat het water automatisch afvloeit naar de waterafvoer. De nieuwe tegels worden door klant zelf aangeschaft. De rest van het materiaal dient door de opdrachtnemer te worden aangeleverd.

In keuken, hal en toilet tegels ...

In keuken, hal en toilet tegels verwijderen. Opnieuw betegelen, ongeveer 12m2. Plaatsen van nieuw toilet en fonteintje. Graag deze 3 activiteiten (slopen, betegelen, sanitair plaatsen) afzonderlijk offreren.

betegelen van garage en technische ...

betegelen van garage en technische ruimte op de zolder van resp 18M2 en 3M2

De wanden van de keuken moeten worden ...

De wanden van de keuken moeten worden aangepakt. Sommige delen zijn een soort van structuurmuur en sommige delen lijken bouwmuur. Op andere delen zit triplex aangebracht. Tevens is mijn wens dat er ook tegels aangebracht kunnen worden achter het aanrechtblad en gasfornuis. Ik ben niet thuis in de tegelwereld, maar ik zat te denken aan mooie sjieke tegels, mag best een donkere kleur hebben. De keuken is helemaal gemonteerd en beslaat beide wanden van de keuken, daartussen is het 'gangpad'. Als laatste wilde ik weten of het mogelijk is mijn bestaande parketvloer in de keuken te vervangen door tegels. Hier dacht ik ook weer aan natuursteen.

Nieuwe tegels zetten in de gang en ...

Nieuwe tegels zetten in de gang en keuken.

In de keuken moet 3 m2 nieuwe tegels op ...

In de keuken moet 3 m2 nieuwe tegels op de muur worden aangebracht. Daarvoor moet 2 m2 tegels eraf worden gehaald. Vanwege een reeds nieuw aanrechtblad moet dit voorzichtig gebeuren.