Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor garagevloer betegelen:

Garagevloer betegelen

Ik wil graag een offerte (compleet met alle bijkomende kosten) per vierkante meter voor het betegelen van mijn garagevloer met afmetingen van ongeveer 6,90mx4,80m. De garagevloer is niet geheel egaal met aan een zijde een oude met beton volgestorte smeerput. Als egaliseren noodzakelijk is vooraf, wil ik daar graag een aparte offerte voor.
Onze klant uit Oisterwijk (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garagevloer betegelen uit heel Nederland:

Egaliseren van betonnen garagevloer

Ik wil mijn vloer (15 m2) egaliseren zodat ik het kan betegelen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.

Egaliseren vloer garage

Egaliseren garagevloer +/- 20 m2 om vloer daarna goed te kunnen betegelen. Huidige bovenlaag is beschadigd, zachter beton. Er zit kruipluik in de vloer.

Vloer garage egaliseren en opnieuw betegelen

Ik wil graag een prijsopgave om een garagevloer te egaliseren en te betegelen, eventueel met de bestaande of nieuwe straattegels. De vloer is nu hobbelig en dit zou ik opnieuw gelegd willen hebben. Het gaat om 15 m2, waar de tegel er direct uitgehaald kunnen worden. Mochten er nieuwe tegels nodig zijn, zou de vakman dit mogen regelen.

Garagevloer betegelen

Ik wil graag mijn garagevloer laten betegelen met eenvoudige tegels (moet ik nog aanschaffen) 30 m2 in week 26. Garage is nieuwbouw en wordt zeer waarschijnlijk net voor week 26 opgeleverd. Dit is het eerste wat ik wil laten doen dus uitstel is niet mogelijk.

Garagevloer betegelen

Wij willen graag de vloer van de garage laten betegelen, 18,5 meter vloeroppervlak.

Garagevloer betegelen

Graag offerte voor het betegelen van onze garagevloer van 3 x 4 meter met tegels van 60 x 60 cm.

Tegelen van de garagevloer en wasruimte

Wij willen de garage laten betegelen en de wasruimte. De werkzaamheden in de garage kunnen vanaf eind maart worden uitgevoerd. De wasruimte wordt naar verwachting half april opgeleverd. De vloeroppervlakte van de garage is 4.25 x 6.40 meter en de wasruimte 1.90 x 3.00 meter. Beide ruimtes hebben een ruwe betonvloer als ondergrond, wellicht dat de vloer in de garage licht geëgaliseerd moet worden.

Garagevloer egaliseren en betegelen

Wij hebben een inpandige garage van 16 m² waar nog een gestorte betonvloer vanaf de bouw in ligt. Wij willen die vloer graag laten egaliseren en daarna laten betegelen met vloertegels van 30 x 30 of 40 x 40 cm. We willen de klus in oktober laten uitvoeren. De aanschaf van de tegels willen we graag in overleg. We ontvangen graag een prijsopgave.

Garagevloer betegelen

Er zijn al tegels van 48 bij 48 cm. De vloer is vlak maar ruw. Zie graag offertes tegemoet. Voorkeur om vloer te leggen rond 17 augustus.

Garagevloer egaliseren of betegelen

Ik wil mijn garagevloer egaliseren vlak maken of betegelen met tegels