Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer op de benedenverdieping plaatsen:

Tegelvloer op de benedenverdieping plaatsen

Wij hebben een tegelvloer van ongeveer 70 m² en willen daar een nieuwe leistenen vloer overheen laten leggen. Wij zullen hiervoor zelf tegels aanschaffen, de maat is nog nader te bepalen. Lijm en voegmiddelen kan de vakman leveren. Wij ontvangen graag uw offerte.
Onze klant uit Helmond (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer op de benedenverdieping plaatsen uit heel Nederland:

Tegelvloer leggen op de benedenverdieping

Op 28 november komt mijn nieuwe huurwoning vrij en ik verwacht daarna snel de sleutel te zullen krijgen. Ik wil op de benedenverdieping graag 50 m² tegels laten leggen. Grote tegels van vermoedelijk 60 x 60 cm. Ik koop de materialen hiervoor zelf. Ik ontvang graag uw offerte.

Grote verbouwing van een woonhuis

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1976. De overdracht daarvan zal plaatsvinden in april 2018. We willen die woning laten verbouwen. Het gaat om het slopen van de keuken en badkamer. We willen een aanbouw van 3 x 4 meter met een schuifpui van 3 meter en een convectorput voor die schuifpui. Er moet een steunbalk in de achtergevel worden geplaatst. In die aanbouw komt een nieuwe keuken met kookeiland. De benedenverdieping van 60 m² moet een nieuwe tegelvloer krijgen met vloerverwarming. Als het mogelijk is moeten de sleuven in de huidige tegelvloer worden aangebracht, zo niet, dan moet die er uit. We willen een nieuwe badkamer van 2,9 x 2,3 meter, met inbouwtoilet, inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Alle wanden en vloeren moeten betegeld worden. De bestaande garagemuur heeft nu een buitendeur. Er moet een raam worden dichtgemetseld en in de muur moet een binnendeur met kozijn worden geplaatst. Vanuit de aanbouw is dat dan de nieuwe ingang van de garage. Verder alles netjes stuken en elektra, water, riolering en cv aanpassen en verleggen in de aanbouw en badkamer zodat alles netjes aangesloten kan worden. De woning staat op internet met plattegronden. Indien er mensen serieus een prijsopgave willen maken hiervoor graag contact opnemen om onze wensen en vragen te bespreken. Alvast bedankt voor uw reactie.

Tegelvloer egaliseren en plak-pvc plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1983 en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Op dit moment ligt er op de benedenverdieping een tegelvloer van ongeveer 45 m² met daaronder vloerverwarming. We willen die tegelvloer laten egaliseren en er daarna plak-pvc op laten plaatsen met een 'houtlook'. We ontvangen hiervoor graag uw advies en een prijsopgave. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor levering van de pvc-vloer. We willen na de sleuteloverdracht eerst wat andere klussen gaan doen. Deze vloer kan vermoedelijk rond begin december worden gelegd.

Volledige benedenverdieping betegelen

Op mijn benedenverdieping van ongeveer 55 m² ligt al een tegelvloer en ik wil daar graag nieuwe vloertegels overheen laten leggen in een cementlaag. Ik wil hiervoor de vloertegel Pietra van Praxis laten plaatsen, maat 30 x 60 cm (€14,99 per m²) Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan of het allemaal mogelijk is. Ik ontvang graag advies en uw prijsopgave.

Grindvloer aanbrengen op benedenverdieping

Gehele benedenverdieping van een grindvloer voorzien. In totaal ongeveer 170 m2. In de keuken en de serre ligt een tegelvloer. Daar kan de grindvloer overheen. In de woonkamer ligt laminaat op een betonnen vloer.

Verwijderen van een tegelvloer

Verwijderen van 60 m2 tegelvloer gelegd in cementdekvloer met vloerverwarming. Vrijstaand huis met ruimte voor puincontainer. Betreft hele benedenverdieping.

Tegelvloer en reliëfmuur verwijderen

Wat zijn de kosten ongeveer van de volgende twee klussen: 1.) Brickwall van muur verwijderen (gaat om zo iets: https://nl. Pinterest. Com/pin/348043877431078386/ ), 10 meter lengte x huiskamerhoogte daarnaast het verwijderen van vloertegels, ongeveer 50 m2 op de benedenverdieping, overigens gaat het ook om de exacte muur op de foto.

Tegelvloer leggen op de benedenverdieping

Ik wil een tegelvloer op de begane grond laten leggen. De tegels zijn 60 x 60 cm en het zijn keramische tegels. De oppervlakte is 65 m2.

Tegelvloer leggen op benedenverdieping

Ik wil de gehele beneden-verdieping van onze nieuwbouwwoning voorzien van een tegelvloer, met uitzondering van het toilet. Ik kom zelf uit op 44 vierkante meters. De vloer is voorzien van vloerverwarming en een cementdekvloer. We willen tegels met een houtlook, deze moeten we nog uitzoeken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Grindvloeren aanbrengen

We zijn bezig met de koop van een woning. Bij vernieuwing van de badkamer overwegen we een grindvloer. Graag vernemen we wat de voorwaarden zijn voor een tegelvloer die goed genoeg is om die te egaliseren (productprijs & manuren) en daarop een grindvloer aan te brengen (productprijs & manuren) en hoeveel hoger deze combinatie is. De badkamer is 198 cm x 381 cm. Beneden overwegen we ook een grindvloer. De helft van de vloer is een Terazzovloer, de rest is hout. Beneden vinden we het ook een optie om een gietvloer te hebben, graag voor beide een indicatie. De oppervlakte van de benedenverdieping is ongeveer 65 m2.