Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Helmond te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Helmond heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Helmond u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Helmond of directe omgeving.

688 klanten uit Helmond bevelen een bij Casius in Helmond aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Helmond bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond betegelen, betegelen benendenverdieping nieuwbouwwoning, bedrijfsruimte betegelen, meerdere vloeren tegelen, nieuwe vloer aanbrengen op een bestaande tegelvloer, oude franse cementtegels leggen op de vloer in gang en keuken, leistenen vloer leggen, tegels zetten nieuwbouwwoning, granieten vloer in de keuken leggen, inclusief plinten, nieuwbouw badkamer en toiletruimte betegelen, beneden verdieping betegelen, betegelen keuken, granito vloer vervangen door tegels, begane grond betegelen, plavuizen verwijderen vloerverwarming behouden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Helmond staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Helmond:

Tegelen, inbouwreservoir en lekkage

Klant wilt graag de toilet laten betegelen. Het gaat om ongeveer 3 vierkante meter. De klant wil graag ook de oude inbouwreservoir laten verwijderen en een nieuwe laten monteren. Verder heeft ze een fonteintje in de toilet. De afvoer hiervan loopt naar de vloer naar beneden. Bij de vloer lekt dit. Mevrouw wil hier een nieuwe afvoer. De vraag is wat dit allemaal zou kosten bij elkaar.

Laminaat vervangen door tegelvloer

Ik wil zo spoedig mogelijk de vloer laten betegelen. In de woonkamer, het gaat om ongeveer 32 m2. De stenen tegels van ongeveer 60x20 cm verzorg ik zelf. Het huidige laminaat moet eerst verwijderd en afgevoerd worden door de vakman.

Klein balkon betegelen

Ik heb een klein balkon, van ongeveer 1 x 2 meter, ik wil daar graag tegels op (of iets anders) waar geen onkruid meer doorheen komt. Materialen wil ik zelf bestellen.

Muur in badkamer betegelen binnen een week

Gaat om een muur die aan beide zijden betegeld moet worden. In totaal gaat het om 8 m2. Tegels hebben we. Lijm en voetstuk niet. Inmiddels verhuizing moet het 12 april klaar zijn

Badkamer betegelen

Ik wil graag de vloer en wand van de badkamer laten betegelen. Tegels zijn al besteld en er hoeft niet gevoegd te worden. Het gaat samen (vloer en wand) om 30 m2.

Vloertegels laten leggen

Wij willen onze tegelvloer vervangen door een nieuwe tegelvloer (ongeveer 40 m2) met vloerverwarming (hoofdverwarming), tegels zijn nog niet aangeschaft. Daarnaast moeten de drie verwarmingselementen verwijderd worden. Werkzaamheden zullen in week 6 uitgevoerd moeten worden. Graag een prijsopgave exclusief tegels.

Tegelvloer op de benedenverdieping plaatsen

Wij hebben een tegelvloer van ongeveer 70 m² en willen daar een nieuwe leistenen vloer overheen laten leggen. Wij zullen hiervoor zelf tegels aanschaffen, de maat is nog nader te bepalen. Lijm en voegmiddelen kan de vakman leveren. Wij ontvangen graag uw offerte.

Tegelvloer leggen

Hal (6 m2) cementvloer storten + tegels leggen + woonkamer (van beton 27 m2) egaliseren en tegels leggen. Keramische tegels, gerectificeerd 60 x 60 schaf ik zelf aan. Graag offerte inclusief prijzen te gebruiken materialen als lijm en voegsel. Graag zo spoedig mogelijk.

Keuken laten tegelen

Wij willen onze keukenwand laten betegelen totaal 4m2 de tegels hebben wij al zelf. Deze klus willen we in week 50 laten uitvoeren.

Vloertegels laten leggen

Ik wil graag vloertegels laten leggen in de woonkamer, hal en toilet. Het is een keramische vloertegel, Atlas trust gold, en de afmeting van de tegel is 60 x 60 cm. De vloeroppervlakte is ongeveer 40 m2. Mijn nieuwbouwwoning zal eind 2016 gereed zijn.

Toilet opnieuw laten betegelen

Toilet renovatie: Ik wil mijn toilet opnieuw laten betegelen (vloer en muur - 1.50 meter hoog) en de rest van de muren graag glad maken. Er dienen ook oude tegels verwijderd te worden.

Betegelen van de wanden in een toiletruimte

Wij hebben een toiletruimte met plastic schroten op de wanden. Ik zal die zelf verwijderen en wil de wanden daarna laten betegelen tot aan het plafond. Graag laat ik de ruimte opmeten en ontvang daarna een offerte voor de levering en plaatsing van het tegelwerk.

Wandtegels in de badkamer aanbrengen

Betreft ongeveer 6 m2 wandtegels van 30 bij 40 cm slopen en opnieuw betegelen. Het gaat om een rechte wand. Zou iets in de kleur pergamon moeten worden. Graag prijs voor tegels, materiaal + werkzaamheden gespecificeerd.

Keuken achterwand voorzien van steenstrips

Wij willen graag steenstrips op onze achterwand in de keuken. De oppervlakte is ongeveer 10 m2. Er zit nu glasvliesbehang op de muur.

Terras betegelen

Het verwijderen en afvoeren van tegels in 7,5 m2 terras. Daarna het leggen van nieuwe tegels (reeds in bezit) met aanvoer zand/cement en voegen. Foto is beschikbaar.

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer opknappen door nieuwe tegels over de oude te lijmen. De badkamer is ongeveer 23 m2 en de tegels zullen ongeveer 60 bij 30 cm worden.

Tegelzetten in de badkamer, toilet en woonkamer

Woonkamer 50 m2 60 x 60 tegel in de lijm, in verband met vloerverwarming Badkamer wandtegel 30 x 60 en vloertegel 60 x 60 2,4 x 2,74 meter Toilet wandtegel 30 x 60 tot 1.20 meter hoogte en vloertegel 60 x 60

Badkamer vloer en en wand betegelen

Betreft: - vloertegels lijmen 30x80 en oppervlakte van +/- 5 m2 - wandtegels lijmen 30x60 en oppervlakte van 25 m2. Wanden zijn gestukt. Graag zsm gespecificeerde prijzen. Gr. Rob

Tegels laten zetten

Ben op zoek naar een tegel zetten Voor 8m2 In eindhoven

Tegelvloer leggen

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen met lijm en voegen. Oppervlakte: 41 m2. Offerte voor het laten leggen, afhankelijk van de prijs of ik door u de tegels laat leveren. Eventueel in toilet ook de wandtegels laten zetten.

Vloertegels leggen

Wij willen een houten vloer in het halletje (5m2) vervangen voor een tegelvloer (tegelmaat 60x60 cm). Houten vloer verwijderen wij zelf, daarna moet eerst de vloer geëgaliseerd worden (na doortrekken gasleiding ten behoeve van een open haard). Tegels zijn in bestelling.

Tegelwerk

Ongeveer 25 m2 vloertegels leggen op de eerste verdieping.

Keramische buitentegels leggen

We willen graag 36 m2 aan keramische tegels buiten aangelegd hebben. Graag aanbieding op basis van leggen in zandbed in combi met betonmortel en afvoegen. Keramische tegels kopen wij zelf in.

Tegelvloer lijmen

Een deel van mijn garagevloer moet worden betegeld. Het betreft een oppervlakte van ca. 10 m2. Een zijde is recht, de andere drie wanden hebben een deur dus dat geeft een beetje knipwerk. Mogelijk moet het nog geëgaliseerd worden maar dat mag de vakman beoordelen. Ik moet op donderdag 27 juni a.s. over de vloer kunnen lopen. Tegels ga ik zelf leveren.

Vloer badkamer betegelen

Vloer badkamer betegelen. Oppervlakte 5,18 m2. Tegels van 44,7 cm x 44,7 cm. Tegels zijn gekocht.