Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Heerle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Heerle heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Heerle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Heerle of directe omgeving.

12 klanten uit Heerle bevelen een bij Casius in Heerle aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Heerle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: tegels plaatsen, wc nieuwe wandtegels, woonkamer betegelen, badkamer betegelen, tegelvloer plaatsen, badkamer tegelen, leggen van vloertegels in badkamer, vloer betegelen, keramische tegels in woonkamer/hal/keuken leggen, badkamer tegelen, wanden en vloeren, reparatie van de badkamer wandtegels, vloer en wanden betegelen van badkamer, wC betegelen en wasbak en kraan plaatsen, plavuizen in woonkamer, hal, kamerkast en wc beneden, toilet en hal betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Heerle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Heerle:

Badkamer vloer betegelen

De oude vloer in de badkamer vertoont scheuren. Deze dient te moeten verwijderd en de vloer opnieuw gelegd. De oppervlakte is 8 m2.

Wand- en vloertegels plaatsen

In de woonkamer, keuken, toilet en badkamer dienen er vloertegels gelegd te worden en ook wandtegels in de badkamer en toilet. Het gaat om een mix van keramisch parket tegels van 120 x 30 cm en tegels 60 x 60 cm groot. Het materiaal en lijm is aanwezig en het aantal m2 bedraagt ongeveer 150 m2. Er iis een nieuwe vloerverwarming aanwezig.

Er ligt nu een houten vloer die we zelf ...

Er ligt nu een houten vloer die we zelf verwijderen, daaronder ligt een normale tegelvloer, maar er is ook een gedeelte waar geen tegels onder liggen. We hebben travertin tegels in verschillende kleuren en verschillende maten (20x20; 20x10;10x10;5x5; matjes met tegeltjes van 2x2cm). We willen het hele huis met deze tegels gelegd hebben. In de badkamer moet er een ligbad uit (doen we zelf) en moet er een douchegedeelte opnieuw betegeld worden. Er komt GEEN douchecabine in maar gewoon een opstaande rand waarachter het douchegedeelte is. De keuken gaat eruit (doen we zelf) We willen ook onder het nwe keukenblok getegeld hebben. Er liggen nergens deurdorpels. Ook willen we advies of we eerst de muren moeten stucken en dan pas de vloertegels laten leggen of andersom. Is daar een regel voor?