Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Geldrop te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Geldrop heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Geldrop u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Geldrop of directe omgeving.

254 klanten uit Geldrop bevelen een bij Casius in Geldrop aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Geldrop bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van marmeren vloer en wanden, betegelen bestaande voer, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer, tegelvloer leggen, badkamervloer en wanden betegelen, vloer betegelen, keramische tegels in woonkamer/hal/keuken leggen, tegels zetten badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Geldrop staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Geldrop:

Vloertegels leggen

Ik wil vloertegels laten zetten. (woonkamer, keuken hal) circa 55 vierkante meter

Nieuwe tegelvloer laten leggen

I wil een nieuwe tegel vloer laten leggen. Rond 50 m2 en ik wil offerte ontvangen met de legkosten.

Tegels zetten achterwand keuken

De achterwand in de keuken moet betegeld worden. Het gaat om ongeveer 3 m2. We zijn al in het bezit van de tegels (metro tegels 10 x 20 cm). Op de achterwand bevinden zich stopcontacten.

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer betegelen. Het gaat om een totaaloppervlak van 18 m2. De oude tegels zijn al verwijderd.

Tegelen van de badkamer

De gerenoveerde badkamer dient te worden betegeld. (Wanden en vloer). Het betreft ruimte van 6 m2. Wanden hebben nieuw stucwerk en zijn voorbehandeld. Vloer is oude tegelvloer waar elektrische vloerverwarmingsmatten op komen. In de toekomstige douche bevindt zich een nis wand. Alle materialen zijn al aanwezig, of worden verzorgd na overleg.

Woonkamer, hal, kelder en toilet begane grond betegelen

Ik wil graag de woonkamer, kelder, hal en het toilet betegeld hebben met 60 bij 60 tegels. Het totale oppervlakte is ongeveer 80 m2. De tegels zijn nog niet aangeschaft.

Tegels leggen in de woonkamer en gang

Tegels leggen in de woonkamer en gang. Het is ongeveer 38 m2 voor de woonkamer en de gang samen. Ik wil weer plavuizen. Er liggen nu ook tegels, de nieuwe moeten er op gelegd worden, als dat mogelijk is.

Keuken betegelen

Achterwand keuken betegelen en vensterbank onder raam tussen keuken en aanbouw herstellen omdat deze is losgekomen bij afkappen oude tegels. Tegelwerk is een paar m2. De keuken komt in januari, voor die tijd moet het werk gedaan zijn.

Tegels zetten begane grond

Tegelen van huiskamer, keuken, gang op vloerverwarming. Leggen inclusief 6 cm cement dekvloer. Ongeveer 63 m2. Tegels zijn aanwezig.

Betegelen begane grond

Betreft het leggen van tegels, betreft 70 m2. Zijn bezig met vloerverwarming en daarna komt er een dekvloer op(in overleg wie dit doet). Tegels aanwezig.

Wij willen graag vloertegels in de ...

Wij willen graag vloertegels in de keuken laten leggen. Onze keuken is ong. 12m2.

De keukenvloer moet gelegd worden (+/- ...

De keukenvloer moet gelegd worden (+/- 20m2), tegels aanwezig. En ook het toilet moet betegeld worden (170x100x220), ook de vloer moet gedaan worden (170x100). Hiervoor zijn ook tegels aanwezig. Lijm is evt. ook al aanwezig.

1. Betegelen van de vloer in een ...

1. Betegelen van de vloer in een keuken/bijkeuken/wc. Dit is 26m2 waarvan 18.5m2 tegel over tegel, de resterende 7.5m2 moet geegaliseerd worden. Het zijn keramische vloertegels met een grootte van 45x45. 2. Betegelen van de wanden in de wc (tegel over tegel). Dit is 13m2 waarvan 2.5m2 grote mozaik, de rest zijn 33x45 tegels.

Het is onze bedoeling om de bestaande ...

Het is onze bedoeling om de bestaande badkamer geheel kaal te maken. De tegels hebben we al in huis. Tevens willen we de toilet beneden ook opnieuw laten betegelen. Er hoeven geen leidingen verlegt te worden.

Bad kamer moet vernieuwd worden onder ...

Bad kamer moet vernieuwd worden onder andere: nieuwe tegel,duo bad mag blijven , een douchcabine, leidingen eventueel verlegt worden en verwarming in de badkamer.verwijderen van huidige tegels.

Wij hebben een natuursteen tegel ...

Wij hebben een natuursteen tegel gevonden voor de keuken én bijkeuken. Wij zouden graag een offerte ontvangen alleen voor het leggen van de tegels. Het oppervlakte is iets van 15m2. Het gaat om 2 ruimtes. De tegels kunnen op de huidige tegelvloer gelegd worden. Tegels zijn 50 x 50 cm en 2 cm. dik.