Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Etten Leur te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Etten Leur heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Etten Leur u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Etten Leur of directe omgeving.

413 klanten uit Etten Leur bevelen een bij Casius in Etten Leur aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Etten Leur bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van marmeren vloer en wanden, badkamer voorzien van tegelwerk, betegelen bestaande voer, tegels lijmen, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer, tegelvloer leggen, badkamervloer en wanden betegelen, tegels zetten badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Etten Leur staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Etten Leur:

Badkamer compleet betegelen

Ik heb een badkamer van 285 bij 185 bij 230 cm die ik compleet wil laten betegelen. De tegels heb ik niet.

Wand- en vloertegels zetten in de badkamer

Wij willen de badkamer opnieuw betegelen en er moet nog een zandcementvloer gestort worden want we hebben nieuwe leidingen en afvoer gelegd. De tegels voor op de muur zijn 40 bij 120 cm. en voor op de vloer 59 bij 59 cm. in totaal is het plusminus 45 m2 wat er betegeld moet worden. Geen voorwerk nodig.

Plavuizen vloer verwijderen

Ik wil vraag een schatting weten voor het verwijderen van onze plavuizen vloer, in cement gelegd, en het egaliseren. De nieuwe vloer leggen we zelf. Het gaat om de hal, keuken en woonkamer en in totaal is het ongeveer 50/60 m2.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de vloer en de wanden in de badkamer betegeld willen hebben. De vloertegel is 20 x 120 cm en betreft 6,5 m2 en de wandentegels zijn 30 x 60 cm en betreft 25 m2. Moeten in principe over bestaande tegels geplakt worden.

Badkamervloer laten betegelen

Wij willen graag de vloer in de badkamer tegelen. 6m3. Tegels 60x60. Secuur werkje voor secure opdrachtgever.

Tegelvloer leggen

Einde 2017 krijgen wij de sleutels van onze nieuwe tussenwoning. In de tweede week van januari willen wij over de vloerverwarming een tegelvloer laten leggen. De oppervlakte van de hal, woonkamer en keuken is ongeveer 40 m2.

Toilet betegelen

Ik wil de toiletvloer beneden laten betegelen. Er zitten momenteel oude tegels, hierover kunnen de nieuwe tegels (20x20cm) meteen gelegd worden als het goed is. Het betreft een staande toilet, goed snijwerk is dus van groot belang voor de afwerking. De tegels en voegmiddel heb ik zelf al aangeschaft. Het betreft een ruimte van 109 cm bij 87 cm (inclusief wc en pijpleiding voor wasbak). In de bijlagen ziet u een foto van de wc. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamer en toilet laten betegelen

Ik wil de badkamer betegelen, graag wil ik alle wanden betegeld hebben, en de ombouw van het bad, daarbij wil ik de vloer ook laten betegelen. De badkamer is 3.35 x 2.85 meter. De wanden tot het plafond tegelen, ongeveer 2.40 meter. Wat zou het tegelen kosten, inclusief het weghalen van de oude? En het staande toilet en de wastafel vervangen. Deze ook graag mee aanbieden.

Tegels plaatsen over bestaande tegels

In totaal 6 toiletruimtes, huidige radiator (1x), toiletpot (6x) en wastafel (6x) dienen verwijderd te worden en teruggeplaatst. Totaal 93 m2

Vloertegels in toilet en halletje laten leggen

Betreft vloertegels leggen in toilet en halletje, samen ongeveer 5 m2. Toiletpot moet wel losgemaakt en teruggezet worden. De tegels hebben wij al gekocht, nog geen lijm en voegsel. De nieuwe tegels moeten over de oude tegels heen gelegd worden. Het zijn tegels van 30 bij 30 cm. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegelvloer in toilet en hal leggen

Vloertegels leggen in toilet en halletje, 5 m2. Toiletpot moet wel losgemaakt en teruggezet worden. De tegels hebben wij al gekocht,nog geen lijm en voegsel. De nieuwe tegels moeten over de oude tegels heen gelegd worden.

Tegelwerk in de woning

Ik wil graag 50 m2 woonkamer en hal betegelen met 75 bij 75 cm tegels en 39 m2 slaapkamers en hal betegelen met 60 bij 60 cm tegels (Behalve wc en badkamer en de zolder). Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. De tegels komen op vloerverwarming te liggen.

Tegels zetten en klein montagewerk

Tegelzetten van ongeveer 40a50vierkantmeters, 8 kleine lampjes,schildertijs ophangen.. en wat is de prijs van hier?

Tegels leggen en keuken verhuizen

Ik heb een nieuw huis gekocht in Etten Leur en deze wordt naar verwachting over 6 maanden opgeleverd. Ik zoek iemand die: 1: ongeveer 45 m2 vloer tegels 75 x 75 centimeter leggen in de woonkamer; 2: ongeveer 40 m2 vloer tegels 60 x 60 centimeter leggen in de slaapkamer; 3: mijn huidige keuken van het oude huis naar het nieuwe huis kan vervoeren en monteren (afstand ongeveer 3 minuten met de auto). Alleen montage, leidingwerk en de rest zijn al klaar. In beide ruimtes is vloerverwarming aanwezig, ik schaf zelf de tegels aan.

Vloertegels laten verwijderen

Huis gekocht, in woonkamer + aanbouw (keuken) ligt +- 60 m2 tegelvloer met vloerverwarming. Vloer ligt schots en scheef erin. Offerte aanvraag betreft verwijderen van tegelvloer , afvoeren van puin en egaliseren van de ondervloer met behoud van vloerverwarming. Geen idee of tegels gelijmd zijn, hoe vloerverwarming aangebracht is enz enz. Beste is dat een vakman langs komt om te zien wat er exact moet gebeuren om zo eea te kunnen berekenen voor een offerte.

Tegels van 60 bij 60 laten leggen

Ik wil graag 36 vierkante meter tegels van 60 bij 60 cm leggen in woonkamer en de keuken. Er hoeven geen oude vloeren verwijderd te worden.

Badkamerwanden en vloer betegelen

Wie kan onze badkamer betegelen? Het moet op korte termijn gebeuren. Alle tegels zijn aanwezig. We hebben een budget van ongeveer €750,-, daarin moeten ook de materialen inbegrepen zijn zoals lijm, voegmiddel, hoekstrips, etc. Wie kan ons helpen? De ruimte is nog niet helemaal klaar om betegeld te worden. Dat staat het komend weekend op het programma. Er moet een badombouw worden betegeld, een inloopdouche, een inbouwunit, wanden en de vloer. Er zijn veel hoekjes en verschillende vlakken, dus veel pas- en snijwerk.

Toilet beneden betegelen

Wij zijn bezig met het opknappen van aantal dingen in huis waaronder het toilet beneden waar wij een inbouwtoilet gaan. Bij dit opknappen hoort natuurlijk een leuke wand en vloertegel. In het verleden draaide ik daar zelf mijn niet voor om, maar vanwege gezondheidsproblemen is dat niet meer mogelijk. Omdat ik totaal niet meer zou weten aan welk bedrag ik moet denken als ik het door u als specialist voor wie dit dagelijks werk is zou laten doen. Daarom zou ik als dat tot de mogelijkheid behoort graag -voordat u een het toilet hebt gezien en daarna definitief bedrag kan noemenvan u indicatiebedrag vernemen zodat ik een klein beetje weet waar ik aan toe ben. Het zou hierbij dan gaan om plusminus 9 m2 wandtegels en iets meer dan 1 m2 vloertegel. Carpe Diem ook jij weet tenslotte niet wanneer jouw laatste agendabladzijde wordt omgedraaid.

Tegels in de bijkeuken leggen

7 m2 tegels leggen in bijkeuken

Tegels leggen in de garage

Graag willen wij tegels gelegd hebben in de garage. De garage is ongeveer 8 bij 4 meter en de tegels zullen wij zelf aanschaffen.

Tegelen keuken

Aanrecht achterwand en zijwanden betegelen met tegels Porcelanosa ca 60*30*1. Inclusief maken van 3 gaten in tegels voor dubbele dozen. Totaal ca. 3m2.

Tegelvloer in nieuwbouwwoning

Tegelloer leggen in woonkamer, keuken en hal. Er zit vloerverwarming in. Oppervlakte plm 48 m2. Graag een prijsopgave. Tegels 30x60cm, harde tegels.

Tegelen badkamer met marmer

Het gaat om natuursteen tegel van 2 cm dik maat 30 x 60 cm voor muur. En natuursteen tegel 2 cm dik 60 x 60 voor vloer. De muren zijn niet geheel waterpas waardoor het tegelen moeizaam gaat (zelf geprobeerd) Het gaat om circa 11,5 m2 Tegels hebben wij zelf en we hebben ook tegellijm. Inpregneren en voegen wordt zelf gedaan. Er zijn wat tegels gebroken dus we zullen wat bij moeten halen.

Badkamer betegelen met graniet

Tegelzetter gezocht voor het plaatsen van granieten wand- (30x60cm) en vloertegels (60x60cm) in een badkamer. Oppervlakte ongeveer 37m2. Het is oudbouw maar de wanden zijn tegelklaar gestuct. De vloer is van beton.

Glazen blokkenwand en tegelwerk.

Wij willen graag in onze badkamer een glazen blokkenwand laten zetten van ongeveer 80 cm breed en 200 cm hoog. De glazen blokken en afstandhouders alsmede een afwerkstrook hebben wij al. Wij zoeken iemand die deze muur kan zetten. Hij moet goed waterdicht zijn dus waarschijnlijk moet hij gelijmd worden. Tevens willen wij in onze keuken nog ongeveer 3 vierkante meter laten betegelen met glas mozaik welke wij ook al op voorraad hebben. Graag willen wij een prijsopgaaf voor deze werkzaamheden.