Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor bg-vloer van appartementen-complex betegelen:

BG-vloer van appartementen-complex betegelen

Wij (Vereniging van Eigenaren) willen op de begane grond in ons appartementen-complex (ca. 50 m2) een nieuw soort bedekking laten aanbrengen. Nu ligt er vinyl, maar de ondervloer van anhydriet is niet geëgaliseerd, waardoor het vinyl er lelijk uitziet, bovendien vinden alle bewoners het vinyl erg lelijk. Wij zijn de diverse mogelijkheden aan het bekijken, waaronder een tegelvloer. Wij zouden hierover graag advies hebben.
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bg-vloer van appartementen-complex betegelen uit heel Nederland:

Radiator verplaatsen en convectorput vervangen

Ons huis ondergaat een opknapbeurt, waaronder een nieuwe keuken en vloer op de BG. Ik verwacht dat er een wand radiator verplaatst moet worden bij de keuken, maar er is ook een convector put die weinig warmte (meer) levert. Ik zou graag het gesprek aangaan wat de beste opties zijn om dit te doen.

Offerte formulier funderingsherstel vrijstaand woonhuis

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van een mogelijk aan te kopen woning. (Dit hangt o.a. af van de offerte die u mij zal doen toekomen). De opdracht betreft een vrijstaande woning uit 1922 gevestigd aan de Poortugaalseweg 84, te Albrandswaard (postcode: 3176 PV). De woning is gefundeerd op staal en heeft wat scheurtjes in de gevel en is ongelijk gezakt (circa 15mm/m1). De bouwtekeningen zijn helaas verloren gegaan in de loop der jaren. Er wordt in een astbest onderzoek gesuggereerd dat de woning een betonvloer heeft als bg. vloer. Ik weet niet of deze is gekoppeld aan de fundering van de woning, of dat deze is geplaatst op verdicht zand. Graag zou ik een uitgesplitste offerte willen ontvangen van 1. het opvijzelen van de woning 2. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen in de woning aan te brengen en vervolgens een betonplaat als begane grondvloer te storten (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage). Hiervoor dient dus wel de bestaande vloer verwijderd te worden. 3. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen onder een ringbalk aan te brengen die om de woning heen word geplaatst (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage) voor aantal en lengte stalen buispaal kan ik momenteel nog geen opgave van doen. Ik zal in een later stadium sonderingen laten maken. (graag een aparte prijsopgave wat heien kost per paal en wat een paal kost per meter lengte).

Ùitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw of serre realiseren voor achterzijde woning. Dus de woonkamer verlengen en zo bestaande uitbouw gelijk trekken. Of de bestaande uitbouw (zie foto) van de keuken op de BG slopen en over de gehele breedte van de woning uitbouwen met een H-balk. Graag willen we weten wat het fundament gaat kosten, en wat een casco aanbouw kost. We denken aan circa 5 meter breed en dan 3 of 4 meter de tuin in. Voorkeur voor kunststof kozijnen met triple-glas ivm isolatiewaarde. Graag veel glas in de achtergevel, een lichtkoepel in het nieuwe dak en een dakterras. De woning komt uit 1925, gebouwd op veengrond. We denken ook na om huidige houten vloer boven kruipruimte te vervangen door beton en dan te isoleren en vloerverwarming te laten aanleggen.

Het ontmossen van een pannendak en aanbrengen van coating

Graag zou ik een Offerte willen aanvragen voor het ontmossen van ons huis. Ons huis betreft een tussenwoning met 3 verdiepingen (incl bg). Aan de voorzijde loopt ons dak vanaf circa 6m hoogte tot de nok en hier zit een dakkapel waardoor weinig dakoppervlak aan deze zijde zit. Vanaf de nok loopt het dak aan de achterzijde schuin af tot circa 3m hoogte (vloer 1e verdieping) waardoor wij een oppervlakte hebben van schatting 100/120m in totaal. Onze woning ligt aan een fietspad en niet aan een weg, maar toch is onze woning aan de voorzijde bereikbaar met een auto, deze kan en mag deels over het fietspad rijden.

Terrazzo-vloer

Wij willen op de BG in de woonkamer, keuken en de hal een terrazzo-vloer laten leggen in combinatie met elektrische vloerverwarming. het gaat om circa 65 m2.

(Eiken?)houten vloer schuren en lakken 55 m2 (mogelijk 100 m2)

Wij hebben een andere woning gekocht in Rosmalen en zouden voordat wij deze woning gaan betrekken in November 2020 graag de (vermoedelijk eiken) houten vloeren laten schuren en lakken/olien. De BG vloer is 55m2. Mogelijk ook 1e verdieping en zelfs mogelijk ook de zoldervloer, dan zou het totaaloppervlak circa 100 m2. worden. Sleuteloverdracht november 2020. Graag advies van een vloerenpecialist die hier verstand van heeft en ervaring mee heeft.

Bedrijfspand verbouwen (Badkamer, 2 toiletten, binnenwanden plaatsen, stucen, schilderen)

Het gaat om een bestaand bedrijfspand met 2 grote roldeuren aan de voorzijde. Ik wil een Badkamer met douche en wastafel en apart een toilet op de BG en nog een tweede toilet op de 1e verdieping. Tevens een verlaagd systeemplafond op de 1e verdieping aanbrengen en gedeeltelijk op de BG. De betonnen vloer op de BG (560 m2) moet geschilderd worden. Verder nog wat werkzaamheden zoals binnenwanden plaatsen, stucen en schilderen.

Uitbouw achterzijde van 48 m2 met nieuwe keuken en nieuwe badkamer

We hebben aan de achterzijde een bestaande aanbouw van 24 m2, deze willen we laten slopen en verwijderen en een nieuwe uitbouw laten plaatsen van 48 m2. De huidige houten vloer op de BG moet dan ook meteen geheel vervangen voor een betonnen vloer. In de nieuwe uitbouw moet ook een keuken en een badkamer komen.

Aanleggen van 50 m2 vloerverwarming BG

Wij willen in onze 2-onder-1 kap woning uit 2003 vloerverwarming op de BG van circa 50 m2. Er ligt momenteel laminaat wat ik zelf verwijder. Vloer bestaat uit beton/zandcementdekvloer. Voorkeur gaat nu nog uit naar infrezen van normale vloerverwarming ipv elektrische vloerverwarming maar wel graag eerst advies hierover van vakman. Mocht het normale vloerverwarming worden moet deze uiteraard aangesloten worden op de bestaande CV ketel (Nefit-smartline HR, 2003) en deze hangt ook op de BG.

Aanleggen elektrische vloerverwarming op houten vloer (circa 70 m2)

Aanleggen elektrische vloerverwarming op houten vloer (BG). Momenteel liggen er pvc-stroken. Het gaat om circa 70 m2.