Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keramisch vloertegels laten leggen:

Keramisch vloertegels laten leggen

Het gaat om een nieuwbouwhuis met betonnen vloer. Ik wil ongeveer 85 m2 keramisch vloertegels laten leggen. Ik heb de tegels al aangeschaft. Kunt u me de kosten van het leggen van de tegels laten weten?
Onze klant uit Eindhoven (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramisch vloertegels laten leggen uit heel Nederland:

Bijkeuken en studiovloer betegelen en voegen

Afgelopen drie weken ben ik bezig geweest om mijn woonruimte te betegelen. Gezien de tijdsduur en ontwikkeling van dit project – voornamelijk door mijn onervarenheid – lijkt het verstandig om mijn woonruimte te laten betegelen, wellicht door u. De desbetreffende woonruimte is een appartement in Amsterdam en plus minus 35 m2. De woonruimte bestaat uit twee ruimtes: bijkeuken en studio. Het bestaat uit meerdere schuine zijdes. De vloertegels zijn keramisch en 20 x 20 x 0,5 cm. De gewenste voegafstand is 3 mm. Alle materialen zijn aanwezig, met uitzondering van het voegmiddel. Alle gereedschappen zijn aanwezig, met uitzondering van een tegelzaagmachine en mortelmixer. Zult u mij per e-mail benaderen om een indicatie te geven wat de kosten zouden zijn als u deze woonruimte zou betegelen en voegen, en, wanneer u de mogelijkheid heeft om dit project te doen?

Tegels zetten

Vloertegels op nieuwe cementdekvloer, wandtegels op gips stucwerk. Keuken: 29 m2 vloertegels 60x60 cm keramisch Badkamer: 6 m2 vloertegels 30x120 cm keramisch WC: 1,2 m2: 30x120 cm vloertegels keramisch Badkamer: 6 m2 wandtegels 30x60 cm keramisch WC: 1 m2 wandtegels 30x120 cm keramisch Uitvoering tussen 4 en 28 februari.

Wand- en vloertegels plaatsen

In de woonkamer, keuken, toilet en badkamer dienen er vloertegels gelegd te worden en ook wandtegels in de badkamer en toilet. Het gaat om een mix van keramisch parket tegels van 120 x 30 cm en tegels 60 x 60 cm groot. Het materiaal en lijm is aanwezig en het aantal m2 bedraagt ongeveer 150 m2. Er iis een nieuwe vloerverwarming aanwezig.

Keramische vloertegels leggen en wanden tegelen

Heel de begane grond vloertegels keramisch 45 x 90 cm wild verband inclusief lijm en voegafwerking +/- 110 m2 wand 49 m2 badkamer en WC

Woonkamervloer betegelen

Wij willen rond eind november een nieuwe tegelvloer van 77 m² laten leggen over de bestaande vloertegels in onze woonkamer. We hebben hiervoor 'keramisch tegelparket' besteld van 90 cm lang en ongeveer 20 cm breed. We ontvangen graag uw offerte.

Vloer laten tegelen

Ongeveer 40 m2 vloertegels leggen. Tegel zijn 60 x 60 cm keramisch en 1 cm dik.

Keramische dubbelgebakken vloertegels op maat zagen

Ik wil graag vloertegels 60x60 op maat laten zagen/snijden (smaller). Wat kost één zaagsnede per tegel van 60 cm Gaat om ca 25 tegels Keramisch dubbel gebakken ca 9 mm dik

Kleine badkamer renoveren

Kleine badkamer renoveren: in plaats van bad een inloopdouche maken; op de plek van huidige wastafel aansluitingen pasklaar maken voor badmeubel. Bad en vloertegels worden verwijderd (beton ondergrond in flat). De bedoeling is dat de bestaande wandtegels blijven zitten, om eroverheen nieuwe tegels aan te brengen. Daar waar enkele tegels worden verwijderd, om kraanleidingen en- aansluitingen aan te passen wordt de muur geëgaliseerd. Dus klus bestaat uit: voorbereidend installatiewerk om waterleidingen en afvoeren (die vlak in de buurt zitten) aan te passen en daarna de vloer (4 m2) en de wanden (16 m2) te tegelen met aandacht voor waterdichtheid van de wand en de vloer van de inloopdouche. Opdrachtgever zorgt voor tegels; overige materiaal hoort bij de klus. Badmeubel en douchewand wordt zelf geplaatst. Vloertegels keramisch 50 bij 50 cm, wandtegels idem 30 x 60 cm.

Vloerverwarming en vloertegels leggen

We willen een vloerverwarming (hoofd) en houtlook tegels (keramisch parket) (15x90 cm) laten leggen. Het betreft een oppervlakte van 60 m2. De ondergrond is een betonnen vloer. Volgende week vrijdag (3 juni) krijgen we de sleutel van het huis.

Betegelen badkamer en begane grond

De werkzaamheden zijn als volgt: Badkamer/toilet: - 42 m2 wandtegels van 30 bij 60 cm - 9 m2 decorstroken van 60 bij 30 cm - 2.70 bij 2.95 meter vloertegels 60 bij 60 cm Vloer BG - 70 m2 - 120 bij 30 cm keramisch parket - 20 m2 - 60 bij 60 cm vloertegel