Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Deurne of directe omgeving.

69 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woning betegelen + aanbrengen cementdekvloer, trappenhuis betegelen, betegelen van twee badkamers, 2 kleine nieuwbouw badkamers betegelen, badkamer betegelen, badkamer betegelen, woning betegelen, over een nieuw aan te leggen vloer met vloerverwarming, reeds gelegde plavuizen opnieuw (goed) leggen, vloer en toilet tegelen, trappenhuis betegelen, vloer betegelen, badkamer laten betegelen, badkamer tegelen, tegelvloer leggen, badkamer vloer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Deurne:

Opnieuw betegelen van de vloer, badkamer en toilet

Ons huis is op meerdere plekken in huis verkeerd betegeld en gevoegd. Het oude materiaal zal moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om een badkamer van 25 m2, vloer 130 m2 en toilet van m2.

Vloer opnieuw betegelen op de begane grond

Het betreft de hal, woonkamer, keuken en bijkeuken, het totale oppervlak is ongeveer 72 m2. De oude vloertegels moeten verwijderd worden (kan ik zelf doen), moeten de oude lijmtresten ook verwijderd worden? Offerte betreffende de arbeidskosten, dus zonder tegels, lijm en dergelijken.

Verwijderen van vloertegels

Verwijderen van vloertegels op de begane grond (keuken hal, wc, gang) 32 m2. Tegels gelijmd op lijm cement dekvloer. Let op vloerverwarming!

Slopen van de tegelvloer

Wij willen graag de tegelvloer laten verwijderen van de keuken, bijkeuken, hal en wc, totaal 32 m2. Er liggen elektriciteitsleidingen en verwarmingsleidingen onder. Het puin dient te worden afgevoerd.

Tegelvloer leggen

Tegelvloer leggen van ongeveer 6.50 m2 groot. De oude gelijmde tegel vloer verwijder ik zelf. Vervolgens egaal maken en de nieuwe tegels leggen. Het worden waarschijnlijk tegels van 60 bij 60 cm. De ruimte is bijna vierkant, dus iets van 4.5 tegel bij 4.5 tegel. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Voegen in de badkamer vernieuwen

Het verwijderen en opnieuw voegen van het douchegedeelte van de badkamer. Ongeveer 5 m2. Het zijn tegels van 15 x 19,5 cm.

Voegen in de badkamer vervangen

In onze doucheruimte in de badkamer moeten de voegen vervangen worden. De afmetingen van de tegels 15 x 19,5 cm zijn en het gaat om een oppervlakte van ongeveer 5 m2.

Badkamer laten betegelen

Ik wil graag de badkamer laten betegelen. Het gaat om 30 m2 witte tegels van 30 bij 60 cm. De wand achter het bad en de toilet, ongeveer 3 m2, zal met zwarte tegels betegeld moeten worden. De vloer is ongeveer 6 m2 en hier dienen 60 bij 60 cm tegels gelegd te worden. Er is een plattegrond beschikbaar.

Tegel zetten

Woonkamer, hal en bijkeuken betegelen. Ook vloer- en wandtegels op wc. Tegels van 30 x 60 moeten worden gelegd op vloerverwarming, 52 m2 totaal. Eventueel de badkamer ook betegelen, maar wellicht neemt de badkamerspecialist dit ook mee. Levering tegels even in overleg, kan eventueel apart geoffreerd worden.

HET BETEGELEN VAN KEUKEN EN HAL , ...

HET BETEGELEN VAN KEUKEN EN HAL , ONGEVEER 14 METER VLOER EN 5 VIERKANTE METER WAND . OP DE VLOER LIGT AL EEN TEGELVLOER , HIER KAN MEN OVERHEEN LEGGEN , MET DE WAND MOETEN WE HET BESPREKEN . tEGELS HEB IK AL THUIS .

Het compleet betegelen van een twee ...

Het compleet betegelen van een twee onder een kap woning. Zowel vloer- als wandtegels. De architect geeft het aantal m2 nog door dus daar weten we dan meer over.

Een Badkamer Betegelen de vloer met ...

Een Badkamer Betegelen de vloer met natuursteen en de wanden met een grote tegel zonder voeg. De vloeroppervak is 2 bij 2 meter.

nieuwbouw gestorte vloer niet ...

nieuwbouw gestorte vloer niet afgevlindert, tegels moeten in het cement gelegd worden !

Ik zoek een vakman die mijn badkamer en ...

Ik zoek een vakman die mijn badkamer en een klein gedeelte van de keuken kan her-betegelen. Ook zou er een nieuwe douche bak plus cabine en kranen geplaatst moeten worden. Alle materialen zijn al aanwezig, tegels, douche bak, kranen etc. De vakman dient alleen maar zijn gereedschap mee te nemen om het zo maar te zeggen.

Er moet netjes een tegelvloer gelegd ...

Er moet netjes een tegelvloer gelegd worden in de woonkamer en de keuken. De tegels leveren we zelf aan.