Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor woonkamer tegels leggen:

Woonkamer tegels leggen

Tegels van 35,5 x 71 cm leggen op vlakke vloer. Ca 65 m2. Er ligt nu een parketvloer met daarbovenop een laminaatvloer.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer tegels leggen uit heel Nederland:

Vloertegels verwijderen en nieuwe vloer leggen

Wij willen misschien de tegelvloer in de woonkamer laten verwijderen. De keuken is hier op geplaatst. Onder de tegelvloer zit vloerverwarming, die moet behouden blijven. Ik weet niet of de vloer in cement ligt of is geplakt. Het is ongeveer 50 m2 waaronder gang en een gangkast en dus de keukenkastjes die op de vloer staan. Hier wil ik graag een prijs voor aanvragen: voor als ze in cement liggen of verlijmd. Graag dan ook zover klaarmaken (egaliseren) van de vloer dat er direct een andere (waarschijnlijk tegels) vloer op kan worden gelegd en de nieuwe vloer leggen. Graag de afvoerkosten apart vermelden op de offerte.

Verplaatsen keuken van huidige locatie naar woonkamer ensuite

Ik ben me aan het oriënteren of ik mijn keuken wil verplaatsen van huidige locatie naar de woonkamer ensuite. De uiteindelijke beslissing laat ik afhangen of het überhaupt mogelijk is en ten tweede natuurlijk de kosten/investering versus de meerwaarde. Het gaat dus om het verplaatsen keuken van huidige locatie naar woonkamer en suite. De kamer waar nu de keuken zit, moet dan een slaapkamer worden. Daartoe moeten onder anderen de volgende activiteiten plaatsvinden (wellicht zie ik nog zaken over het hoofd en daar heb ik uiteraard ook jullie hulp bij nodig): -weghalen oude keuken en tegels -in kamer van oude keuken, moet houten vloer verder uitgebreid worden (op plek waar keuken staat) en een muur dient gestuct en geschilderd te worden (aan zijde waar nu keuken staat) om tot slaapkamer te komen. Ook plek waar afzuigkap zit dient gedicht te worden in plafond. En ik heb ook een eiland met wasbak en vaatwasser in midden staan. Op die plek moet ook houten vloer uitgebreid worden. Hoeveel m2 uitbreiden? -electra en leidingen dienen verplaatst te worden om keuken mogelijk te maken in woonkamer ensuite. -nieuwe eiland keuken -nieuwe keuken dient geplaatst te worden (kook eiland keuken) in de woonkamer ensuite. -een radiator dient verwijderd te worden op plek woonkamer waar keuken komt. Doen jullie dit soort klussen ook? Zo ja, is het wellicht mogelijk om bij me langs te komen voor een vrijblijvende offerte en een planning wanneer werkzaamheden plaats zouden kunnen vinden?

Vloerverwarming realiseren

Graag laat ik in de woonkamer elektrische vloerverwarming leggen, zodat het in de zomer gekoeld wordt en in de winter verwarmd. De woonkamer is ongeveer 5,2 x 10 meter. Ik heb geloof ik een betonvloer met daarop laminaat. Dit haal ik weg, wel graag afvoeren. Graag na plaatsing vloerverwarming tegels leggen.

Vloeren vernieuwen

Graag laat ik in de keuken en woonkamer na waterschade de vloer nieuw leggen, de verzekering neemt de kosten over. De woonkamer is 22 m2 en er ligt laminaat. Graag opnieuw laminaat leggen. De keuken heeft 30 plavuizen (30 x 30 cm) en is 5 meter lang bij 1.50 m breed. Het is een U-vormige inbouwkeuken. De huidige vloer laat ik graag door de vakman er eerst uithalen. De oude tegels in de keuken kunnen van mij blijven liggen, maar ik weet niet of dit mogelijk is. Hier graag opnieuw tegels. Oude laminaat en ondervloer graag afvoeren.

Advies en installatie vloerverwarming

Ik wil graag advies over de mogelijkheden van het leggen van een vloerverwarming. Ik verneem graag zowel de voor- als nadelen van de diverse opties. Het betreft een rijtjeshuis uit begin jaren 60. De woonkamer is ruwweg 3,5 x 7 meter, gang en keuken 1,5 x 7 meter oppervlakte. Er ligt laminaat op, die leg ik ook weer terug. Ik heb 5 jaar geleden dikke tegels verwijderd en een laminaat vloer teruggelegd. Ik heb onder de deuren 20 mm over dus kan zo 15 mm. Onder het laminaat liggen groene platen en folie welke dikte dat heeft weet ik niet. Ik wil graag omhoog komen, zodat de ruimte tussen vloer en deuren kleiner wordt. Ben aan het oriënteren dus uitvoer datum zal over 2 tot 6 maanden zijn.

Vloer betegelen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer en de keuken betegelen met de reparatietegels (dunne tegels). Oppervlakte is ongeveer 60 m2

Vloerverwarming aanleggen

In verband met beperkte opbouwhoogte willen we graag een droogbouwsysteem met vloerisolatie. De betonvloer is in de woonkamer wel geïsoleerd (hoe dik weet ik niet), maar we zouden indien mogelijk aanvullende isolatie willen. Gaat om 61 m2, mogelijk 5,5 m2 tegels leggen

Vervangen tegelvloer op underlayment

De tegel vloer in de huiskamer moet eruit, deze ligt gelijmd op underlayment platen. Grootte van de woonkamer is 3,3 x 8 m. Aansluitend ligt de keukenvloer welke één geheel vormt met de huiskamer. De ondervloer van de keuken is van beton en hier ligt de tegelvloer op gelijmd. Grote van de keuken is 4,5 x 4 m. Ook deze tegelvloer moet eruit om plaats te maken voor een nieuwe vloer. De nieuwe vloer worden waarschijnlijk tegels gelegd van 40 x 40. Tegels heb ik nog niet. Wat gaat het kosten om dit alles uit te voeren.

Betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten

Ik wil graag een gietbetonvloer met vloerverwarming laten storten in de woonkamer en keuken waar tegels liggen, dus een gedeelte nieuw storten en een gedeelte in frezen. In de woonkamer ligt nu nog een houten vloer met kruipruimte, die omlaag moet omdat de hele verdieping dezelfde hoogte moet krijgen. Hoe dit opgelost moet worden, wil ik graag overleggen. Ik zorg er voor dat de vloer weg is. Omdat er in de keuken en gang al tegels liggen, wil ik graag advies over hoe we dit kunnen laten doorlopen. In totaal gaat het om 80 m2, de gehele beneden verdieping. Ik dacht aan vloerverwarming met water, maar mocht er iets ander beter zijn hoor ik dat graag. Graag ontvang ik een offerte.

Tegels laten leggen in de woonkamer

Ik zou graag een vakman willen hebben om tegels in de woonkamer te leggen. De woonkamer is 26,25 m2. Het zijn tegels van ongeveer 60 bij 60 cm. De huidige vloer halen wij eruit en het materiaal regelen we ook zelf.

Partners

Partners van Casius