Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor hardstenen dorpels laten plaatsen:

Hardstenen dorpels laten plaatsen

Graag een tweetal dorpels te plaatsen op de eerste verdieping te weten de badkamer en toiletruimte. Ik ontvang graag een offerte inclusief de dorpel.
Onze klant uit Den Bosch (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardstenen dorpels laten plaatsen uit heel Nederland:

Vervangen raamdorpels

Ik wil 5 oud, stenen dorpels laten vervangen door 5 nieuwe hardstenen dorpel (bouwjaar huis 1981) Het betreft Begane grond en 1ste etage, voor, en achtergevel. Breedte dorpels : - 1 x 210 cm, 1 x 93 cm, 1 x 90 cm + 2 x ca. 60 cm

Zeven houten dorpels vervangen voor hardstenen dorpels

Ik wil 7 houten dorpels laten vervangen voor hardstenen dorpels. De vakman mag de dorpels leveren.

Vervangen hardstenen dorpels

Wij zijn een studentenvereniging in Maastricht, waarbij wij in onze sociëteit dorpels hebben. Deze dorpels liggen voor onze zalen. Echter zijn enkele toe aan vervanging. Wij hebben zelf een groep mensen die de meeste kleine klusjes voor ons doen. Voor het vervangen van de dorpels willen wij echter dat het professioneel gedaan wordt, zodat er ook geen waterschade kan ontstaan. Het gaat over 2 dorpels van 220 x 38 cm. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn om deze te kunnen vervangen.

Buitenzijde isoleren met steenstrips

Ik wil graag de originele woning aan de buitenzijde isoleren en voorzien van steenstrips / hardstenen dorpels. Het betreft een vrijstaande woning van 1901, voorzien van steens muren zonder spouw. Kozijnen zijn reeds eerder vervangen, dagkanten zullen dus moeten worden uitgeslepen om koude bruggen te voorkomen. Het zal gaat om ongeveer 100 m2. Ik wil graag een deugdelijk advies en offerte. Het werk zal indien mogelijk in de loop van 2019 te worden uitgevoerd.

Hardstenen onderdorpel met neuten plaatsen

We willen graag binnen onze houten dorpels laten vervangen door (natuur) steen.

Dorpel van raamkozijn vervangen

We willen graag onze houten dorpel vervangen voor een hardstenen dorpel. Naast de deur zit nog een raam met daaronder hout. Ook hiervan willen we graag het hout vervangen voor een hardstenen dorpel. Breedte is ongeveer 2 meter. Ook hebben we een schuifpui van 215 cm breed met een houten dorpel. Hiervan zijn we er nog niet helemaal uit of we die willen vervangen. Willen graag binnen 2 weken de dorpels vervangen hebben.

Douchecabine laten plaatsen

Ik wil een nieuwe douchecabine, hoekinstap van 90 x 90 x 195 cm met veiligheidsglas van 6 mm dik laten plaatsen. De moet komen op de hardstenen dorpels in de douche, inclusief afkitten. De oude cabine is verwijderd alsmede de oude kit randen. Materialen zijn aanwezig (cabine en sanitairkit). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Vloer egaliseren en betegelen

Wij hebben de tegelvloer in onze gang van 7 m² verwijderd. We willen de vloer nu laten egaliseren en daarna laten betegelen met tegels van 60 x 30 cm. Ook moeten er 2 hardstenen dorpels worden geplaatst bij de toiletdeur en de kelderkast. We hebben alle materialen hier al voorhanden. We ontvangen graag uw offerte.

Hardstenen dorpels laten plaatsen

Graag willen wij drie hardstenen drempels laten plaatsen. De hardstenen drempels zijn reeds op maat gemaakt en moeten alleen nog vakkundig geplaatst worden. Ze komen in plaats van houten drempels, die er eenvoudig uit geschroefd kunnen worden.

Gevelrestauratie: vocht in muren

Het betreft een gevel van 4 verdiepingen hoog en ongeveer 4 meter breed met hardstenen dorpels en beton/zandsteenlateien. Na heiwerkzaamheden bij de buren hebben wij, waarschijnlijk, vochtoverlast in deze gehele muur. De scheuren en gaten zijn zichtbaar. De gevel komt uit 1912 en is in 1999 geheel gerenoveerd.