Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels laten leggen, kleine oppervlakte:

Tegels laten leggen, kleine oppervlakte

Ik wil in mijn keuken -voor het keukenblok- mijn parket vervangen door (2 soorten) keramische tegels (20 x20) De oppervlakte is 208 x 78 cm. Het bestaande parket wordt weggehaald door de parketteur. en eventueel in overleg met de tegelzetter op de juiste hoogte worden gebracht met egaline? De tegels zou moeten worden opgehoogd met 3cm
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels laten leggen, kleine oppervlakte uit heel Nederland:

Keramische tegels leggen

Ik wil graag 140 m2 bestrating aanleggen (inclusief verwijderen en afvoeren oude tegels) in de voor en achtertuin en 9 meter hemelwater afvoerdrain plaatsen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Cando pvc click vloer leggen

Ik moet een pvc vloer gelegd hebben in mijn keuken. Ongeveer 21 m2. De vloer en ondervloer heb ik al. Plinten ook. Vloer moet over bestaande plavuizen worden gelegd. Ik heb cando pvc click tegels gekocht bij Praxis

Draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen

Nakijken en/of eventueel leggen van draagbalk. Tegelvloer keuken leggen (30 m2 ). Tegels verzorgen wij zelf. Keuken/bijkeuken (20 m2) stucwerk plafond en wanden. Keuken plafond vernieuwen.

Elektrische vloerverwarming plaatsen en advies

Huidige situatie: cv ketel met radiatoren. Nieuwe situatie: zonnepanelen (8.100 kWh) en advies voor vloerverwarming als hoofdverwarming (beneden verdieping van +/- 86 m2) i.c.m. gashaard. Graag zouden wij de radiatoren op de benedenverdieping vervangen voor vloerverwarming. Momenteel is dit een vloer met grote tegels op een ondergrond van beton zonder kruipruimte. De tegels liggen er nog goed in dus in principe kunnen we hier overheen mits we niet te ver omhoog komen. We willen een plak pvc vloer over de vloerverwarming leggen. Graag ontvang ik uw advies of we het beste elektrische vloerverwarming kunnen nemen gezien de zonnepanelen, of dat warm water leidingen toch geschikter is gezien het aantal m2.

Leggen terras en paden

Het laten leggen van het terras en de paden. In zowel de voor als achtertuin. De voortuin bestaand uit een looppad en grind, en de achtertuin is volledig bestraat. Het dient eruit komen te zien als bijgevoegd plan. De tegels verzorg ik zelf.

Natuursteen romaans leggen

Wij hebben een mooie natuurstenen vloer gezien die wij graag willen laten leggen door een expert. Hoogte stenen varieert van 2 cm tot 2,2 cm en de grootste maat is 90 x 60cm. De tegels zijn loodzwaar... Het betreft leggen in Romaans verband. Graag ontvangen we een offerte per m2.

Herbestrating en stoeprand afgang verbetering

Ik wil wat bestrating opnieuw laten leggen om ons huis, ook een klein stukje op de openbare weg. Het is ongeveer 10m2 waar de tegels Kan iemand een keer langs komen om een offer te maken? Ik wil de huidige klinkers eigenlijk laten snijden zodat er een bepaald patroon gerealiseerd kan worden.

Bestrating verwijderen, nieuwe bestrating realiseren

Het gaat om een oprijpad met parking van in totaal rond de 90 vierkante meter. Er ligt nu een zandbed met grindtegels, die zouden moeten worden weggehaald. Ik ben er nog niet over uit op wat voor tegels ik het nieuwe oprij pad en parkeergelegenheid ik daar terug wil zien. Graag ga ik in overleg met een vakman die hierover kan meedenken en alles kan leveren en leggen.

Sierbestrating laten leggen

Het leggen van sierbestrating 60 x 60 cm tegels in de achtertuin en het eruit halen en afvoeren van de bestaande tegels. De tuin is ongeveer 35 m2. De tegels wil ik vrij rechttoe rechtaan laten leggen. Ik zou graag in begin april willen beginnen. Graag ontvang ik eerst een prijsindicatie om een beeld te krijgen van de kosten.

Vinyl vloer + tegels

Betreft kleine keuken, hal en toilet. De tegelvloer egaliseren en vinyl vloer leggen 8m2 aan keuken en 7m2 aan gang Toilet muren betegelen van ongeveer 7m2. Eventueel nog andere werkzaamheden Het lijkt me het best eerst af te spreken

Partners

Partners van Casius