Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamermuren en -vloer voegen:

Badkamermuren en -vloer voegen

Ik wil in de badkamer de muren en vloer voegen. Het oppervlak is 30 m2.
Onze klant uit Breda (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamermuren en -vloer voegen uit heel Nederland:

Stucen badkamer en toilet

Het betreft een nieuwbouw (boven)woning die eind september wordt opgeleverd, waarvan ik de toiletruimte- en badkamermuren wit vlak wil laten stucen. Op de vloer komen houtlook tegels. De achterste muur in de badkamer wordt betegeld ten behoeve van de douche. Graag ontvang ik advies over de te gebruiken stuc, het gaat immers om vochtige ruimten. De badkamer is inpandig en heeft dus geen raam naar buiten. Wel is er een centrale afzuiger/ventilatie aanwezig. Graag ontvang ik informatie omtrent de prijs, planningshorizon en doorlooptijd. PS: Ik heb de plattegronden bijgevoegd. De toiletruimte is op de 1e verdieping geplaatst. De badkamer op de 2e verdieping, deze heb ik laten vergroten en daarom heb ik een extra plattegrond met de specifieke afmetingen bijgevoegd. De indeling klopt overigens niet en de gehele achterwand zal betegeld worden ten behoeve van een inloopdouche.

Badkamermuren herstellen en badkamer installeren

Ons kleine badkamer van 2,65 m² is al oud en aan vervanging toe. De oppervlakte van de muren is in totaal 12,6 m². Wij willen de ruimte laten renoveren en hebben inmiddels zelf alle tegels eruit gesloopt. Daarbij zijn de achterliggende gipsbeton blokken hier en daar nogal beschadigd. We laten die graag herstellen of vervangen. Daarover krijgen we graag advies. We hebben zelf inmiddels tegels en sanitair ingekocht. Er komen eenvoudige antraciet tegels op de vloer en witte tegels op de muren. Er is aan de rechterkant een douche en aan de linkerkant een wastafel. Ook moet er 1 radiator aan de muur worden gemonteerd en aangesloten. We willen een afspraak maken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Stuken van wanden en vloeren in diverse ruimtes

Ik wil graag stucwerk op mijn keukenmuur, toiletmuren en -vloer, badkamermuren en -vloer.

Beton ciré op de badkamervloer en -wanden

Graag een offerte voor betonciré voor op de vloer van onze badkamer (7.50 m2) en badkamermuren (25 m2). Er zitten nu tegels op de wanden en de vloer, indien nodig kunnen we dit zelf verwijderen, hier graag advies over.

Badkamer verbouwen

Ik wil graag mijn badkamer laten renoveren. Ik wil graag het oude bad, het toilet, de wastafel en de douche eruit. Inloopdouche, zwevend toilet en nieuw badkamermeubel plaatsen. Badkamermuren en de vloer betegelen. Graag offerte splitsen in over de oude tegels heen tegelen of eruit slopen van de oude tegels. Het gaat om een badkamer van 2.67 bij 2.19 meter.

Badkamermuren en -vloer betegelen

Ik zou graag de muren van mijn badkamer willen laten betegelen met witte tegels van 30 x 60 cm. Het gaat om: -2 x een wand van 1.20 x 2.50 m. -1 x 1.60 m x 2.50 m. -1 x 0.80 m x 2.50 m. -en een vloer van 1. 20 m x 1.60 m met grijze vierkante tegels en dan voegen en kitten ervan. Eventueel glad maken van wanden omdat oude tegels eraf gesloopt worden. Graag een offerte met prijs van tegels, arbeid en extra kosten zoals wanden gladmaken.

Tegelklare badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamermuren en -vloer laten betegelen, badkamer wordt tegelklaar opgeleverd. Het gaat om on ongeveer 30m2 wanden en 8m2 vloer. Vloertegels zijn 60x60 en op de muur langwerpige tegels. Tegellijm heeft de klant nog niet, maar voor de tegels heeft de klant al wel. De tegels moet gelegd worden op de huidige tegels.

Badkamer verbouwen

Graag offerte voor het verbouwen van de badkamer. Het betreft het tegelen, sanitair monteren en leidingen wegwerken achter de muur. De tegels en sanitair zijn al aangekocht. Oppervlakte van de badkamermuren is 20 m2 en de vloer is 5 m2.

WC en badkamer tegelen

In ons nieuwbouwhuis de WC beneden en de badkamer boven tegelen, de vloeren met een mozaïek en de wanden met tegels van 30 bij 60 cm. Tegels zijn al aanwezig. WC-vloer is 2 m2, muren in de WC 6 m2, badkamervloer 8 m2 en de badkamermuren ongeveer 35 m2.

Betegelen van de badkamermuren en vloer. ...

Betegelen van de badkamermuren en vloer. Verleggen van wat leidingen, we willen de wastafel aan de andere kant plaatsen. Douchekraan plaatsen, wasbak plaatsen, glazen douchewand/deur plaatsen en een radiator vervangen.