Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Breda te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Breda heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Breda u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Breda of directe omgeving.

2442 klanten uit Breda bevelen een bij Casius in Breda aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Breda bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: opnieuw betegelen van de vloer, badkamer en toilet, straat ophogen, de gehele begane grond betegelen met leveling methode, vloertegels leggen, keukenvloer betegelen, een tegelvloer en ondervloer van een badkamer vervangen, 3 badkamers + toilethal betegelen, woonkamer tegels leggen, tegels aan een keukenwand aanbrengen, tegelen, inbouwreservoir en lekkage, tuin betegelen waar al beton ligt, tegels leggen, tegels in voortuin leggen, badkamer opnieuw betegelen, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Breda staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Breda:

Pilaar betegelen

Ik wil een binnen pilaar van 105 x 255 cm aan een kant laten betegelen met Praxis tegel farilya beton tegels. Tegels en lijm heb ik in mijn bezit. Pilaar is ook al voorbehandeld.

Badkamer betegelen

Badkamer en halletje (overloop) op de 1e etage opnieuw betegelen. De badkamermaat is 255 x 210 De maat van de inloopdouche, die blijft staan, is 190 x 140 en gaat daar dus nog van af. De maat van het halletje is 190 x 130. Oude tegels moeten worden verwijderd. De nieuwe tegels en bijbehorend materiaal wordt uiteraard bij Praxis gekocht. Het lijkt mij verstandig dat de vakmannen de situatie ter plekke komen bekijken en opmeten opdat zij de juiste offerte kunnen berekenen.

Liftvloeren vernieuwen

Ik wil 2 liftvloeren, 1 x 120 x 140 cm en 1 x 120 x 210 cm, vernieuwen. De tegelvloeren moeten worden gesloopt en afgevoerd en op de multiplex wil ik ene nieuwe vloertegel laten lijmen voegen met flex. zwarte mortel of zwarte kit? De uitvoering dient in 2 fases te gebeuren daar er altijd 1 lift in gebruik moet blijven. De vloer in de hal dient te worden beschermd met folie of een stucloper.

Tegels zetten badkamer

In mijn badkamer zijn een aantal tegels losgekomen. Deze heb ik bewaard. Een aantal moet door beschadiging vervangen worden. Daar het niet dezelfde kleur kan worden is voor mij geen enkel probleem. Een aantal tegels rond de beschadigde wand moeten ook vervangen worden daar deze ook los aan het laten zijn.

Tegelvloer leggen

Ik ben op zoek naar een tegelzetter die de beneden verdieping van een gezinswoning kan betegelen. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Tegelvloer repareren

Ik wil 50 m2 tegels laten repareren. De tegels zijn er al uit. De oude lijm moet wel nog weggehaald worden.

Badkamermuren en -vloer voegen

Ik wil in de badkamer de muren en vloer voegen. Het oppervlak is 30 m2.

Douche(cabine) voegen en kitten

Ik zou graag de douche cabine opnieuw willen laten voegen en kitten. Inclusief het verwijderen ervan. Alleen de douche cabine

Keukenvloer leggen

Ik schrijf namens mijn schoonmoeder. Ze wil graag haar keukenvloer in haar nieuwe flat laten leggen. Er zaten lelijke tegels in deze hebben wij verwijderd er zat een hele mooie mozaïek tegelvloer onder maar door de hardnekkige lijm die gebruikt is voor de tegels die daaroverheen zijn gelegd is deze helaas niet meer bruikbaar. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6/7 m2. De tegels kopen wij zelf graag advies voor lijm en extra benodigd materiaal. Het gaat om tegels van de firma tegels in huis. Nl. Houtlook Mavi Blauw 15x60 artikel nummer TOZCH034, materiaal keramiek oppervlakte soort houtnerf. Graag willen wij offerte voor het leggen van deze tegels. Bijkomend nog de vraag hoe lang het moet drogen voordat we de keuken kunnen plaatsen.

Kitten en losse tegeltjes vastzetten

Mijn badkamer lekt! Waarschijnlijk komt dat door een lekkende kitrand en/of losse tegeltjes. Ik zoek dus iemand die kan kitten en tegeltjes vastlijmen en voegen. Liefst vandaag natuurlijk :-)

Voegen laten vervangen in de badkamers

Wij willen van 25-40 badkamers de voegen vervangen. De kitranden zijn al gedaan, dus het gaat alleen om het vervangen van voegwerk.

Keuken betegelen

Ik wil de keukenvloer laten betegelen met tegels van 60 bij 60 cm. De ondergrond is beton en de oppervlakte is ongeveer 12 a 15 m2.

Keuken betegelen

Er wordt een keukenblok geplaatst, er moet 2 vierkante meter betegeld worden. De tegels heb ik, tegellijm en kit graag aanschaffen in overleg met de vakman.

Tegels over tegels zetten

Ik laat in week 9 van 2018 een nieuwe keuken zetten. De muur aangrenzend aan de keuken heeft tegels, en daar wil ik een andere tegel overheen laten zetten. Dit betreft een deel van de muur van ongeveer 2.36 x 1.50 meter. De muur is een muur van gips/hout. Tegels schaf ik zelf aan. Echter aanschaf van de tegellijm en voegmiddel graag via de vakman. Ik zou graag ergens eind februari/begin maart de muur laten betegelen.

Badkamer opnieuw betegelen

Ik heb een badkamer die opnieuw betegeld moet worden. Deze is ongeveer 2 x 1 meter. Graag zou ik willen weten wanneer dit zou kunnen en wat dit gaat kosten. Oude tegels moeten er nog uit. Aanschaf nieuwe tegels in overleg met de vakman.

Vloertegels in de inloopdouche vervangen

De vloertegels van de inloopdouche verwijderen en opnieuw tegelen. De oppervlakte is 1 x 1 meter. Welke tegels zijn geschikt? Kunt u die mee aanbieden? Graag uw prijsopgave na bezichtiging. Datum van uitvoering in overleg.

Douche opnieuw betegelen

Ik zou graag onze douche opnieuw laten betegelen. Betreft zo'n 8m^2.

Tegels in de badkamer opnieuw voegen

Er is een aantal voegen in onze badkamer (vloer en wand, ook in de douche) slecht of zelfs al losgeraakt (eruit). Wij willen deze tegels graag opnieuw laten voegen. De tegels zijn 60 x 30 cm. De tegels waar het omgaat in de douchecabine zitten tot 1,80 m hoog en 85 cm breed (ene zijde) en 1,80 m en 75 cm breed (andere zijde). Het deel van de vloer waar de tegels liggen met slechte voegen is 1,10 x 1,35 m.

Tegelvloer verwijderen en nieuwe tegels leggen

Wij hebben een geschakelde eengezinswoning gekocht en willen daar rond 21 september naar toe verhuizen. Er ligt daar een tegelvloer van ongeveer 70 m² op de begane grond. Het gaat om grote tegels in de keuken/woonkamer en in de gang. Daaronder ligt vloerverwarming in een cementdekvloer. We willen de huidige tegels laten verwijderen en de ondergrond laten egaliseren. Daarna willen wij er keramische plavuizen van 60 x 60 cm laten leggen. De nieuwe tegels zullen aanwezig zijn. Er staan voor uw indruk foto's van het huis op Funda. Wij ontvangen graag een gedetailleerde offerte van bedrijven die in week 37 of 38 tijd hebben voor de totale klus. We horen vanwege de planning van onze verhuizing ook graag van u hoeveel dagen we niet op de vloer mogen lopen.

Badkamer laten tegelen

Wij willen onze badkamer laten tegelen. De afmetingen van de badkamer is lhb 1950 x 2500 x 1900 mm. We hebben drie type tegels eerste type is 120 x 20 cm houtlook hiervan willen we boven de wasbak een strook met 7 tegels horizontaal boven elkaar. Hiernaast willen we deze ook in de douchecabine ook horizontaal boven elkaar (weinig snijwerk). Tweede type tegels is mat wit 90 x 30 cm deze willen we op de overige wanden hebben (redelijk wat snijwerk). Als derde hebben we als vloertegels grijs van 60 x 60 cm. Hierbij moet uitsparing komen voor afvoer in douche en zou onder een kleine hoek moeten aflopen zodat het water goed wegloopt. De badkamer is helemaal gestript, zodat er makkelijk gewerkt kan worden. Enige punt van aandacht is het af laten lopen richting het douche putje. PS: Vloer is voorzien van elektrische vloerverwarming. Dit is een 1 mm dunne film laag op het originele beton. Dus enige voorzichtigheid is geboden. 25 m2 aan tegelwerk. We hebben de tegels reeds gekocht bij Maxaro in Roosendaal. Ik heb een gedetailleerd tekening van de badkamer en hoe de tegels verdeeld moeten worden. Eind juli of begin augustus uitvoeren.

Badkamer opnieuw laten betegelen

Ik wil graag mijn badkamer opnieuw laten betegelen. Voor de tegels, materialen en afvoeren van de tegels zorg ik zelf. Het gaat ongeveer 15 m2 wanden en vloer wat betegeld moet worden, best klein dus. De nieuwe tegels zijn 20 bij 40 cm voor op de wanden, de vloer tegels zijn iets groter. Afhankelijk van de kosten wil ik eventueel een kleine douchebak laten plaatsen (80 x 90 cm). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegelwerk op een balkonvloer aanbrengen

Ik wil op de vloer van mijn balkon van 180 x 700 cm graag tegels van 30 x 60 cm laten plaatsen in wildverband en daarna laten voegen. De ondergrond moet worden voorbereid en voorgestreken, maar dat kan ik eventueel ook zelf doen. De tegels heb ik hier al voorhanden. Ik wil dit graag op korte termijn laten verzorgen en ontvang hiervoor graag uw offerte.

Voegen en kitwerk vervangen in de badkamer

Vanwege lekkage wil ik graag voegen en kitranden in de badkamer laten vervangen. Daar zit de primaire oorzaak van de lekkage. Het betreft kitwerk rondom een ligbad met douche en tevens ongeveer 6 à 7 m² wit vochtbestendig voegwerk van de tegels rondom datzelfde bad.Daar zit de secundaire oorzaak van de lekkage. Het betreft geen verzekeringswerk. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Tegelvloer vervangen en tussendoor egaliseren

Ik ben op zoek naar een tegellegger in de keuken. De tegels in de keuken moeten vervangen worden. De huidige die er nu in zitten moeten gesloopt worden en eruit gehaald worden. Vervolgens moet de vloer geëgaliseerd worden. En de nieuwe tegels geplaatst worden. Het afval dient de klusser mee te nemen. Graag een gespecificeerde offerte als het kan. Oppervlakte is 10 m2. En tegelgrootte is 50 x 50 of 60 x 60 cm.

Tegelvloertje leggen in de hal

Ik wil graag tegels laten leggen in de hal. Het gaat om ongeveer 4 m2. We hebben zelf tegels gekocht. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. De tegels die we hebben gekocht zijn 20 bij 20 cm. We hebben een jaren '30 huis, de tegels moeten over een Granito vloer heen.