Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Berlicum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Berlicum heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Berlicum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Berlicum of directe omgeving.

57 klanten uit Berlicum bevelen een bij Casius in Berlicum aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Berlicum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: flat op verdiepingen vloertegels vervangen, betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten, gedeelte van de badkamer betegelen, vloer betegelen, woning betegelen, tegelwerk op begane grond tegelwerk, begane grond betegelen, in nieuwbouw woning tegelzetten, stoepje voordeur renoveren, badkamer laten betegelen, plavuizen vloer verwijderen en egaliseren, een voortuin renoveren, woonhuis betegelen, keuken betegelen, tegelzetter keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Berlicum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Berlicum:

Woonkamer en sanitaire ruimten van nieuwbouwhuis tegelen

Ik wil in mijn nieuwbouwhuis tegels laten leggen in de woonkamer (60 m2, 265 x 1800) op een vlakke cementdekvloer. Op de slaapkamers totaal 45 m2 (200 x 1200) op een vlakke cement dekvloer. Tevens op beide etages de wc vloer te betegelen en het inbouw reservoir. Vervolgend de complete badkamer (300 x 200). Graag zou ik uw mail adres ontvangen, zodat ik de tekeningen kan doorsturen van kamers en de aan te brengen betegeling.

Bedrijfsruimte betegelen

Het gaat om het tegelen van een bedrijfsruimte van ongeveer 50 m2 waar ook een waterafvoer (put of 2 putten in de vloer) gelegd moet worden. De vloer is een betonnen vloer. Het is voor een brouwerij dus de vloer moet gespoeld kunnen worden. Rondom ook een plint tegen de wanden zetten. De tegels moeten anti-slip tegels zijn, verder niet al te bijzonder. De werkzaamheden moeten uiterlijk 1 juli zijn afgerond.

Badkamer met mozaïek betegelen

Graag zou ik 19 m2 mozaïek willen laten plaatsen op de wanden van een badkamer. De mozaïek wordt aangeleverd door de opdrachtgever. De opdracht bestaat uit: het verwijderen van huidig tegelwerk (ook mozaïek), en het plaatsen van nieuwe mozaïek op dezelfde locatie.

Vernieuwen wc. Tegelwerk wanden en ...

Vernieuwen wc. Tegelwerk wanden en vloer. Evt. nieuw toiletplaatsen en fonteintje.

Tegelen van de wanden van de badkamer. ...

Tegelen van de wanden van de badkamer. Nog wel advies nodig over het al dan niet egaliseren van de wanden. Wanden zijn nu niet glad afgewerkt. Mogelijk kunnen de tegels in het cement worden geplaatst. Door de wijze waarop het project wordt aangepakt is het noodzakelijk dat het tegelwerk in twee fases wordt uitgevoerd. Z.s.m. de eerste helft van het werk en na het verleggen van leidingwerk de tweede helft van het werk. Voor de wanden zullen vnl. grote tegels worden gebruikt. Voor een aantal details wordt gewerkt met mozaiktegels. De vloeroppervlakte van de badkamer is 1.70 x 2.70 naast een deur bevat de badkamer eveneens een raam van ongeveer 1.60 breed. Het tegelwerk dient van vloer tot aan het plafond gedaan te worden.

op betonnen ondervloer moet ...

op betonnen ondervloer moet vloerverwarming (hoofdverwarming met warmwater) komen. Afwerking met natuursteenvloerbedekking