Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor een vloer van een appartement betegelen:

Een vloer van een appartement betegelen

Ik zoek een tegelzetter die de vloer van mijn appartement kan betegelen. Het gaat om 59 m2. De ondergrond bestaat uit beton. Momenteel ligt er laminaat, ik bespreek graag met de vakman wie dit verwijderd.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een vloer van een appartement betegelen uit heel Nederland:

Beoordelen vloerverwarming en zo nodig spoelen met hoge druk

Er zijn 2 groepen van elk 6 blauwe slangen van het merk WTH. In het voorste deel van het appartement staan de kranen wel open strook is zichtbaar en de kranen voelen warm aan), er is warmteafgifte maar de vloer blijft koud. In het achterste deel lijkt alles naar behoren te functioneren, maar afhankelijk van de kosten zouden deze slangen ook gespoeld kunnen worden. We zitten nu in een frisse straks in een koude woonkamer. dus enige urgentie is wel geboden.

Boiler vervangen

Appartement is van het gas af en heeft blokverwarming. De huidige boiler is te klein voor 4 personen dus ik zoek een douche water voorziening voor een gezin zonder cv . Waarvoor wenst u de warmtepompboiler te gebruiken? Sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepompboiler geplaatst worden? Renovatieproject Om welk type gebouw gaat het? Appartement Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? 1 of geen ik wil geen boiler meer maar iets anders, ik laat mij graag adviseren over de alternatieven.

Aanvraag kelderbouw Amsterdam Oost

Wij willen ons appartement in Amsterdam-Oost (Tweede Oosterparkstraat 69a) uit 1982 graag verbouwen. Wij wonen op de begane grond en hebben een achtertuin van +/- 4 bij 6,3 meter. Er is een kruipruimte van ongeveer 1-1,5 m hoog onder het gehele huis door. Wij willen graag onze tuin laten onderkelderen en eventueel ook (een gedeelte) onder de woning. In principe hebben we drie sporen: een nul-variant waarbij het huis is zoals we het graag willen hebben, een minder invasieve minvariant die we eventueel willen overwegen als dat qua kosten heel erg veel scheelt en de nul-variant niet haalbaar is en de plusvariant voor het geval dat dit makkelijk binnen het budget past. Zie de bijgevoegde plattegronden en de omschrijving hieronder. De drie varianten van de verbouwing. In alle varianten- kelderbouw met horizontale dakramen (dus op de grond in de tuin) - kleine uitbouw van ongeveer 1-1,5 m: uitbouw met aan de voorkant grote ramen en schuifpui, zijkanten van hout/groen/iets wat wegvalt in het groen van de tuin- keuken een stukje opschuiven naar de straatzijde van het huis (dezelfde keuken)- badkamer en wc opschuiven naar straatzijde van het huis (nieuwe badkamer en wc)- 2x slaapkamer boven aan straatzijde - hiervoor moeten de muren worden verplaatst- aangezien je de plattegrond aanpast is het goed te weten dat we vloerverwarming hebben - uiteraard moet er beneden ook (vloer)verwarming komen- kozijnen aan de voorkant vervangen voor betere kozijnen met kiepramen, wel kozijnen precies op dezelfde plek- voordeur (gang naar woning) incl. kozijn vervangen voor stompe en gecertificeerde brand- en inbraakveilige deur Minvariant- hier maak je de uitbouw alleen in de tuin (4 bij 6 m) en niet onder het huis. - 2x slaapkamer beneden- de trap naar de kelder maak je in de uitbouw, zodat je niet in de huidige constructie van de woning zit Nulvariant- de uitbouw loopt een stukje onder het huis door (in deze tekening 3,5 meter)- 2x slaapkamer- 1x badkamer met wc beneden

Schaderapport van een waterschade opstellen

Nadat de draaiknop in het bad die het afvoerputje omhoog en omlaag beweegt was afgebroken is er veel water weggelopen in mijn appartement. De vloer rondom de badkamer (laminaat) is bol gaan staan. De onderbuurvrouw heeft last van een vochtplek op haar plafond en naast het bad zit een natte plek op de muur. Het bad moet gerepareerd worden, dat wil zeggen de knop van het afvoerputje moet weer gemaakt worden. De vloer rondom de badkamer (hal en slaapkamer) moet opnieuw gelegd worden. Het plafond van de onderbuur vrouw moet geverft worden. en de muur naast het bad moet opnieuw geverfd worden. Daarnaast vraag ik me af of de afvoer van het bad nog wel goed vast zit, ik verwacht dat we de tegels naast het bad eruit moeten om te checken of de afvoer nog goed vast zit.

Betonnen vloer schilderen

Ik ga (waarschijnlijk in januari 2020) verhuizen naar een huur appartement in Arnhem en overweeg de betonnen vloer te (laten) schilderen. De vloer is 80 m2.

Warmtepomp realiseren voor 24 a 30 huishoudens

Wij gaan met een CPO (Collectieve Particuliere Opdrachtgever) een appartementencomplex met woningen bouwen op Dobbelmannweg 7 Nijmegen. We moeten van de Gemeente Nijmegen een Biedboek maken waarin staat hoe we aan hun eisen kunnen voldoen. We willen gebruik maken van een bodemwater warmtepompen voor 24 à 30 huishoudens. Wat is wijsheid en hoe gaan we dit aanpakken? Collectief? Individueel per appartement of woning? We gaan duurzaam bouwen en zullen de appartementen en woningen goed isoleren volgens de modernste inzichten. Kunt u ons van adviezen voorzien? We moeten vóór 15 december een bod op de grond uitbrengen en met een voorstel voor de bouw komen. We hebben het architectenbureau NEXIT gekozen. Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Welke werken moeten gebeuren? Nieuwe vloerverwarming plaatsen Om welk type gebouw gaat het? Appartement Heb je of zal je dubbel glas, dak-, vloer- en/of muurisolatie plaatsen? Minstens 3 van de 4

Complete renovatie van appertement

Complete renovatie appartement Amsterdam (34 m2). Sinds 1994 niets meer aan gebeurd. Alles moet gestript worden en alles moet gerenoveerd worden. Alle wanden stucen en isoleren, nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuw sanitair, nieuwe vloer, nieuwe verwarming.

Badkamer renovatie

Ik heb een nieuw appartement en de badkamer moet gerenoveerd worden. Andere tegels op vloer, zwevende wc plaatsen, glazen wand bij douche plaatsen, spotjes in het plafond. De badkamer is 2 bij 3 meter. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.

CV ketel vervagen en radiatoren bij plaatsen

CV ketel zit nu op een onhandige plek en zit aangesloten op een rookgasafvoer kanaal wat eigenlijk niet bestemd is voor een HR ketel. Dit is al sinds plaatsing (2006) (vorige bewoner). Betreft een appartement van 50m2 uit 1941 in Amsterdam. Er zijn houten verdiepingsvloeren en leidingen zijn in de vloer verwerkt, voor zowel gas, cv, en water grotendeels. Graag zou ik een prijsopgaaf ontvangen indien de CV ketel naar balkonkast verplaatst zou worden, daarnaast zou ik in keuken en in de gang nog een extra radiator willen. Graag een opgaaf met en nieuwe CV en eentje waarbij de huiduge wordt verplaatst.

Deuren inkorten in verband met nieuwe vloer en sluitwerk aanpassen

Ik wil drie deuren inkorten. Een voordeur (klassieke houten deur) van het appartement, is eigenlijk een binnendeur en twee tuindeuren waarbij ook het sluitwerk moet worden aangepast. Er zit een metalen pin gaat op die in de vloer kan. Deze moet er afgeschroefd worden als dat mogelijk is en vervangen worden voor iets nieuws. Er moet ongeveer 10 cm van de deuren af. De deuren zijn er al uit.

Partners

Partners van Casius