Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor een vloer van een appartement betegelen:

Een vloer van een appartement betegelen

Ik zoek een tegelzetter die de vloer van mijn appartement kan betegelen. Het gaat om 59 m2. De ondergrond bestaat uit beton. Momenteel ligt er laminaat, ik bespreek graag met de vakman wie dit verwijderd.
Onze klant uit Bergen op Zoom (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een vloer van een appartement betegelen uit heel Nederland:

Vastgelijmde vloerbedekking verwijderen

Volledig vastgelijmde vloerbedekking en alle lijmresten verwijderen van betonnen vloer in 3 kamers in appartement 60 m2, gehuurd van een woningbouw in Bussum

Stucen + latex verven benedenappartement

Ik zoek een stukadoor die het plafond en de muren zou willen stucen. Het gaat om een gelijkvloers appartement uit 2017. Er is bij oplevering gekozen voor spackspuit op het plafond en vliesbehang op de muren i.v.m. de vochtafdrijving. Graag vliesbehang verwijderen, stucen en verven. Wij zijn erg blij met de mooie vloer en keuken die erin zit. Voorzichtigheid en secuur werken is voor ons dan ook enorm belangrijk. Plafond: ca. 85m2 (woonkamer/keuken, badkamer, toilet, beide slaapkamers en de gang) Muren: ca. 130m2 (woonkamer/keuken, beide slaapkamers en de gang) Vloeren afplakken.

Verplaatsen keuken, draagmuur verwijderen en overal nieuwe vloeren

Ik wil: * een keuken verplaatsen naar slaapkamer en daar een nieuwe plaatsen. * gehele appartement nieuwe vloer (50 m2) * dragende muur tussen huidige keuken en woonkamer verwijderen (3m) https://www.funda.nl/koop/amsterdam/appartement-41949333-esmoreitstraat-12-iii/#foto-19

Complete verbouwing appartement

Het betreft een appartement 100 vierkante meter Slopen en afvoer van laminaatvloer , keuken , badkamer en wc. Afkoppelen 2 radiatoren Verbreden van kamer deur Schilderwerk muren plafonds en kozijnen Opbouwen badkamer en wc Vloerverwarming plaatsen in huiskamer en hal badkamer en wc. Electra bedrading verlengen in keuken en 2 stopcontacten in huiskamer vloer In de maand okt/ nov 2020

Leggen PVC vloer en vloer eerst laten egaliseren

Ik wil de vloer (120 m2) van mijn (nieuwbouw) appartement laten egaliseren en hierop een PVC vloer laten aanbrengen. Omdat ik er nog niet uit ben of ik een click- of lijm PVC-vloer neem, wil ik graag een prijs voor beide werkzaamheden.

Vloerbetegelen appartement

Nieuw appartement waar de vloer betegeld moet worden. Het wordt opgeleverd met een betonnvloer van ongeveer 75 vierkante meter. Ben puur opzoek naar de prijs van het leggen.

Click pvc-vloer leggen appartement

Het gaat om een 77m2 appartement uit '96. Twee kamers, hal, keukentje. Click PVC. Tussen 10 en 25 augustus strak (incl inzagen bij kozijnen etc) leggen in Julianadorp (denhelder). Afwerken (incl kitten) met hoge MDF plint (+-80m).

Nieuw stucwerk schilderen of spuiten met latex

Het is een bestaand jaren 50 appartement met vers gestucte wanden en plafond (en nieuwe zandcement vloer - oppassen voor beschadiging!). Plafond en wanden met latex schilderen/spuiten.

PVC Click-vloer plaatsen in appartement van 60 m2

Onze PVC Click-vloer ligt klaar en kan gelegd worden, liefst eind juli/begin augustus. appartement 60 m2.

Eiken houten vloer laten leggen met goede geluidsisolatie onderlaag

Ik wil graag een oude zwevende eiken houten vloer laten verwijderen en een nieuwe laten leggen met eronder een nieuwe zeer goede geluidwerende isolatie. Het gaat om een appartement in Amsterdam (1e verdieping) met houten ondervloeren. Oppervlakte woonkamer 35 m2 , oppervlakte slaapkamer 16 m2 en oppervlakte kleine slaapkamer 5,5 m2 dus in totaal 56,5 m2. Daarnaast entree met een tegel laten leggen (is nu hout) en een hal met tegel of hout (even verleggen). Zie bijgaande tekening.

Partners

Partners van Casius