Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Bergen op Zoom te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Bergen op Zoom heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Bergen op Zoom u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Bergen op Zoom of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Bergen op Zoom bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: badkamer en woonkamer betegelen, badkamer en vloer in woonkamer laten betegelen, woonkamer vloer leggen/betegelen, vloer tegelen, badkamer betegelen, vloer van woning betegelen, badkamer laten betegelen en smeervloer aanbrengen, betegelen van vloer in woning, vloertegels leggen begane grond, badkamer laten betegelen, bG-vloer van appartementen-complex betegelen, cementdekvloer en keramische tegels leggen, vloer en sanitaire ruimtes betegelen, badkamer verbouwen, vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Bergen op Zoom staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Bergen op Zoom:

Badkamer tegels zetten

Ik zou graag mijn badkamer willen laten betegelen. De wanden zijn in totaal 21 m2. De vloer moet misschien ook betegeld worden, deze is 3.5 m2. Ik ga de huidige tegels er zelf uit hakken. Ook de tegels die geplaatst moeten worden ga ik zelf aanschaffen.

Wand- en vloertegels in hal, wc en douche plaatsen

Wij zoeken een tegelzetter die eind november onze hal, WC en douche kan betegelen. Tegels en lijm zijn besteld en worden 3e week november geleverd. Douche en hal/wc zijn dan ook gereed om betegeld te worden. Werk moet uiterlijk 13 december uitgevoerd zijn. Gaat om 40 m2.

Een vloer van een appartement betegelen

Ik zoek een tegelzetter die de vloer van mijn appartement kan betegelen. Het gaat om 59 m2. De ondergrond bestaat uit beton. Momenteel ligt er laminaat, ik bespreek graag met de vakman wie dit verwijderd.

Woonkamer en keuken betegelen

Ik wil in onze nieuwbouwwoning in de woonkamer en keuken tegels laten leggen (60m2) er is vloerverwarming. Tegels zijn nog niet aangeschaft.

Steenstrips laten plaatsen

Ik zou een offerte willen voor het plaatsen van steenstrips natuursteen in een slaapkamer tegen een gestucte wand, van circa 2m hoog en 6m lang. Het betreft het plakken van de steenstrips door middel van cement en het snijden van de steenstrips op maat. Gewenste afwerktijd is 1 dag, in december 2018.

Balkon betegelen

Een balkon van 14 m2 met tegels (62 x 15.5 cm) betegelen, in cement. Inpandig balkon is 5.50 meter lang en taps verlopend van 2.90 meter tot 1.90 meter. Het gaat om de 2e etage en er is een lift.

Tegelplinten zagen en plaatsen op begane grond

Ik wil graag tegels laten plaatsen op de begane grond. Ik heb nog tien tegels van 60 x 60 cm over van de tegels die gelegd zijn, ik wil graag een vakman die deze in 6 cm breed snijdt, en als plinten plaatst. Ik kan er tegels bij kopen. Dit moeten wel dezelfde zijn. De woonkamer is ingericht dus zal deze eerst voor de helft leeg halen en dan de andere helft.

Wandtegels zetten

Het betreft een strak en glad gestuukt wand van +- 5 m2 die: a) voor gestreken dient te worden; b) betegeld en gevoegd dient te worden boven het nieuwe aanrecht. De tegels schaf ik zelf aan.

Grote tegels zetten

Ik heb een vloer die betegeld moet worden met groot formaat tegels en een wc en een badkamer. Het gaat om 101 m2. Het gaat om tegels van 1.10 meter bij 30-40 cm. Het gaat om een gladde ondergrond, behalve in de badkamer, deze moet nog geëgaliseerd worden. Het gaat om een woonkamer, een hal, een toilet, een keuken en een badkamer. In de badkamer en het toilet willen we ook graag de muren laten betegelen. Graag op zeer korte termijn.

Voegwerk en tegelwerk

Ik ben op zoek naar een voeger of metselaar voor tegelwerk en het voegen van een vloer 370 x 81 cm. En een wand van 150 x 180 cm voegen, aan twee kanten. De wand ook tegelen.

Veranda betegelen

Ik wil mijn veranda laten betegelen. De veranda is 4 bij 4 meter. Er dient een cementlaag van 2 cm gestort te worden en een beton randje te worden gemaakt. Daarna dienen de tegels gelegd te worden.

Tegelen vloer van keuken/bijkeuken/entree

Betreft leggen vloer in onze keuken (14m2), bijkeuken (6m2) en entree (5m2) met vloertegel Hardrock Preto (30x60cm). Aanbrengen tegelvloer dient plaats te vinden op vrijdag 27 september a.s. (is tussen voorbereidingswerkzaamheden week 39 en plaatsing keuken in week 40). Graag op korte termijn overleg over huidige vloersituatie (is deze geschikt om overheen te leggen?: zie ook bijgevoegde foto's).

Wandbetegeling bestaande keuken

Wandbetegeling van een keuken van 3.79 x 2.90 meter. Tegels leveren we zelf aan. Hoeft niet helemaal betegeld te worden i.v.m. plaataen keuken en groot raam.

Wegens lekkage opnieuw tegelen badkamer

Het plaatsen van nieuwe tegels in een badkamer. Slopen en afvoeren oude tegels afhankelijk van de prijs. Nu is er een lekkage die doorloopt naar onze muur boven de trap.

Leistenen vloer leggen 50m2. Black ...

Leistenen vloer leggen 50m2. Black Mustang tegels 60 bij 60, 1.5 cm dikte. Het moet verlijmd worden dmv buttering /floating. In de keuken zit er geen beton mat boven de kelder. Ik heb me laten vertellen dat de vloer hier ook kan worden gelegd maar dan met iets wat lijkt op bubbeltjesplastic eronder. Vloer moet eerst geegaliseerd worden. De voegen moeten zo licht mogelijk zijn.

Vervangen van 2 oude wc's door 2 ...

Vervangen van 2 oude wc's door 2 Geberitsystemen met hangwc's; Wand- en vloertegels aanbrengen over de bestaande tegels; Bestaande handwasbakjes opnieuw monteren.

we willen de badkamer verbouwen en onder ...

we willen de badkamer verbouwen en onder meer opnieuw betegelen over de oude tegels heen. wat dingen wegbreken en eventueel losliggende tegels verwijderen.

Leggen van nieuwe tegelvloer op houten ...

Leggen van nieuwe tegelvloer op houten ondergrond. Huidige vloer is gaan werken. Glazen douchewand dient te worden teruggeplaatst. Voor de afvoer van de inloopdouche wordt gebruik gemaakt van een easy-drain.

In nieuw aan te leggen tuinkamer en ...

In nieuw aan te leggen tuinkamer en bestaande keuken, gezaagde leistenen tegels totaal ongeveer 33 m2. In badkamer op vloer ongeveer 4,5 m2 keramische tegels en op de wanden: 1. natuursteen kleine strips of keramische tegel achter de douche totaal ongeveer 3,5m2 en 2. keramische tegels langs de rest van de wanden tot ongeveer 1 m 40 hoog totaal ongeveer 10 m2

Het gaat om het betegelen van een ...

Het gaat om het betegelen van een toilet, wandtegels van =/- 25 x 30, een listello ertussen van natuursteen op ongeveer 1.20 meter hoogte, een vloertegel van 20 x 20 in het marmer

tegelwerk op wanden en vloeren van de ...

tegelwerk op wanden en vloeren van de badkamer (20x20 cm tegels)