Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tuin betegelen met keramische tegels:

Tuin betegelen met keramische tegels

Graag wil ik in onze tuin een terras aanleggen van ongeveer 3.5m x 3.5m met keramische tegels. Eventuele voorbereidingen kan ik zelf doen in afspraak. Graag zou ik deze werkzaamheden binnen 1-2 weken van nu willen doorvoeren. dank voor uw aanbieding.
Onze klant uit Venlo (Limburg) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin betegelen met keramische tegels uit heel Nederland:

Tuin betegelen

Het gaat om tegels leggen in de voortuin. Er liggen nu straat tegels waar het onkruid steeds doorheen komt. Ik wil het graag onderhouds- vriendelijk, dus geen onkruid meer. Ik denk ongeveer 20 a 25 vierkante meter.

Tuin betegelen

Zoek een vakman om 3 bij 3 meter voortuin te betegelen,heb de meeste materialen in huis. Hoeft niks verwijderd te worden

Tuin aanleggen

Hierbij graag een offerte voor het volgende: Ik heb een nieuwbouw woning met een voor en achtertuin. Voortuintje van ongeveer 5 m2: betegelen met een laag houten hekje omheen. Eventueel 6 kleine licht spotjes. (Heb foto's als voorbeeld). Achtertuin: aangezien het een nieuwbouw woning is moet eerst de aarde verwijderd worden en vervolgens opvullen met zand. Voor ongeveer 40 m2 betegelen en 12 m2 kunstgras. Zijkant van de tuin links en rechts) plantbak van ongeveer 3,5 meter in lengte. Beplanting zelf hoeft niet. En eventueel verlichting, 3 lichtpunten links en 3 rechts in de plantbak.

Tuin betegelen

Ongeveer 20m2, huidige bestrating reeds verwijderd. Ophoogzand en nieuwe beton tegels reeds aanwezig.

Achtertuin volledig betegelen

Ik zou graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. De tuin is 45 m2. Het is een standaard rechthoekige tuin met een schuurtje erop van een tussenwoning. Betontegels 60x60x4cm. Ik haal zelf de oude bestrating eruit. Tegels en opsluitbanden zijn al besteld, levering is rond 10 augustus. Offerte graag incl het zand wat je nodig hebt.

Herbestraten tuin

Bestaande bestrating tuin 80m2 verwijderen. Opnieuw betegelen tegels 60x60cm. Aanleggen van 2 bloembakken 120x420cm met 3 laagsstapelblokken. Het geheel afsluiten met afsluitbanden. Het hoeft niet opgehoogd te worden.

Tuintegels opnieuw aanleggen

Ik zou graag mijn tuin opnieuw laten betegelen. De huidige tegels staan scheef. We willen alle tegels eruit laten halen, daarna de ondergrond egaliseren en daarna de tegels opnieuw plaatsen. Het gaat om betontegels van 60cm x 60cm x 6cm en het totale oppervlakte is 65 m2. De tuin is bereikbaar via een zijdeur. Er zijn al een aantal tegels losgemaakt.

Tuin betegelen

Ik wil graag de buiten plaats laten betegelen. De oude tegels dienen ook afgevoerd te worden. Nieuwe tegels hebben de afmeting 80x40x4. Zo'n 25m2. Zie foto, tegels ga ik zelf aanschaffen

Beton tegels plaatsen

Achterin in de tuin hebben wij een stuk gras hiervan willen wij graag een gedeelte laten betegelen. Er ligt op dit moment dus gras in de afmetingen zijn 5x5 meter wat betegeld moet worden 25m2. Tevens moet er waarschijnlijk zand uit om de tegels te egaliseren met de huidige tegels. Bij voorkeur zelfde soort tegels meenemen in de offerte

Tuin bestraten

Ik wil houten tegels in de tuin leggen, mijn tuin is 96 m2. Huidige tuin maken wij zelf klaar en leeg voor de vakman. Materiaal schaffen wij ook zelf aan. Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras