Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Venlo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Venlo heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Venlo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Venlo of directe omgeving.

437 klanten uit Venlo bevelen een bij Casius in Venlo aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Venlo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, oude terrazo tegels in cement tegelen, badkamer tegelen met 2 soorten tegels, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Venlo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Venlo:

Badkamer betegelen

Tegelzetter gezocht voor een badkamer van 24 m2. Werkzaamheden: Vloer +/- 4 cm verhogen Muren verstevigen Betegelen Tegels zijn 60x120 cm

Tegels zetten op vloer en wand

Wij willen graag tegels op vloer en wand geplaatst in het toilet 95 x 120 cm en hoogte 150 cm. Over de tegelvloer kan heen betegeld worden. De wandtegels moeten er uit gehaald worden. Tegels heb ik reeds in mijn bezit.

Volledige benedenverdieping betegelen

Op mijn benedenverdieping van ongeveer 55 m² ligt al een tegelvloer en ik wil daar graag nieuwe vloertegels overheen laten leggen in een cementlaag. Ik wil hiervoor de vloertegel Pietra van Praxis laten plaatsen, maat 30 x 60 cm (€14,99 per m²) Ik laat de klus hier graag even beoordelen en hoor dan of het allemaal mogelijk is. Ik ontvang graag advies en uw prijsopgave.

Vloer slopen, vloerverwarming en nieuwe tegels leggen

We hebben op de begane grond woonkamer, open keuken en open kantoor. Totaal 90 m2. Deze oppervlakte is betegeld. Tegels op een houten vloer. Woning is uit 1935. Graag willen wij de tegels verwijderen. Een goede (hoofd) vloerverwarming aanleggen met cv ketel. Oude radiatoren verwijderen. En het geheel opnieuw betegelen. Als laatst wil ik eventueel houten plinten aanleggen of een tegelplint.

Winkel van vloertegels voorzien

Graag een winkelpand laten betegelen - oppervlak 70 m2. De vloer is betegeld maar er is een deel beschadigd door waterschade. Kan dit deel van de tegels vervangen worden? De tegels die er liggen zijn al vrij oud. De verzekering moet akkoord geven. Graag eerst even komen kijken.

Vloer betegelen in de badkamer

Wij willen graag een nieuwe vloer in de badkamer. De nieuwe tegels mogen over de oude tegels heen geplaatst worden, er is geen vloerverwarming aanwezig. Uw offerte graag inclusief materiaal maar exclusief de tegels. Oppervlakte ongeveer 5.5 m2. We kunnen eventueel een afspraak maken voor te kijken. Graag wat foto's van gemaakte projecten om te kunnen kijken naar een eind resultaat.

Tegels leggen in de tuin

Ik wil buitentegels leggen in mijn tuin van 58 m2. Ook wil ik graag tegels tegen de muur, dit gaat om 18 m2. Dit zijn allemaal buitentegels. Tegels heb ik in mijn bezit (tegels van 60 bij 60 cm). De tegels zijn niet zo dik, deze moeten in cement gestort worden. De tegels voor op de wand zijn iets kleiner (60 bij 35 cm). Ik heb een bakstenen muur die ik wil betegelen, deze muur wil ik graag eerst strak laten maken en daarna de tegels erop laten lijmen.

Tegelvloer in het cement laten leggen

Granieten tegels in cement leggen op een doe het zelf vloerverwarming pakket. Incl afwerking plinten. Ongeveer 70m2.

Binnenvloer betegelen

Vanaf 4 oktober wil ik graag mijn nieuwe woning laten betegelen. De woning is gelijkvloers en het is in totaal 46,40 m2. Ik wil daarvoor graag witte voegen en Filadelfia crème vloertegels van 33,3cm bij 33,3cm gebruiken. Er ligt nu een laminaatvloer welke door iemand anders verwijderd wordt. Meehelpen kan niet omdat ik in de rolstoel zit. Graag ontvang ik een offerte.

Badkamermuur betegelen

Muur naast de douche laten schuren en betegelen. Lichte schimmelvorming aan de huidige muur. De muur is een binnenmuur van 170 x 200 cm. De muur loopt deels schuin, dat deel moet betegeld worden. De tegels zijn in overleg te leveren.

Marmeren vloer in hal herstellen

Ik wil graag de marmeren vloer in de hal laten herstellen. Het gaat om een aantal krassen die ik niet weggepoetst krijg. De hal is 15.5 m2 groot.

Mozaïek tegels leggen

Ik wil graag een grote en een kleine gang betegeld hebben met mozaïek tegels. Het gaat om 30 tot 40 vierkante meter, precies kan ik niet opmeten omdat de gang echt niet recht is. Dit moet eind mei, begin juni gedaan worden.

WC betegelen met tegelwerk

Graag wc betegelen met grote witte tegels met 1 band met zwarte kleine tegels ongeveer 10m2

Hardstenen werkblad aanpassen

Het betreft het verwijderen van de granieten/composiet (bestaande uit verlijmde platen) spoelbak en het aanbrengen van een RVS inleg spoelbak of een RVS onderbouw bak. De maat van de sparing in het werkblad betreft 450 x 380 mm. Het werkblad ligt los op de onderkasten. De afmeting van het werkblad betreft 2105 x 620 mm.

Tegels leggen

Ik wil graag tegels laten leggen op de vloer in een bedrijfspand, het gaat in totaal om ongeveer 140 m2. Wij zijn nog bezig met de onderhandelingen van de aankoop van dit pand.

Tegelvloer in keuken laten leggen

Ik laat graag een oude tegelvloer in de keuken eruit halen en opnieuw nieuwe tegels leggen. De vloerverwarming laten liggen. Het gaat om 20 m2. En in de hal over de bestaande vloer ook de nieuwe nieuwe tegels leggen. De deuren moeten iets ingekort worden. Tegels met plinten zijn aanwezig! De plinten zijn al op maat gezaagd. In totaal; circa 30m2.

Voegen en kitranden in de douchecabine vernieuwen

De tegels in de douchecabine moeten opnieuw worden gevoegd en de kitranden tussen douchebak en wand opnieuw gekit. Wat zijn de kosten hiervan en wanneer is dit mogelijk?

Badkamer betegelen

Aub prijs voor het betegelen van de badkamer muur. +/- 12m2. Standaard grote v.d. tegel in kleur (gebroken)wit. Tegels kunnen/mogen over de oude tegel heen geplakt worden, oude tegels zitten nog goed vast. Indien er nog meer info nodig is dan graag een mail sturen daar ik telefonisch slecht bereikbaar ben.

Tegels boven het aanrecht aanbrengen

Voor onze pas geplaatste keuken zoeken we een tegelzetter om boven het aanrecht en achter het fornuis te tegelen, inclusief 2 kleine aangrenzende zijmuurtjes. De totale oppervlakte is ongeveer 4 a 5 m2.

Steenstrip op een wand laten plaatsen

Het betreft een wand van ongeveer 20 m2 waar ik graag steenstrips op wil laten plaatsen.

Woning betegelen

Ik wil graag mijn woonkamer, keuken, bijkeuken en hal laten betegelen. Ik wil graag de tegels laten plakken, als dit zo heet. Ik wil graag iets grotere tegels, niet glanzend met verschillende kleuren wit- licht beige- middeldonker beige, die niet geheel glad zijn. Er moeten enkele kasten verschoven worden, want ik ben rolstoeler en de kasten kunnen bovendien in geen andere kamer staan. In de keuken is ook een bijzonderheid: voor de vaatwasser moeten geen tegels komen te liggen, maar een plaat welke men bij storing van de vaatwasser kan verwijderen. Ik stel voor dat de tegelzetter zelf komt kijken. De oppervlakte is niet duidelijk en dient ingemeten te worden.

Tegels in badkamer, keuken en gang zetten

65 m2 tegels zetten. Werkzaamheden bestaan uit het betegelen van badkamer, keuken en gang. 30 m2 wandtegels 35 m2 vloer tegels. Ik ga de tegels zelf aanschaffen.

Tegelvloer leggen

Het betreft 62 m2 tegelvloer die gelegd dient te worden in de lijm. Tegels zijn gekocht. Tegels van 60 bij 60 cm. Nieuwbouwwoning die waarschijnlijk juni-juli wordt opgeleverd.

Betegeling vloer en wand badkamer

Bedrijf heeft badkamer niet afgemaakt. Zoek een vakman voor het betegelen van de wanden en vloer van de badkamer. Vloer is als het goed is recht. Tegels aanwezig. Wellicht nog wat andere werkzaamheden. Graag komen kijken en offerte maken. Afmeting 1.27 bij 4 meter. Uitvoering zo snel mogelijk, want zit al 4 weken in de zooi.

Opnieuw betegelen doucheruimte

Probleem: voegwerk tegelwerk lekt door gekrompen voegen. Het werk omvat: - het verwijderen van 6 m2 bestaand tegelwerk - het waterdicht maken van de achterliggende muur - het opnieuw betegelen van de douchecel (6 m2). Dit tegelwerk moet aansluiten op bestaand tegelwerk. - het tegelwerk opnieuw invoegen met flexibel voegspul - het leveren/plaatsen van een nieuwe thermostaatkraan - het opnieuw afhangen en afstellen van de bestaande glazen douchedeur - het afkitten van de randen tussen nieuw tegelwerk en vloer Verder bijzonderheden: - de vloer blijft gehandhaafd - de douchecel is 90 x 90 x 202 cm - de bestaande tegels zijn 20 x 25 cm en 6 mm dik - de nieuwe tegels moeten een afwijkende maat hebben i.v.m. kitwerk. Wel zelfde dikte natuurlijk (de reden hiervoor kan ik aan aannemer