Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Stein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Stein heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Stein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Stein of directe omgeving.

118 klanten uit Stein bevelen een bij Casius in Stein aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Stein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keuken, hal en wc betegelen, deels wandtegels, tegel renovatie, meerdere kamers vloer betegelen, plavuizen verwijderen en nieuwe leggen, garagevloer betegelen, vloertegels plaatsen op de begane grond, vervangen voegen douche, betegelen vloer keuken en hal, bijkeuken en studiovloer betegelen en voegen, liftvloeren vernieuwen, tegels leggen, woning betegelen, doucheruimte betegelen, badkamer herstellen over bestaande tegels, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Stein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Stein:

Tegels zetten

Vloertegels op nieuwe cementdekvloer, wandtegels op gips stucwerk. Keuken: 29 m2 vloertegels 60x60 cm keramisch Badkamer: 6 m2 vloertegels 30x120 cm keramisch WC: 1,2 m2: 30x120 cm vloertegels keramisch Badkamer: 6 m2 wandtegels 30x60 cm keramisch WC: 1 m2 wandtegels 30x120 cm keramisch Uitvoering tussen 4 en 28 februari.

Vloer egaliseren en betegelen tuinhuisje

We willen van ons tuinhuisje (opslag) de vloer laten egaliseren en betegelen. Oppervlakte betreft 9 m2. De klus mag door de garage heen uitgevoerd worden, er is geen achterom.

Vloer betegelen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer laten betegelen. De tegels zijn besteld en hebben een afmeting van 75 x 75 x 1 cm. Het tegelwerk is zonder plinten. De oppervlakte van de benedenverdieping is circa 60 m2 bestaande uit een serre, woonkamer, keuken en hal + toilet. De tegels worden geleverd in op 14 augustus en aanstaande zou ik graag direct de vloer willen laten tegelen.

Tegelvloer laten leggen

Het laten leggen van een tegelvloer. Het betreft de onder verdieping van de woning plus de gang. Dit zal 68 m2 zijn. Tegels zullen worden gelijmd en er is vloerverwarming aanwezig. Bestaande vloer wordt door ons zelf eruit gehaald en eventueel geëgaliseerd. Graag hoor ik van u.

Garage en kelder betegelen

Ik wil graag het achterste deel van de garage betegeld hebben, oppervlakte is circa 5 x 3 meter. Er ligt nu een betonvloer. De tegels worden aangeleverd en zijn 30 x 30 cm. Kelder idem dito, echter deze is circa 3 x 3 meter. Starten kan al na Pinksteren i.o.

Tegelvloer in de kelder aanbrengen

Wij willen graag een tegelvloer met tegelplinten in de kelder. Kelder is ongeveer 9 m2. Graag in overleg de tegels aanschaffen. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. De huidig ondergrond is beton.

Tegels leggen op een cementdekvloer

Ik wil graag tegels laten leggen op een cement dekvloer. De oppervlakte is ongeveer 59 m2 en ik heb porceleinen tegels van 60 bij 60 cm uitgezocht. Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van de tegels.

Woonkamer betegelen

Woonkamer betegelen inclusief het leveren van de tegels. Er ligt momenteel laminaat met daaronder een oude tegelvloer. Over de oude tegelvloer heen tegelen. Ik schat ongeveer 30 a 40 m2. Over 6 weken komt een nieuwe keuken en voor die tijd moet het gebeuren.

Het leggen van 48 m2 vloertegel ...

Het leggen van 48 m2 vloertegel (50x50cm) in specie op al aanwezige vloerverwarming.

Betreft garagevloer van 17,6 m2. ...

Betreft garagevloer van 17,6 m2. Voorkeur heeft het om de tegels in de betonmortel te leggen. Er moet een kleine oppervlakte ongeveer 1m2 alleen beton worden gestort ivm inrijden garage. Verder moet er een rvs profiel geplaatst worden ter hoogte van de sectionaal garagepoort. Het rvs profiel heb ik reeds in bezit.

We hebben onlangs een nieuwe keuken ...

We hebben onlangs een nieuwe keuken laten plaatsen. De achterwand dient nog betegeld te worden (ongeveer 2,5 m2). Tegeltjes en toebehoren zijn reeds aanwezig. Daarnaast dient keukenvloer doorgelegd te worden in gang (incl. toilet) waarbij waarschijnlijk oude bestaande plavuizen verwijderd moeten worden om geen problemen met deuren en dorpels van buitendeuren te krijgen. Oppervlakte gang en toilet ongeveer 8-10 m2. Ook hiervoor zijn reeds tegels en toebehoren aanwezig. We zijn dus op zoek naar iemand die dit voor ons kan afmaken en eventueel ook nog een aantal kleine oppervlakten kan stucadoren in de keuken.