Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer:

Vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer

Ik wil de badkamervloer en douchevloer en -wanden laten betegelen. De tegels zijn aanwezig, lijm nog niet. Tegels vloer: 80x80cm, ongeveer 18 m2 Tegels douchevloer en wand: 60x60, ongeveer 15 m2
Onze klant uit Roermond (Limburg) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer- en wandtegels aanbrengen in badkamer uit heel Nederland:

Nieuwe badkamer realiseren

Badkamer is 2,50x1,70m Plaatsen van een hangende toilet, nieuwe douchecabine, wastafel, verwarming, en een kast nieuwe vloer en wandtegels. Eventueel een vloerverwarming, en een verlaagde plafond. Plaatje 1 is formaat plaatje 3 is met hangend toilet (ruimte voor water reservoir staat niet op tekening)

Badkamer slopen, afvoeren en vernieuwen

Huidige badkamer (1e verdieping) heeft origineel nog een granieten vloer met daarop tegelvloer en wandtegels in cement. Badkamer is door vorige eigenaar 20 cm vergroot (ten koste van de hal) over een lengte van circa 1,75 meter (inclusief de deur) voor het kunnen plaatsen van een bad. Muurtje is dus verplaatst, maar dit is ondeugdelijk gedaan. Wij willen nu de complete badkamer inclusief granieten vloer en verplaatst wandje compleet laten slopen en afvoeren. Alles nieuw opbouwen, en betegelen. De draai-richting (naar binnen) van badkamerdeur willen we ook veranderen. Huidig deurkozijn omdraaien en aanpassen of kozijn vernieuwen. In de nieuwe badkamer willen we een inloopdouche (op plek van het huidige bad) en wastafelmeubel. Zie tekening. Verdere afmetingen Badkamer zijn: 2,75 meter lang x 1,37 meter breed bij het bad en 1,15 meter breed bij de wastafel. Plafond is verlaagd, is nu 2,30 meter hoog en moet ook vernieuwd worden. We willen graag zelf de tegels, douchewand, badmeubel, etc. kopen maar wel in overleg met de vakman.

Een oude badkamer renoveren

Ik heb een badkamer van 2.30 bij 2.20 en 2.40 hoog die ik wil laten renoveren. De vloer moet iets verhoogd omdat er een inloop douche geplaatst moet worden met goed en een bankje gemaakt worden in inloop douche. Er moet vloer en wandtegels gelegd worden.plafond opnieuw gestucd.nieuwe hang toilet en badmeubel met waskom en kraan geplaatst worden.en muurtje gemaakt worden zodat ik tussen nieuwe muurtje en oude muur planken opgehangen kunnen worden.als het kan sloop ik in overleg zelf de badkamer.spullen zoals inloop douche hangtoilet,badmeubel ,waskom,kraan voor wastafel en opbouw stort douche zelf.

WC verbouwen

Ik wil mijn WC verbouwen. De nieuwe wc wordt al geplaatst maar een nieuw fonteintje moet nog wel geplaatst worden waardoor leidingwerk moet worden verlegd. Verder wil ik nieuwe vloer en wandtegels plaatsen (tot 1,2 m hoog). Boven de tegels wil ik de muren stucen. De wc is 0,94 x 1,24.

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)

Badkamer renovatie

Ik wil mijn oude badkamer slopen en alles af laten voeren, en daarna een compleet nieuwe badkamer plaatsen. - Nieuwe vloer en wandtegels - Inloopdouche - Nieuwe toiletpot De badkamer is 2 x 3 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Toiletruimte betegelen

Ik wil de muren in de toiletruimte laten betegelen. Er zitten al tegels op, maar enkele zijn kapot gegaan. Ongeveer 5 m2. Vloer ook leggen: 1 m2. Wandtegels nog niet aangeschaft, vloertegels wel. Zo snel mogelijk i.v.m. toilet gebruik.

Oude badkamer vernieuwen

Vernieuwen van kleine badkamer 2 m2 (2x1.17), granito vloer mag blijven, nieuwe wandtegels, leidingen wegwerken in muur, nieuwe wastafel en toilet. De wanden zijn gipsplaten. Verdere staat onbekend.

Voegen en kitranden in badkamer vervangen

Als gevolg van poreus kit- en voegwerk lekkage in badkamer naar aangrenzende kamer en gang gehad. Volgens verzekeringsexpert dient er wellicht opnieuw gevoegd en in ieder geval gekit te worden in 2 inloopdouche ruimtes van ca 1m. bij 1,5 m en 2,65 hoog. Mogelijk dat ook de kitrand van het bad vervangen moet worden, wij zijn nog in afwachting van het verzekeringsrapport. Wij willen geen vloer of wand van de twee ruimtes verder vervangen, puur het opnieuw voegen en kitten vd natte ruimtes in bijlage en eventueel de badrand opnieuw kitten. De rest vd badkamer is nog prima in orde en ook niet beschadigd. Foto's heb ik bijgevoegd. Tegels op de grond betreffen 15x15 cm. Wandtegels zijn 30x25, puzzelvorm. Betreft 2 inloopdouches met doucheafvoer in de grond welke ook opnieuw afgekit moet worden. Er is geen lekkage verder in de afvoer o.i.d. Graag wil ik weten aan welke kosten ik voor zoiets moet denken en op welke termijn dit gedaan kan worden?

Tegels zetten badkamer+toilet

Ik zou graag vloer- en wandtegels willen laten zetten in mijn badkamer. Het is een ruimte van 4.5 m2 en het plafond is 2.96 m hoog. De wandtegels zijn 7,5cm x 15cm, vloertegels zijn 20cm x 20cm. De vloertegels moeten schuin worden aangelegd zodat het water wordt afgevoerd naar het doucheputje. Het gaat om een nieuwbouw woning en deze wordt eind september opgeleverd. Het liefst in oktober betegelen.

Partners

Partners van Casius