Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Maastricht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Maastricht heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Maastricht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Maastricht of directe omgeving.

1267 klanten uit Maastricht bevelen een bij Casius in Maastricht aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Maastricht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keuken renovatie of compleet nieuwe keuken plaatsing, badkamer wanden en vloer tegelen, plavuizen laten leggen op gehele benedenverdieping, vloer woonkamer en hal betegelen, badkamer en toilet betegelen, douche (her)betegelen, benedenverdieping plavuizen eruit, woonkamer vloer betegelen, laminaat vervangen door tegelvloer, vloertegels leggen op een cementdekvloer, tuin opnieuw betegelen, een vloer van een appartement betegelen, restaurant keuken betegelen, tegelzetten in de badkamer en leidingen wegwerken/vervangen, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Maastricht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Maastricht:

Badkamer wand betegelen

Ik zoek een tegelzetter die de achterwand van mijn badkamer kan voorzien van mozaïek matjes. Het gaat om 3 m2. De ondergrond bestaat uit tegelwerk.

Tegelzetter voor meerdere ruimtes

Voor een aantal ruimtes in ons nieuwe huis moeten er tegels gezet worden. Hiervoor hebben wij iemand nodig. Lokatie is in Vroenhoven, Belgie. Postcode 3770. Dit is net 1 km over de grens met Maastricht.

Hal betegelen

Ik wil de hal betegelen van ongeveer 4 m2. De vloer moet wel wat lager gelegd worden.

Vloertegels laten leggen

Wij willen graag vloertegels laten leggen op maximaal 40 m2 in het woonkamergedeelte en de keuken.

Badkamer betegelen

Graag zou ik een offerte aanvragen voor het betegelen van de badkamer incl. vloer. De vloer betreft ongeveer 15 m2. De huidige ondergrond (tegels) dienen eerst nog verwijderd en afgevoerd te worden. Het werk moet plaatsvinden op de eerste etage en is goed bereikbaar.

Woning betegelen

Ik wil graag de hal, woonkamer en keuken laten betegelen. Het is een nieuwbouw. Het gaat om een oppervlak van 40 m2.

Douche betegelen

Douche betegelen wanden en vloer totaal 26 m2 tegels wand 30 bij 60 tegels vloer 60 bij 60 word inloopdouche alle materiaal in huis van tegellijm tot splinternieuwe tegelzaag waar gebruikt van kan gemaakt worden wanden zijn volgende week gestuukte en vloer geëgaliseerd.

Tegels en plinten in de gang aanbrengen

De klant wil tegels laten leggen op 7 vierkante meter in de gang. De klant heeft zelf al alles gekocht. De klant wil ook graag hoge witte plinten laten zetten.

Tegels zetten in badkamers

Het betreft drie badkamers waarbij een deel van de wanden tot 1.80 meter (toilet) hoog gaan en andere volledig tot het plafond (douche). Vloertegels zijn 60 x 60 cm, wandtegels 30 x 60 cm. Ik wil namelijk dat er wordt betegeld in de badkamer. Het gaat om totaal 50 m2. De vloertegels zijn reeds in bezit.

Tegels op de begane grondvloer leggen

Ik moet tegels laten leggen in de woonkamer waarvan 17m2 met 1 cm verhoogd moet worden om het 1 grote ruimte te maken van gemiddeld 40 m2 en een gang van van 1m breed en 5 lang ongeveer. De tegels heb ik al liggen zijn keramische tegels van 120 cm lang en 20 breed die zonder voeg gelegd moeten worden. Het adres is wel gelegen in lanaken.

Tegels leveren en zetten

Tegels zetten in badkamer, woonkamer, keuken, wc en de hal. Het is circa 92 m2 aan vloertegels. In de keuken ook wandtegels, circa 5 m2. Het toilet beneden en boven is circa 11 m2 aan wandtegels. In de badkamer is de vloer 3.5 x 2.5 meter (8.75 m2) en 10 m2 aan wandtegels. De tegels zijn in overleg mee aan te bieden. Er komt vloerverwarming op de begane grond.

Horeca keuken betegelen

Ik wil dat een horeca keuken wordt betegeld. Zowel de wanden als de vloeren. De wand is 14,45 m2 en de vloer is 22 m2.

Badkamer betegelen

Ik wil graag nieuwe tegels in de badkamer laten plaatsen en de oude tegels moeten eruit. Afmeting is 1 x 2 meter. Kunt u dit realiseren? Alleen serieuze reacties.

Badkamer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen. De wanden en vloer zijn samen circa 26 m2. Hier voor heb ik al tegels van 30 bij 60 cm gekocht. De oude tegels verwijder ik zelf en deze voer ik ook zelf af.

Kapotte wandtegels vervangen

Ik moet 4 kapotte wandtegels vervangen in de badkamer van een huurhuis. Tegels zijn aanwezig. Dit zou op korte termijn moeten gebeuren. Graag zou ik willen weten wat mij dat ongeveer gaat kosten.

Badkamer betegelen

Ik wil graag mijn badkamer laten betegelen. Het gaat om 1 muurtje, de vloer en de ombouw van het bad.

Vloertegels leggen in de kelder

In kelder 25 meter vloertegels (al aanwezig). Er ligt een vloer van kleine straatstenen. Daarover moet dek gestort worden om daarop tegels te plakken.

Wacht- en werkruimte betegelen

Ik wil graag de vloer in de wacht- en werkruimte van mijn zaak laten betegelen. Graag een donkere tegel met een licht reliëf erin van 40 cm bij 40 cm. De ruimte bedraagt plus minus 38 vierkante meter. Er ligt nu vinyl op de vloer. Dit kan makkelijk verwijderd worden. Ik wil de tegels graag in overleg met de vakman uitzoeken.

Tegels zetten voor diverse vloeren

Tegels zetten voor ongeveer 60 m2. Keuken, woonkamer, WC, entree en eetkamer. Totaal 60 m2 In 1 kamer 2X3m moet de vloertegels verwijderd worden. De vloertegels worden over 2 weken bij mij geleverd incl. De plinten. Afmeting tegel 40x80 Soort ondergrond cement.

Douchevloer renoveren

Het stukje inloopdouche van ongeveer 1 m², de vloer aanpassen en opnieuw betegelen.

Tegels in de douche vervangen

In mijn doucheruimte moeten van sowieso twee en waarschijnlijk drie wanden de tegels worden vervangen. Het gaat om een douche ruimte van ongeveer 1 bij 1 meter, waarvan de wanden tot ongeveer 2 meter hoog zijn betegeld. Hier zitten nu witte tegels van 20 bij 30 centimeter op gelijmd. Omdat hier water achter komt wil ik deze laten verwijderen en vervolgens soortgelijke tegels weer laten plakken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Wand betegelen in de keuken

Wand keuken betegelen (4.50 bij 1.50) Uurloon?

Badkamer en toilet betegelen

Ik wil een kleine badkamer met douche en kleine wc laten tegelen met witte nette tegels op vloer en wanden met 20 x 30 cm tegels. De vloer van de badkamer is 2 x 2.5 meter en het toilet is 2 x 1 meter. De wanden in het toilet tot halverwege tegelen en in de badkamer tot aan het plafond. Tegels die wel netjes zijn maar niet te duur, zijn optioneel mee te leveren.

Tegels leggen in keuken en bijkeuken

Onlangs hebben wij een nieuw huis gekocht. De keuken, ongeveer 4 m2 aan vloer, en bijkeuken, ongeveer 7 m2 aan vloer, moeten worden voorzien van nieuwe tegels. Wij verwijderen de oude vloer zelf.

Tegelvloer leggen in de keuken

Ik heb een keukentje van ongeveer 6,5 m2 en wil daar graag tegels laten leggen. Omdat er geen kruipruimte onder de keuken zit heb ik last van optrekkend vocht. Dit vocht moet niet geblokkeerd worden door de tegelvloer, maar erdoorheen kunnen trekken om te voorkomen dat het anders elders (via de muren bijvoorbeeld) zijn weg zoekt. Het is belangrijk om daar rekening mee te houden bij het leggen. De vloer is nu kaal beton dus de tegels kunnen direct gelegd worden en schaf ik zelf aan bij de Praxis.