Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloer en sanitaire ruimtes betegelen:

Vloer en sanitaire ruimtes betegelen

Op de gehele begane grond (bestaande bouw en aanbouw) en badkamer dient de tegelvloer (Afm. tegel: 60x120cm) gelegd te worden. Totaal aantal m2: ca. 140 m2. Dit moet op een betonnen ondergrond gelegd worden.
Onze klant uit Landgraaf (Limburg) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer en sanitaire ruimtes betegelen uit heel Nederland:

Opbouw realiseren op platte dak (achterzijde)

Wij willen een casco-opbouw op het platte van onze 1e verdieping. De maten zijn circa 5,00 meter lang en 4,00 meter breed. Casco-opbouw met voorbereiding (alleen doorvoer) voor sanitaire voorzieningen (met standleiding voor toilet) en alleen voorbereiding voor de kozijnen. Trapgat hoeft niet want is elders in de woning al aanwezig. In het nieuwe dak een lichtkoepel van glas en ergens in een wand een verticale strook voorbereiden voor een glazen ruit van vloer tot plafond van circa 70 cm breed.

Vinyl vloer leggen

Wij willen op alle verdiepingen graag interfloor 643 vinyl (4m breed). Behalve sanitaire gedeeltes en trappen. Zou u een offerte kunnen maken op basis van de plattegronden die zijn meegestuurd. Het appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 116m2. Het is een nieuwbouwhuis, dus de vloer zal geëgaliseerd moeten worden en het vinyl moet worden gelijmd.

Opbouw realiseren op het platte dak (achterzijde)

Wij willen een casco-opbouw op het platte van onze 1e verdieping. De maten zijn circa 5,00 meter lang en 4,00 meter breed. Casco-opbouw met voorbereiding (alleen doorvoer) voor sanitaire voorzieningen (met standleiding voor toilet) en alleen voorbereiding voor de kozijnen. Trapgat hoeft niet want is elders in de woning al aanwezig. In het nieuwe dak een lichtkoepel van glas en ergens in een wand een verticale strook voorbereiden voor een glazen ruit van vloer tot plafond van circa 70 cm breed.

Betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten

Vloer en wanden van 2 badkamers (tot plafond) en een toiletruimte vloer en wanden (halfhoog) betegelen. Vloertegels ca. 60x60. wandtegels 30x60. Er is vloerverwarming. De vloer is ongeveer 16.5m2, de wanden ongeveer 60m2. Graag een gespecificeerde prijs voor of arbeidsloon of m2 prijs.

Betonnen vloer schilderen

Het betreft een nieuwbouwwoning in Eindhoven welke in december opgeleverd gaat worden. De betonvloer is een jaar geleden al gestort tijdens de bouw van het huis dus is volledig droog maar wel nieuw. Het betreft het professioneel (strak en egaal) schilderen van de eerste etage en de zolder (m.u.v. de sanitaire ruimtes). Het huis is uiteraard leeg en schoon. Alle vloeren in de woning hebben vloerverwarming. De totale, te schilderen, oppervlakte van de eerste etage en zolder is 85 m2.

Zolder verbouwen tot slaapruimte

Wij hebben een nieuw huis gekocht. Alles is af in huis, behalve de zolder. 1 okt is de overdracht en er worden direct 1 oktober 2 dakkapellen geplaatst (voor 300 cm, achter 460 cm. Daarna willen we de zolder laten ombouwen tot slaapruimte. Wil graag dat de vakman meedenkt over de indeling en ideeën bespreekbaar maakt. De zolder is 6,5 meter breed en 4,75 meter diep. De taken bestaan uit isoleren, vloer leggen, plafond plaatsen, elektra en sanitaire werkzaamheden

Casco horeca naar bezorg/afhaal restaurant

Een casco horecapand van 120 m2 moet verbouwd worden tot een afhaal en bezorg restaurant. Er moet nog elektriciteit waterleidingen afgelegd worden. Verder moet een keuken, balie, voorraadkamer, WC, kantoor geplaatst worden. Dus dit is van elektriciteit en loodgieterswerk tot vloer, plafon en muren. Muren zullen stucklaar zijn en vloer zal geegalisseerd zijn. Keuken ca. 60m2 moet betegeld worden, derest geverfd en gestuct. Vloer moet volledig worden betegeld.Tevens moet er een sanitaire voorziening gerealiseerd worden. Wij zien uw reactie en vrijblijvende offerte tegemoet. Op dit moment zijn wij bezig met de aanvraag voor de vergunningen, het liefste beginnen wij in september.

Casco pand verbouwen tot cafetaria

Horecapand van 102 m2 moet verbouwd worden tot een cafetaria. Er moet nog elektriciteit/waterleidingen/ verwarming afgelegd worden. Verder moet een keuken, balie, voorraadkamer, WC, freezer geplaatst worden. Dus dit is van elektriciteit en loodgieterswerk tot vloer en plafond. Tevens moet er een sanitaire voorziening gerealiseerd worden. Wij zien uw reactie en offerte graag tegemoet, eventueel met een indicatie van de verwachte levertijd.

Badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer stucen en betegelen. En de vloer gelijk maken en betegelen. En dan afkitten. En misschien ook mogelijk een verlaag plafond maken Ik heb zelf de sanitaire water en afvoer zelf gedaan. De badkamer is 170 breed bij 280 lang en 244 cm hoog.

Badkamer + toilet beneden installeren

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor onze nieuwbouwwoning (oplevering juli 2019) een badkamer en toilet kan installeren. Badkamer en toilet worden casco zonder dekvloer opgeleverd. Werkzaamheden: - Leidingen aanleggen voor douche, wastafel, radiator, bad en toilet - Wand naast toilet plaatsen met nis en waarschijnlijk lampje erin - Bij douche zitje maken en wandje met ook nis erin - Schuine wand plaatsen voor bad tbv kraan - Elektra aanpassen ivm stopcontacten - Drain plaatsen in douche ruimte - Vloer aanbrengen en douche vloer op afschot smeren - Wanden betegelen volgens tekening (geel is stucen of renovlies behang met waterbestendige coating, graag advies hierover en rood is betegelen) - Vloer betegelen en voegwerk aanbrengen - Sanitaire monteren, kitwerk aanbrengen en accessoires monteren - Plafond iets verlagen met led spots en glad gestukt - Dimmer - Vloerverwarming met klokthermostaat. Toilet benedenverdieping - fontein en toilet monteren - tegelwerk en stucwerk - verlaagd plafond met spots.