Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Landgraaf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Landgraaf heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Landgraaf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Landgraaf of directe omgeving.

329 klanten uit Landgraaf bevelen een bij Casius in Landgraaf aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Landgraaf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keuken, hal en wc betegelen, deels wandtegels, tegel renovatie, meerdere kamers vloer betegelen, plavuizen verwijderen en nieuwe leggen, garagevloer betegelen, vloertegels plaatsen op de begane grond, vervangen voegen douche, betegelen vloer keuken en hal, bijkeuken en studiovloer betegelen en voegen, liftvloeren vernieuwen, tegels leggen, woning betegelen, doucheruimte betegelen, badkamer herstellen over bestaande tegels, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Landgraaf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Landgraaf:

Tegels zetten in de badkamer

Een wand in de badkamer waarvan de tegels bol staan, boven het bad en toilet, loszittende tegels, circa 4 m2, voorzichtig verwijderen en afvoeren. De vastzittende tegels moeten blijven zitten. Daarna moet de muur voorbehandeld worden en opnieuw betegeld met tegels van 20 bij 25 cm. De wand dient daarna afgekit te worden.

Tegels zetten in de keuken

Van de reeds gestucte achterwand van mijn keuken wil ik tegels laten plaatsen. Dit is ongeveer 6.50 strekkende meter. Hoogte tegelwerk in overleg. Ik wil de prijs per vierkante meter weten. Het zou ongeveer 3 vierkante meter kunnen zijn.

Vloer betegelen

Het betreft een offerte aanvraag voor het betegelen van twee vloertjes, de ene vloer is 9.5 m2 en de andere is 6 m2 groot. Wegens waterschade hebben wij de oude laminaatvloer verwijderd en willen wij nu graag tegels laten plaatsen. De voorkeur gaat uit naar tegels van 40 x 40 of 30 x 60 centimeter groot, de vloer willen wij laten afwerken met tegelstrips.

Betegelen van badkamer en toilet

Voor in een nieuwbouwwoning zijn wij op zoek naar een vakman die de toilet en badkamer kan betegelen en daarnaast de kranen/douche wand en toilet kan plaatsen. De ruimtes worden tegel en stucklaar afgeleverd. Daarnaast worden alle wateraansluitingen en afvoervoorzieningen geplaatst op de gewenste plek, de tegels dienen alleen nog geplaatst te worden alsmede het sanitair. Hiervoor ontvangen wij graag een offerte van een deskundig iemand die alle bovengenoemde werkzaamheden kan uitvoeren.

Badkamer tegelen

In de badkamer dient de vloer en een gedeelte van de wand betegeld te worden. De ruimte is 2.40 bij 2.15 meter. De tegels zijn al besteld.

Vloer en wand betegelen badkamer

Het stukadoren en betegelen van de badkamer. Tegelwerk: 20 m2 wandtegels, 6 m2 vloertegels Wanden bijstuken na sloopwerk bestaande tegels. Tegels waarschijnlijk 60 x 30 cm. Levering in overleg. Prijs inclusief en een exclusief tegels.

Tegelvloer 80 m2

Tegelvloer ongeveer 80 m2, nieuwbouw (leefruimte). Morgen hoort user wanneer het huis opgeleverd wordt.

Woonkamer en bijkamer tegelen

Woonkamer- en bijkamervloeren betegelen. Gaat om ongeveer 80 m2. Ik denk dat ik de tegels zelf zal gaan aanschaffen.

Vloer betegelen 90m2

Vloer betegelen met een vloertegel van 90x45 en de bijbehorende plinten. Het oppervlak is 90m2. De tegels kunnen gelijmd worden. Onder de vloer zit wel vloerverwarming.

Herstel tegelwerk trap

Bij de ingang van de voordeur zijn drie trappen. Daar zijn tegels van kapot gevroren en hier moet alles op nieuw gemaakt worden. Eerst huidige verwijderen en dan nieuwe tegels plaatsen. Ook graag tegels leveren. Aantal m2 weet ik niet precies.

keuken

Het zetten van ongeveer 10 m2 wandtegels t.b.v. nieuw te installeren keuken. Tegels 23x20.

graniettegels in cement leggen

keuken van ong 16 vierk, meter betegelen, moet in de cement gelegd worden. tegels van graniet 60x30 1cm dik. moet op korte termijn. Oude tegels zijn eruitgehaald, niet heel erg vlak. Moet goed aansluiten aan parket.

Lijmen van vloertegels in bijkeuken van ...

Lijmen van vloertegels in bijkeuken van 3,5 x 3,7 meter in het kerkgebouw.

De badkamer moet gerenoveerd worden en ...

De badkamer moet gerenoveerd worden en we hebben al diverse ideeen hoe een en ander er zal moeten komen uitzien. De sloop van de huidige badkamer zal in eigen werk worden uitgevoerd en de zoeken vaklui op het gebied van loodgieterij, tegelzetten en eventueel plaatsen van het nieuwe sanitair.

Naast de badkamer is een slaapkamer. Van ...

Naast de badkamer is een slaapkamer. Van deze slaapkamer wil ik een 2e badkamer maken. Wat moet er o.a. gebeuren: 1) wand- en vloertegel; 2) waterleiding; 3) afvoer; 4) plaatsen ligbad; 5) plaatsen wasbak/ badmeubel; Ik neem aan, dat men van de afvoer en waterleiding van de bestaande badkamer kan aftappen.

Ik wil graag vloertegels met verwarming ...

Ik wil graag vloertegels met verwarming eronder in de woonkamer plaatsen.

Tegelzetten op wanden en vloer ca. 30m2 ...

Tegelzetten op wanden en vloer ca. 30m2 totaal.

70 m2 vloer, basaltsteen op dekvloer met ...

70 m2 vloer, basaltsteen op dekvloer met standaard vloerverwarming

in bestaande woning van 5 jaar oud op de ...

in bestaande woning van 5 jaar oud op de orginele betonvloer 60 meter marmer 60x30 leggen inclusief de plinten. strom-water en licht natuurlijk aanwezig. Verwarming kan branden. Opslag in garage. 24 uur per dag toegang.

Bij kookplaat en achterwand spoelbak ...

Bij kookplaat en achterwand spoelbak moeten granieten tegels geplakt worden, dus natuursteen in zwart. Lijm en voegsel aanwezig.

1. Leggen (en eventueel leveren) van ...

1. Leggen (en eventueel leveren) van tegels (Leonardo Marmi Gri-Beige 30X60 cm) in woonkamer, keuken en hal; 2. leveren en aanbrengen vloerverwarming (ca. 27 m2) inclusiewf hechtmaterialen, inclusief aansluiting meterkast en thermostaat; 3. leveren en aanbrengen RVS-profielen; 4. leveren en aanbrengen schluter kunststoftegelhoekbeeindigingen; 5. leveren hecht,- voeg- en hulpmaterialen 6. afkitten bewegingsvoegen. Overige zaken waar de vakman ons op attendeert welke relevant zijn. Adviezen zijn welkom.