Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Kerkrade te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Kerkrade heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Kerkrade u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Kerkrade of directe omgeving.

360 klanten uit Kerkrade bevelen een bij Casius in Kerkrade aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Kerkrade bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: betegelen van marmeren vloer en wanden, betegelen bestaande voer, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer, tegelvloer leggen, badkamervloer en wanden betegelen, vloer betegelen, keramische tegels in woonkamer/hal/keuken leggen, tegels zetten badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Kerkrade staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Kerkrade:

Keuken wandtegels monteren

Ik wil de oude wandtegels in de keuken verwijderen. Hierna moet er geëgaliseerd worden en betegeld met moderne tegels. De oppervlak van de keuken wand is maximaal 20 m2.

Wandtegels zetten in de keuken

Ik wil de wand van mijn keuken betegelen met 'WT Metro wit' 7,5 x 15 cm. Het artikelnummer is 503407. De oppervlakte van de muur is circa 2 m2. De oude tegels moet nog wel verwijderd en afgevoerd worden. Vervolgens moet de wand egaliseert worden. Ik wil het uiterlijk het liefst op 25 Augustus Klaar hebben, wellicht dat iemand van te voren langs kan komen?

Vloertegels leggen in woning

In onze woning dient een vloer te worden gelegd, het betreft ongeveer 57 m2 en de materialen zijn in huis. Het gaat om tegels/plavuizen. Er ligt een grindvloer waar overheen gelegd dient te worden.

Woonkamer en gang betegelen

Ik wil graag mijn woonkamer en gang laten betegelen met Keramische laminaat tegels(houtlook). Graag alleen contact via mail i.v.m. slechthorend.

Vloertegels in cement laten leggen

70 m2 vloertegels in de cement leggen. De tegels liggen buiten, half onder de serre, half erbuiten. Er moet nog een cementen ondervloer gestort worden.

Badkamer betegelen tegel over tegel

Badkamer betegelen: Van de vloer zijn de tegels wel verwijderd, een kleine 4 m2. En zijwanden zijn 14 m2, die tegel over tegel lijmen. Alle materialen zijn aanwezig. Donderdag kan er gestart worden. Wat rekent u per m2?

Betegelen van de wand

Geheel betegelen van de wanden van de douche met vloertegels van 33 x 33 cm. Circa totaal 29 m2. Eventueel met het verwijderen van bestaande tegels opnemen in uw offerte.

WC-ruimte betegelen

Wc betegelen vloer en muur, wc plaatsen en aansluiten wc. Tegels zijn aanwezig.

Natuurstenen strips monteren

Ik wil graag natuursteen strips laten plaatsen tegen de schouw in de woonkamer. De schouw is niet kaarsrecht en heeft twee hoeken. Dus de natuursteen strips moeten op maat gezaagd worden, zo goed als in verstek. Strips met kleine langwerpige steentjes. De schouw zelf is kamer-hoog en ongeveer 1 meter breed. De strips en de lijm ervoor zijn in ons bezit.

Toilet betegelen

Betegelen toilet. Klein vloertje en de wanden. Wanden 10 a 11 m2. Vloer 1 a 2 m2. Tegels zijn gekocht.

Tegelen vloer

Het betegelen van de vloeren in 3 ruimtes. Gezamelijke oppervlakte is ongeveer 30 m2. Ondergrond zijn betonnen vloeren. De tegel die wij uitgezocht hebben heeft een afmeting van 30 bij 60 cm.

badkamer

Betegelen van badkamer. 8 m2. vloer en wanden. Daarnaast verwijderen van oude tegels en vloer. Tegels haal ik zelf.

leggen van vloer inclusief ...

leggen van vloer inclusief vloerverwarming. Ondergrond is vlak

Er dient van 2 ruimtes (badkamer en ...

Er dient van 2 ruimtes (badkamer en slaapkamer) één badkamer gemaakt te worden. Deze badkamer dient volledig betelgeld te worden (vloer en wanden). Tevens dient het sanitair (wasbak, toilet, douche en bad) aangesloten te worden.

Met spoed gevraagt,een ervaren ...

Met spoed gevraagt,een ervaren tegelzetter voor de badkamer,toilet en gang

renovatie vakantie bungalow's

renovatie vakantie bungalow's

vloer ( vloer is van hout ) en twee ...

vloer ( vloer is van hout ) en twee muren vlak maken,vloer en wanden plus ligbad betegelen met de zelfde tegels!