Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor kapotte tegels en dorpels in de vloer vervangen:

Kapotte tegels en dorpels in de vloer vervangen

Er moeten een stuk of 4 kapotte tegels worden verwijderd in een bestaande vloer. Daarnaast moet er een grote dorpel worden gelegd en bij een deur nog een kleine dorpel. Afmetingen circa 180 x 30 cm en een dorpel bij een deur. De tegels zijn in huis. De stenen dorpels nog niet.
Onze klant uit Hulsberg (Limburg) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kapotte tegels en dorpels in de vloer vervangen uit heel Nederland:

Woonkamer, open keuken en hal tegelen

Ik wil graag de woonkamer, keuken en hal laten betegelen. Er ligt al een tegelvloer maar hoogstwaarschijnlijk wordt deze in de hal en gedeelte keuken gesloopt in verband met een kapotte asbestriolering onder het huis die gesaneerd moet gaan worden, ik weet nog niet wat de woningbouw precies gaat doen maar dit is hoogstwaarschijnlijk wel het geval en ik wil dan de woningbouw aansprakelijk stellen voor een nieuwe tegelvloer. Daarom ben ik mijzelf aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn (er zijn namelijk geen reservetegels meer aanwezig). Ik heb dus ook nog geen andere tegels, deze wil ik ook door de woningbouw later vergoeden. Binnen ongeveer 2 maanden zal er wel gesaneerd worden en hopelijk weet ik dan zelf ook meer.

Badombouw, tegelwerk en kit herstellen

Wij willen een paar klussen laten verzorgen in onze badkamer. We hebben de voorkant van onze badombouw verwijderd, omdat er lekkage was. Hier moet een nieuwe voorkant op worden geplaatst. Ook moeten er 2 kapotte tegels worden vervangen. We hebben een staand toilet waar de afvoer langs de muur is geplaatst. Om die afvoer willen wij een koofje laten maken. Er moet ook nieuw kit worden geplaatst bij de randen van het bad. We laten de klussen hier graag beoordelen en ontvangen daarna graag uw offerte.

Kapotte tegels vervangen in de woonkamer

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter die 2 kapotte tegels in de woonkamer kan vervangen, tegels hebben wij nog op voorraad. De tegels zijn ongeveer 40 bij 40 cm en de tegels zijn gelijmd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Terras bestraten op een camping

Wij hebben bij onze stacaravan op de camping een terras van 36 m² dat behoorlijk verzakt is. Er liggen stoeptegels van 30 x 30 cm waarvan er diverse kapot zijn. We laten het terras graag ophogen en de kapotte tegels vervangen. We horen graag wat de kosten hiervoor zijn.

Kapotte plavuizen repareren of vervangen

Ik heb beneden in mijn maisonnette al 29 jaar een plavuizenvloer liggen op een betonnen ondervloer zonder vloerverwarming. Tot mijn verbazing zijn er ineens 6 tegels omhoog gaan staan en beschadigd, hetgeen met flink lawaai gepaard ging. Ik wil laten bekijken hoe dit weer hersteld kan worden en wil ook weten wat de oorzaak is. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw offerte. Ik ga even in de schuur kijken of ik nog reservetegels heb liggen.

Kapotte tegels bij de ingang vervangen

Bij de voordeur zijn 2 tegels beschadigd. Het zijn tegels van 60 bij 60 cm waarbij er 2 halve tegels vervangen moeten worden. Er zal ook gekeken moeten worden naar het afzet ijzer van de voordeur, wellicht moet deze ook aan gerepareerd of vervangen worden.

Voortuin herinrichten

Wij hebben bij onze rijtjeswoning een voortuin van 465 cm breed en 810 cm lang, waarin een schuur staat van 9,45 m². Wij willen die voortuin laten herinrichten. Het volgende moet gebeuren: 1)Verwijderen oude schutting (A). 2)Verwijderen volledige toegangsboog (B), inclusief beplanting aan de schuurzijde. 3)Verwijderen van boog van nr. 9 (B). 4)Verwijderen containerscherm (C). 5)Verwijderen waslijnstaander. 6)Enkele kleine veldkeitjes verwijderen. 7)Te behouden planten worden door ons zekergesteld. 8)Afvoeren van verwijderde materialen. 9)Herstraten met gebruik van oude tegels (aanwezig zijn 226 hele en 31 halve tegels), aangevuld met nieuwe (kapotte tegels vervangen). Eventueel zand toe te voegen. 10)Leveren en aanbrengen van schutting (A), inclusief de benodigde standpalen, zoals op tekening aangegeven. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. Maximale hoogte aan huiszijde 180 cm. aflopend naar de entreezijde. Plaatsen van een rozenboog van 150 cm breed. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. 11)Leveren en aanbrengen van hekje (B), inclusief hang- en sluitwerk en rozenboog van 150 cm breed, zoals op tekening aangegeven. Aan huisnummer 9 kant alleen voorzien van de bovenste boog. Het hekje is zelf 100 cm breed, naar binnen draaiend/van de schuur afdraaiend. 12Front van hekje dient in te springen t.o.v. de buitenste schuurmuur. 13)Herbevestigen van hekje van huisnummer 9. 14)Leveren en aanbrengen van containerscherm (C), inclusief de benodigde standpalen, zoals op de tekening aangegeven. Hoogte 120 cm 15) Afmetingen van bloemperk 1: 165 x 60 cm. 16)Afmetingen van bloemperk 2: 150 x 60 cm. We ontvangen graag uw offerte voor de levering van de materialen, afvoeren van het afval en de plaatsingskosten.

Kapotte tegelvloer herstellen

Ik zou graag 1 tegel willen laten vervangen zit een kleine beschadiging op omdat er een hamer op viel. De vloertegels liggen er net 3 weken in. Ik heb zelf nog tegels. De tegels zijn gelijmd.

Balkon coaten

Een balkon van 4,5 meter voorzien van (kapotte ) geglazuurde tegels zouden moeten worden gecoat in een kleur die nog gekozen moet worden.

Douchekolom vervangen

Precies in de hoek van onze doucheruimte met marmeren tegels is een defecte elektrische douchekolom van Hans Grohe/Cleopatra geplaatst waarvan onderdelen niet meer leverbaar zijn. Die kapotte elektrische douchekolom willen wij laten vervangen door een gewone douche / mengkraan (dus gewoon met draaiknoppen), zo mogelijk op de zelfde plek in die hoek. In die hoek zie ik 2 aansluitingen in de muur, ca. 65cm hoog en tussen 8-12 cm vanuit de hoek gemeten. Graag willen we dat men vrijblijvend langskomt om de situatie te bekijken, en men met oplossingen komt om te bereiken dat op minst ingrijpende wijze zowel een technisch goed resultaat, maar eveneens een esthetisch mooi resultaat wordt bereikt.

Partners

Partners van Casius