Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegels leggen in keuken:

Tegels leggen in keuken

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen in de keuken. Het gaat om iets minder dan 10 m2. De tegels hebben we al uitgezocht, maar moeten nog gekocht worden. De huidige ondergrond is beton. Aanschaf bevestigingsmateriaal en voeg graag in overleg met de vakman.
Onze klant uit Hoensbroek (Limburg) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels leggen in keuken uit heel Nederland:

Tegels leggen

Ik heb de tegels al het moet gelegt worden. Er ligt zand maar miss moet het opgehoogd worden. Het gaat om ongeveer 45 vierkante meter. Ik heb tegels die zijn 40 x40! Cm.

Tegelzetter

Tegelvloer laten leggen in de serre. Ca. 16,5m2 , 2,55x6,5mtr Tegels: 218x 840mm houtstructuur Tegels, eurocol poederlijm en voeg aanwezig.

12 vierkante meter tegels leggen op een keukenvloer in een appartement, incl. Geluidsisolatie

Ivm plaatsing van een nieuwe keuken in een appartement vloer betegelen met 12 vierkante tegels incl. Aanbrengen ondervloer, die voldoet aan de VVE eisen aangaande geluidsisolatie.

Betonnen tegels leggen

Wij willen graag betonnen tegels plaatsen in onze tuin het gaat om ongeveer 46 m2 we willen ook een deel kunstgras maar die plaatsen we zelf naderhand. Ik plaats er een foto bij waarbij je ziet een deel afgezet met laminaat planken. Binnen die planken komt het kunst gras. Graag wil ik een prijsopgave wat het bij u kost en wanneer jullie evt zouden kunnen. Het zou bij ons zo snel mogelijk mogen ivm een kleine in huis. Aanstaande woensdag wordt de schutting geplaatst en willen dan zo snel mogelijk onze tegels hebben liggen.

Achtertuin betegelen

Ik wil in het achterste gedeelte van mijn achtertuin opnieuw de stoeptegels laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 6x3=18m2. De oude tegels moeten worden weggehaald en opnieuw gelegd worden zodat het er weer netjes uitziet. Ben benieuwd hoeveel dat gaat kosten, de materialen zoals zand en gereedschap koop ik zelf.

Tegels leggen vloer woonkamer

Ik wil graag tegels laten leggen in de woonkamer. Er ligt nu een grindvloer in. Daar wil ik graag overheen een tegelvloer met houtimitatie.

Tuin betegelen

Tuin 12,5 m x 3,5 m Gang 7 m x 1m Voortuin 4,5 m x 4 m Tegels leggen

Achtertuin betegelen

Wij willen de achter tuin gedeeltelijk betegeld hebben de tuin is compleet 14 bij 5,5 meter op de foto is te zien hoe we het willen hebben namelijk met een stukje kunst gras er in die 4 bij 3 meter moet worden en de rest zou betegeld moeten worden met tegels van 60x60 cm de tuin is dan leeg en al geegaliseert ik hoor graag wat de kosten voor het leggen van de tegels en eventueel met de prijs van de tegels erbij tegels soort antriciet beton gr max meij

Tegels in voor- en achtertuin opnieuw leggen

Tegels in voor- en achtertuin opnieuw leggen met eventueel extra zand eronder. Totale oppervlakte is +/- 52 m2

Tuin bestraten en tegels leggen

Ik wil mijn achtertuin bestraten en tegels laten leggen. De tuin is ongeveer 40m2 en is vol met zand. Het betreft een nieuwbouw woning. Ook wil ik graag een deel van 9m2 met kunstgras bedekt zien hebben. De tuin is goed bereikbaar en er is een achterom.

Partners

Partners van Casius