Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Geulle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Geulle heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Geulle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Geulle of directe omgeving.

41 klanten uit Geulle bevelen een bij Casius in Geulle aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Geulle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keramische tegels plaatsen, serre betegelen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, betegelen begane grond, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, tegelvloer aanbrengen, toilet/badkamervloer betegelen, badkamer en WC tegelen, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Geulle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Geulle:

Tegel laten vervangen

Na gerepareerde lekkage beschadigde tegel uitkappen en tegel (voorradig) plaatsen.

Vloertegels laten plakken

Er moet ongeveer 8 m2 aan vloertegels gelegd worden. De nieuwe tegels moet ik nog uitzoeken, maar ik denk wat grotere tegels. De nieuwe tegels moeten over de oude tegels heen geplakt worden. Tevens moet er een tegelplint tegen de muur, er zitten vier deuren in de gang. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tegelwerk in een seniorenwoning

Betreft het betegelen van de badkamer, toilet en een stukje keuken. De tegels zijn aanwezig de rest niet. In de badkamer de wanden (lijmwerk), in totaal ongeveer 14,5m2 met tegels van 30 x 60 cm, 2,4m2 met tegels van 7 x 60,5 cm en de vloer +/- 3 m2 waarvan douchegedeelte (1 m2) met drain in specie, rest lijmen. Boven het aanrecht circa 2m2 met tegels van15 x 90 cm (3 lagen). Wc wand lijmen +/- 4 m2 (1,20 hoog) en vloer +/- 1 m2. Wij zorgen ervoor dat het oude tegelwerk is verwijderd. Graag ontvang ik een offerte.

Herstellen en voegen vloer van getrommeld marmer

In ons huis ligt een prachtige getrommeld marmeren vloer. De vloeren in de keuken en gang moeten worden bijgevoegd en hersteld. Oppervlak 30 m2. Graag ontvang ik een passende offerte.