Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keuken betegelen 14m2:

Keuken betegelen 14m2

Tegels laten leggen in de keuken. Tegels aanwezig deze zijn 60*30, de keuken is ong 14 m2. Ondergrond is als het goed is cement. We halen zelf de vloer eruit die er nu ligt.
Onze klant uit Doenrade (Limburg) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keuken betegelen 14m2 uit heel Nederland:

Keukenwand betegelen

Graag zouden wij onze keuken wand betegeld hebben. De wand is onbehandeld maar de tegels hebben wij wel al bij de Praxis gehaald. De wand is 2,82m lang en 1,05m hoog. De benodigdheden om het voorwerk te doen en om de tegels te lijmen hebben wij nog niet.

De woonkamer, keuken en gang betegelen

Ik zoek een tegelzetter die mij kan vertellen of over de bestaande tegelvloer betegeld kan worden. Mocht dat zo zijn mag de vakman 40 m2 aan tegels leggen in de woonkamer, keuken en gang.

Tegelwerk keuken

Wil graag mijn keuken laten betegelen. Tegels verwijderen en nieuwe plaatsen ± 6 vierkante meter, nieuwe heb ik al besteld

Keuken wand betegelen

Ik wil graag de wand in de keuken laten betegelen en afkitten. Het gaat om 19 mozaïek matjes van 30 cm.

Vloer van woning betegelen

Wij hebben een paar maanden geleden een funderingherstel gedaan met vloerverwarming. Wij zoeken iemand die keramische tegels kan leggen In huiskamer keuken gang en kast onder de trap. (72mq) Tegels zijn 60x60. De vloer is voor een groot deel van beton, met vloerverwarming. De aanbouw waar de keuken komt is van hout die we gaan egaliseren. Daar moet dus speciale lijm voor worden gebruikt. Ook willen we keramische tegels 60x30 in de badkamer (5mq)

Betegelen van vloer in woning

Het betegelen van ruim 100m2. onder andere in de woonkamer, eetkamer, keuken en hal. In week 30 moet het gelegd worden.

Tegels laten zetten

Ik wil graag de vloer van de keuken, hal, toilet en bijkamer laten betegelen met 80x80 tegels. (In totaal 46 m2). Daarnaast onze badkamer in zijn geheel met wandtegels 60x30 en vloertegels van 60x60. ( wand 38m2 en vloer 9m2)

Tegelwerk vervangen

Ik wil graag mijn woonkamer, keuken en hal betegelen. Ongeveer 45 m2. Wij hebben vloerverwarming. Oude tegels moeten eruit. Het gaat om tegels 60 bij 60 cm. En die grootte willen we ook weer leggen.

Natuurstenen vloer leggen in keuken

Ik wil mijn keukenvloer laten betegelen met zwarte natuurstenen van 20 bij 20 cm met een dikte van 1,2 cm op een betonnen ondergrond. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 5,5 vierkante meter, U-vormig. De stenen verzorg ik zelf, alle overige materialen verzorgd de zetter. Ik verwacht de stenen eind juni binnen te krijgen.

Badkamer aanleggen, Toilet renoveren, Riolering verleggen

Het gaat om een hoekwoning van circa 75 jaar oud met de huidige badkamer achter de keuken op de BG. De huidige badkamer ga ik zelf leegtrekken. In de grote aangrenzende stenen schuur willen wij gedeeltelijk (3,00 meter x 3,00 meter) de nieuwe badkamer (zonder toilet) laten maken. Er moet ook vloerverwarming in komen, inloopdouche, dubbele wastafel, etc. Tevens een wasmachine-aansluitpunt en uitbreiding elektra. Er moet er een (deur)doorbraak komen van huidige oude badkamer naar de schuur. En in de schuur een nieuwe binnenwand. De oude badkamerruimte wordt uitsluitend nog toilet waarin ik de riolerings-aansluiting verplaatst wil hebben. Ook is momenteel ons toilet (samen met 3 andere woningen) nog aangesloten op 1 sceptic-tank. Dit wil ik gewijzigd hebben en onze riolering via mijn zijtuin verleggen en aansluiten op het gemeentelijke riool in de straat aan de voorzijde. Het uitgraven kan ik eventueel zelf. De werkzaamheden zijn dus divers en betreffen o.a. vloerverwarming, riolering, vloeren, muren doorbreken en muren zetten, plafond, betegelen, elektra, ventilatie, sanitair installeren.