Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Brunssum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Brunssum heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Brunssum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Brunssum of directe omgeving.

277 klanten uit Brunssum bevelen een bij Casius in Brunssum aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Brunssum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Beek, Brunssum, Echt, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keramische tegels plaatsen, serre betegelen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, betegelen begane grond, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, tegelvloer aanbrengen, toilet/badkamervloer betegelen, badkamer en WC tegelen, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Brunssum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Brunssum:

Tegelwerk in woonkamer en badkamer

Ik wil voor een oppervlak van 85 m² keramische vloertegels 60 x 60 x 2 cm kristal black laten plaatsen. De badkamer betegelen met witte tegels 60 x 30 cm.

Badkamer tegel over tegel betegelen

Ongeveer 23 m2 betegelen, tegel op tegel. Vorig bedrijf is met de noorderzon vertrokken en heeft 1 muurtje betegeld.

Een balkon laten betegelen

Ik wil graag een balkon laten betegelen van 10 m2. Er zijn enkele tegels zijn los geraakt. De betonnen vloer moet worden ge-egaliseerd omdat er een waterplek is. De tegels, lijm en egalisatie zand is reeds aanwezig.

Badkamerwanden betegelen

Ik moet de wanden van de badkamer betegeld hebben. Tegel op tegel. Met spoed 10 m2. De rest kan later. In totaal 30 m2.

Diverse ruimtes betegelen

Ik wil graag diverse ruimtes laten betegelen. In de maand september: 5 kamers betegelen van ongeveer 12 m2 en 2 toiletten van ongeveer 1 m2. In de maand oktober: 1 toilet van ongeveer 1 m2 en 1 kamer van ongeveer 12 m2. In de maand december: 2 kamers van ongeveer 12 m2.

Vloertegels op de benedenverdieping leggen

Wij willen de hele beneden verdieping (67m2) hal, wc, keuken woonkamer , balkon en de entreestoep bij de voordeur laten betegelen met antraciet tegels, maat 60 x 60 cm. Tevens dient circa 38 m1 plint van dezelfde tegel te worden aangebracht. De tegels moeten worden gezaagd. De tegels worden door ons zelf aangeschaft. De tegels komen te liggen op een bestaande betonnen ondervloer en verwerkt met bijvoorbeeld Schönox SK poeder tegellijm. De vakman levert lijm en voegmiddel. Wij zorgen er zelf voor dat de ruimtes leeg zijn. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.

Keldervloer betegelen

Een keldervloer van +/- 4 bij 2 meter betegelen. Het is nu een kale betonvloer, dus het kan er over heen gelegd worden.

Tegelvloer vervangen (130606-000118)

In opdracht van Praxis bij een Praxis klant een VT Pirineos tegelvloer verwijderen. Hierna dient een nieuwe tegelvloer gelegd te worden. Het gaat om de hal van het huis. Er zit in het midden een L-vormig natuursteen. Betreft +/- 13 m2. Aan de rand zit er een tegelplint en daarop een alu strip. Zit allemaal gelijmd. Er zal gewerkt worden met professionele producten. Schonox Q 9 flex tegellijm wit en grijs, 3 zak grijs, 1 zak wit (25 kg)/ voegmiddel Schonox UF premium voegsel zilvergrijs (3 pak a 5 kg)/ siliconenkit zilvergrijs. In principe levert Praxis deze goederen. Opdracht door Praxis volgt na ontvangst en bij akkoord offerte door Praxis. Gelieve referentie 130606-000118 te gebruiken bij uitbrengen van de offerte.

Keukentegels zetten

In onze nieuwe keuken moet nog een achterwand gemaakt worden van tegels. De wand is redelijk vlak, maar niet helemaal recht. We hebben metro-tegels gekozen. De keukenwand heeft een oppervlakte van ongveer 3 vierkante meter. Tegels kopen we zelf.

Kelder opknappen

Na een waterschade nieuwe tegelvloer (+-10 m2) en tegelwanden (+-20 m2). Oude tegels verwijderen en rest van de kelder nieuw stukadoren (+-10 m2). Stucwerk laat namelijk los na de waterschade. Liefst een totaalprijs inclusief nieuwe eenvoudige tegels! Verzekering moet offerte goedkeuren, daarna mogen werkzaamheden uitgevoerd worden.

tegels leggen 9 vierkante meter en ...

tegels leggen 9 vierkante meter en klinkers leggen 8 vierkante meter

wij zoeken met spoed een tegelzetter die ...

wij zoeken met spoed een tegelzetter die granieten vloertegels kan zetten en wandtegels plaatsen op en in een nieuw aangelegde badkamer wegens afzegging van de besproken tegelzetter. De badkamer is 2x2. hierna willen wij graag het toilet van 90 x130 ook met granieten tegels van 40x40 belegd hebben en wandtegels geplaatst. Verder wandtegels in de bijkeuken. Aub met spoed reageren de klus moet wegens as verhuizing voor eind van de maand geklaard zijn