Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Limburg.

228 klanten uit Limburg bevelen een bij Casius in Limburg aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Beek, Brunssum, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Roermond, Sittard, Tegelen, Valkenburg, Venlo, Venray, Weert uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: tegelvloer in de woonkamer en keuken aanbrengen, vloertegels leggen, tegelwerk in de woonkamer, keuken en hal, vloertegels aanbrengen, sanitaire ruimtes betegelen, vloertegels leggen, tegelwerk op de vloer aanbrengen, wand- en vloertegels plaatsen, tegels in de woonkamer vervangen, badkamer van tegelwerk voorzien, woning betegelen, tegelwerk in de badkamer, badkamer deels laten betegelen, tegels in de badkamer en toilet zetten, badkamer opnieuw betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Limburg:

vrijdag 22 juni 2018

Tegel laten vervangen

Na gerepareerde lekkage beschadigde tegel uitkappen en tegel (voorradig) plaatsen.
woensdag 20 juni 2018

Woning betegelen

Ik wil graag de hal, woonkamer en keuken laten betegelen. Het is een nieuwbouw. Het gaat om een oppervlak van 40 m2.
donderdag 14 juni 2018

Tegels zetten op vloer en wand

Wij willen graag tegels op vloer en wand geplaatst in het toilet 95 x 120 cm en hoogte 150 cm. Over de tegelvloer kan heen betegeld worden. De wandtegels moeten er uit gehaald worden. Tegels heb ik reeds in mijn bezit.
dinsdag 29 mei 2018

Steenstrips op een muur aanbrengen

Steenstrips aanbrengen op een muur. Hoogte: 2,70 m. Breedte: 1,00 m Aan beide zijden van de muur de hoek om Hoogte : 2,70 m. Diepte : 0. 20 cm
vrijdag 25 mei 2018

Keramische vloertegels leggen

Ik heb 70-75 m2 keramische tegels gekocht bij Gamma en wil deze 6-7 juli graag geplaatst zien in Weert. Betreft een woonkamer en twee slaapkamers. Graag een offerte hiervan.
vrijdag 18 mei 2018

Woonkamer en gang betegelen

Ik wil graag mijn woonkamer en gang laten betegelen met Keramische laminaat tegels(houtlook). Graag alleen contact via mail i.v.m. slechthorend.
donderdag 17 mei 2018

Opstap naar de voordeur maken

Ik zou graag een opstap gemaakt hebben, "WAAR GEEN WATER OP BLIJFT STAAN"!! Hardsteen / natuursteen? Bvd
vrijdag 4 mei 2018

Een balkon laten betegelen

Ik wil graag een balkon laten betegelen van 10 m2. Er zijn enkele tegels zijn los geraakt. De betonnen vloer moet worden ge-egaliseerd omdat er een waterplek is. De tegels, lijm en egalisatie zand is reeds aanwezig.
maandag 23 april 2018

Balkon betegelen met keramische tegels op tegeldragers

De betontegels op het balkon dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag keramische tegels laten plaatsen op tegeldragers. De oppervlakte van het balkon is 8 bij 3 meter. De woning is op de 4e etage en bereikbaar met een lift. Verder is er voldoende ruimte om het werk uit te voeren.
zaterdag 21 april 2018

Keuken en gastentoilet betegelen

Ik wil graag de keuken, 55 m2 en gasten toilet 10 m2 laten betegelen. vloer en wand tegel
dinsdag 10 april 2018

Tegels vervangen in keuken

6 vierkante meter metro tegels die ik al heb gekocht aanbrengen in keuken en de oude afvoeren. De metro tegels zin 20 x 10 cm.
zaterdag 31 maart 2018

Tegels opnieuw vastzetten of vervangen

In mijn keuken liggen ongeveer 15 tegels van 20 x 20 cm los. Graag zou ik deze weer opnieuw vast laten leggen. Tevens heb ik in de badkamer 4 beschadigde tegels die vervangen moeten worden.
maandag 26 maart 2018

Bijkeuken laten betegelen

Wij willen de bijkeuken laten betegelen, het gaat om 3 m2.
vrijdag 16 maart 2018

Douche betegelen

Douche betegelen wanden en vloer totaal 26 m2 tegels wand 30 bij 60 tegels vloer 60 bij 60 word inloopdouche alle materiaal in huis van tegellijm tot splinternieuwe tegelzaag waar gebruikt van kan gemaakt worden wanden zijn volgende week gestuukte en vloer geëgaliseerd.
donderdag 1 maart 2018

Serrevloer betegelen

Ik zou graag de serre laten betegelen met een keramische tegel 15 x 60 cm houtlook. Het zou gaan om ongeveer 32 m2. Er zit een bestaande vloer in hij licht vast dus wat ons betreft mag hij blijven liggen maar dat moeten jullie dan aangeven of dit kan .
vrijdag 23 februari 2018

Extra tegels bij plaatsen

Na een keuken aanbouw moeten er nog 7 tegeltjes bij geplaatst worden.
zondag 18 februari 2018

Acht tegels bijplaatsen

Na de keukenuitbouw zou ik nog 8 tegels willen plaatsen.
woensdag 14 februari 2018

Tegels in de keuken laten zetten

Ik wil tegels in de keuken laten zetten. De keuken is ongeveer 6 m2.
dinsdag 6 februari 2018

Tegels leggen in keuken

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen in de keuken. Het gaat om iets minder dan 10 m2. De tegels hebben we al uitgezocht, maar moeten nog gekocht worden. De huidige ondergrond is beton. Aanschaf bevestigingsmateriaal en voeg graag in overleg met de vakman.
zaterdag 3 februari 2018

Woning betegelen

Wij willen graag een tegelvloer 60 x 60 cm, mogelijk met plinten laten leggen op de begane grond. Het gaat om ongeveer 40 m2 (woonkamer, keuken, hal, trapkast). Deze moeten met lijm gelegd worden. Tegels nog niet aangeschaft, wel al mogelijke opties gezien. Huis is nog in bouwfase. Opleverdatum lijkt tussen mei en augustus te liggen, maar hier is nog geen duidelijkheid over. Graag een indicatie van kosten (met en zonder plinten) en in hoeverre flexibel in periode.
zondag 28 januari 2018

Tegels en plinten in de gang aanbrengen

De klant wil tegels laten leggen op 7 vierkante meter in de gang. De klant heeft zelf al alles gekocht. De klant wil ook graag hoge witte plinten laten zetten.
zondag 21 januari 2018

Badkamerwanden betegelen

Ik moet de wanden van de badkamer betegeld hebben. Tegel op tegel. Met spoed 10 m2. De rest kan later. In totaal 30 m2.
woensdag 10 januari 2018

Robuuste leisteen vloer laten leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten leggen van een leistenen vloer van 2 cm dik in verschillende groottes, zie foto van de vloer zoals deze in de winkel lag. Het gaat om een oppervlak van 25 m2.
maandag 8 januari 2018

Betegelen rondom nieuw geplaatst badkamerraam

We hebben in de badkamer een een nieuw raampje laten plaatsen, waarbij er een raam-opening gemaakt is. De binnenkant moet nu aangepast worden met (nieuwe) tegels en afgewerkt.
woensdag 15 november 2017

Opnieuw voegen wandtegels badkamer

Ik wil de wandtegels in de badkamer opnieuw laten voegen. De oude voeg moet worden verwijderd en de nieuw geplaatst. Het gaat om een gedeelte van 2.25 meter hoog en 1.79 meter breed. De tegels zijn 40 bij 25 cm.

Partners

Partners van Casius