Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor woonkamer en 1 wand met natuursteen:

Woonkamer en 1 wand met natuursteen

Ik zoek een tegelzetter die natuursteen kan plakken met speciale lijm. Het betreft 1 wand van 8 m2. De Steenstrips kwartsiet beige/bont van de Hornbach Hoogte van de steenstrips is 15 cm. Lengte steenstrips is 55 cm tot 60 cm. Het is voegloos en de huidige ondergrond is spack muur.
Onze klant uit Winschoten (Groningen) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor woonkamer en 1 wand met natuursteen uit heel Nederland:

Bestaande woning glad stucen en afspuiten met latex

Sleuteloverdracht 01 oktober 2020, daarna graag binnen zo spoedig mogelijk de huidige spachtelputz-muren en plafond gladstucen en afspuiten met wit latex. tevens 1 gemetselde muur (met gemetselde schouw van de open haard) in de woonkamer compleet gladstucen en ook met latex wit afspuiten. Vloeren afplakken. Geschatte wand en plafond-oppervlakte in totaal circa 140 m2.

Arabische toog plaatsen

Een Arabische toog om de tv heen bouwen in de woonkamer en een Arabische toog met wand woonkamer ruimte.

Wanden laten stucen

Voor begin augustus (het liefst de eerste week) zijn we op zoek naar een stukadoor voor in onze nieuwe woning. In deze woning zijn op de benedenverdieping nog een aantal muren schoon metselwerk. Dit willen we graag gestukt hebben zodat het past bij de rest van het huis. Het gaat om de hele hal en om een aantal muren in de woonkamer. Het zijn twee muren in de breedte van de woning. De achterste muur loopt van woonkamer over in keuken maar is één wand. Daarnaast is er één kleinere muur in de woonkamer die ook nog van schoon metselwerk is voorzien.

Schade na lekkage herstellen

Er is een lekdetectie geweest: "Er is een vochtschade geconstateerd in het plafond van de woonkamer. Hierboven is de badkamer met doucheruimte gelegen. Wij hebben geconstateerd dat de afsluiters naar de douchekraan zijn afgesloten. Dit is omdat de jets blijven doorstromen. In de doucheruimte hebben wij geconstateerd dat er op verschillende plekken sprake is van missend voeg en kit-werk. Wanneer wij de sier-kap verwijderen van de slang aansluiting hebben wij achter het rubber geconstateerd dat er geen kit-werk is aangebracht rondom de aansluiting in de muur. Hierdoor stroomt het water tijdens gebruik van de doucheruimte achter de wandtegels. Wij hebben de jets en het voeg en kitwerk belast van de douchewand. Tijdens het belasten zien wij de lekkage actief worden in het plafond van de woonkamer. Langs de wand zien wij water stromen." Er is geconstateerd dat het volgende gedaan moet worden: - Het binnenwerk van 6 jets nakijken en indien nodig onderdelen vervangen - Het voeg en kit-werk in de doucheruimte te herstellen of te vervangen - Kit-werk aanbrengen rondom elke aansluiting in de want, ook achter de jets Graag offertes om te bekijken wat de kosten zijn, dit omdat we de kosten moeten voordragen aan de vorige bewoners van het huis.

Woning gladpleisteren wanden en plafonds

Ongeveer 80 m2 wand waar nu behang op zit dat we er zelf afhalen. We hebben een jaren 80 woning gekocht en willen de woonkamer, hal, keuken graag glad en strak afwerken. Wanden. Plafond lijkt soort spackspuitwerk en dat willen we ook strak gestuct hebben. De overdracht is in september. Helaas kunnen we de woning nog niet bezoeken ivm huidige bewoners. Maar ik heb foto's en een duidelijk beeld van wat we willen. Overdracht is in september 2020.

3 wanden sauzen

3 wanden in de woonkamer en keuken sauzen/verven in een donkere kleur zijn nu wit betreft 1 wand in de kamer en 2 in de keuken afplakwerk zoals bij schouw en uiteraard bij het plafond. op de wanden zit vliesbehang, daar hoeft verder niets aan te gebeuren.

Stuc en schilderwerk

• Glad stucen en schilderen (RAL 9010) van plafond in woonkamer en gang. Totaal oppervlak ongeveer 57 m2. • Schilderen muren woonkamer en gang. Totaal oppervlak ongeveer 92 m2. Kleur RAL 9010, op één wand na (11.4 m2), deze kleur geven we later nog door. • De ondergrond van zowel de muren als plafond is spachtelputz. • Schilderen van kozijn en deur tussen gang en woonkamer, schilderen van binnenkant van houten openslaande deuren en kozijn achterzijde huis, schilderen van binnenkant van houten openslaande deuren en kozijn voorzijde huis in RAL 9010.

Woonkamer schilderen

Voor onze woonkamer zoeken wij een schilder die (bijna alle) muren wil schilderen in een nieuwe kleur en met wasbare verf voor in de keuken. Het gaat om drie wanden van bij elkaar circa 24 m2 die nu chocoladebruin zijn en die wil ik graag mosgroen. Het is een korte wand, een lange wand en een wand rondom een grote schuifpui. Het gaat ook nog om een wand in de keuken van 10 m2 die ik graag met witte afwasbare / reinigbare verf zou willen hebben. De woonkamer is nu helemaal leeg omdat de vloer opnieuw wordt geschuurd, dus het liefst zo snel mogelijk.

Tussenwand in woonkamer maken met een groot raam er in

Wij zouden graag onze tussenwand woonkamer/slaapkamer willen vervangen door een geluidsisolerende tussenwand met geluidsisolerende glas.. het verwijderen van de wand doen we zelf.. de wand moet een scheiding worden tussen de woonkamer en slaapkamer, wij hebben een laminaatvloer en een gipsplaat plafond. In de wand willen we geluidsisolerende bglas hebben vanwege het beperkte licht wat we nu hebben. De muur is ongeveer 4 meter bij 3 meter. Het glas wat erin moet word 1 meter bij 2 meter. Wij ontvangen graag een offerte!

Het tegen geluid isoleren van een wand

Muur woonkamer isoleren tegen geluid van de buren en eigen akoestiek verbeteren. Pianospel, televisiegeluid en harde stemmen, de woning is door het weghalen van een trapkast erg hol geworden wat doorklinkt in onze woning. Daarnaast wordt in onze woning ook muziek gemaakt (zang/gitaar). Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn, welk rendement haalbaar is en welke kosten hieraan verbonden zijn. De muur waar ik aan denk is 10-12 m2, er zijn twee contactdozen op deze muur en de telefoonstekkerdoos. Het gaat om de spouwmuur, volgens de folder van onze woning zit er nu d50 mm, folie in. Wij horen graag een aantal oplossingen inclusief natuurlijk het kostenplaatje daarvan.

Partners

Partners van Casius