Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor vloertegels in de berging aanbrengen:

Vloertegels in de berging aanbrengen

Klant heeft waterschade gehad laminaat vloer moet er nog uit inclusief wasmachine koelkast Ed ivm rugklachten kan meneer dit zelf niet doen 6,6 m2 graag telefonisch reageren
Onze klant uit Stadskanaal (Groningen) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloertegels in de berging aanbrengen uit heel Nederland:

Renovatie kleine badkamer

Sloop oude badkamer (vloertegels, wandtegels, muurtje). Loskoppelen sani broyeur en cv-wandradiator. Plaatsen douchebak, douchecabine (een vaste glazen wand en glazen draaideur), wastafel. Plaatsen vloertegels (circa 7m2) en wandtegels (circa 16m2). Plaatsen extra stopcontact bij wastafel. Wegwerken diverse leidingen in muur. Terugplaatsen sani broyeur en cv-wandradiator. Schilders plafond + 2 deuren (incl. deurposten) (aan één kant) + 2 schuifdeuren (toegang tot berging).

Vloertegels leggen in berging en toilet

Ik wil graag de vloer in de berging laten leggen (1x3 =3 m2 en 1x2 =2 m2) en de WC (1x2 = 2m2). Ik heb de tegels al gekocht en wil dit zo snel mogelijk laten doen

Vloertegels leggen

Ik wil graag in mijn berging van 20 m2 vloertegels laten leggen en op zolder ongeveer 55 m2. Graag zou ik hiervan een offerte willen ontvangen via de mail. Tegels moeten op de zandcementvloer worden geplaatst. In de berging kometen tegels van 30x60cm, de tegels voor de zolder moeten we nog uitzoeken. Waarschijnlijk tegels van 45x45 of 30x60 centimeter.

Vloertegels leggen

Ik wil vloertegels in de keuken en doorlopend naar de woonkamer en overloop en de berging. De tegels zijn 60 x 60 cm. Onder de tegelvloer ligt nieuwe vloerverwarming. Tegels schaffen we zelf aan, tegellijm graag aanschaffen in overleg met de vakman.

Cementdeklaag laten egaliseren om vloertegels te leggen

Gaat om te betegelen ruimtes: woonkamer, keuken en niet onder blok, hal zonder toilet, berging en trapkast. Netto vloeroppervlakte: 52 m2. De werkplek is goed bereikbaar. Eerst de klant bellen voordat u een offerte maakt.

Asbesthoudende vloertegels verwijderen uit berging

Ik wil graag 15 m² asbesthoudende tegels laten verwijderen die op de vloer van mijn berging liggen. De meeste tegels liggen los. Ik beschik niet over een asbestinventarisatierapport. Ik ontvang graag uw offerte.

Woning betegelen

Ik wil graag de kamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, wc, hal en berging laten betegelen. Dit is ongeveer 80 m2 vloertegels. Daarnaast wil ik de wanden laten betegelen van de wc, badkamer, logeerkamer, berging en keuken dit is ongeveer 30 m2. Tegels en tegellijm zijn aanwezig.

Renovatie van de doucheruimte

In de badkamer van 2 bij 3 meter groot dient er een nieuw plafond geplaatst te worden, vervangen van de douchekraan en douchecabine, deze wordt op de vloer geplaatst. Verder moet er een afzuiging geplaatst worden en eventueel een aantal vloertegels vervangen. De lekkage tussen de keuken naar de berging dient te worden verholpen. Het is niet duidelijk waar het probleem precies zit.

Koopwoning opknappen

We bevinden ons momenteel in de afrondende fase van het aankopen van het appartement. Foto's van huidige staat van het appartement: Plattegrond van huidige situatie: Plattegrond van gewenste situatie: We willen graag het volgende laten uitvoeren : De elektriciteit vernieuwen aangezien het er niet erg veilig uitzag, vooral in de badkamer. De stopcontacten moeten waarschijnlijk aangepast worden, net als de draden. Badkamer: nieuwe vloertegels en wandtegels, nieuwe wastafel, toilet en radiator. Keuken/2e slaapkamer: huidige keuken verwijderen, nieuwe keuken aan de andere kant van de muur plaatsen. Zo ontstaat er op de plek van de huidige keuken een tweede slaapkamer met direct zonlicht. Verwarmingsbuizen achter de muren wegwerken en muren opnieuw glad maken. Vloer leggen in de berging bij de nieuwe keuken. Alles verven We willen graag per 1 mei verhuizen en we zouden de meeste renovaties graag zo snel mogelijk doen, afhankelijk van de kosten. Ik zou graag een offerte ontvangen voor de bovenstaande werkzaamheden.

Vloertegels leveren en leggen

Ik wil graag de vloer van de woonkamer, de hal, de keuken en de berging laten betegelen (44 m2). Woonkamer is 18.20 m2, hal 3.88 m2, keuken 12.73 m2 en berging 2.47 m2. Tegelsoort: grijs of beige of lichtbruin glans (maximaal 16 euro per m2). Ik wil graag tegels van 30 bij 30 of 40 bij 40 cm. Kunt u mij een offerte sturen van de totaalprijs (tegels en laten zetten)? Inclusief verwijderen huidige tegels. Het betreft een nieuwbouwwoning, beton.