Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor oorzaak van een holle tegelvloer opsporen en verhelpen:

Oorzaak van een holle tegelvloer opsporen en verhelpen

Betreft woning opgeleverd in 2009. Tegelvloer klinkt over driekwart van de vloer hol. Tevens knappen de voegen. Graag willen we weten wat hier de oorzaak van is en wat we eraan kunnen doen om dit te laten repareren of dat we een nieuwe tegelvloer moeten kopen. De tegelvloer ligt er sinds 2009 in. De ondervloer is beton.
Onze klant uit Meeden (Groningen) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oorzaak van een holle tegelvloer opsporen en verhelpen uit heel Nederland:

Topcoating op balkon aanbrengen

Ik wil een scheuroverbruggende en waterdichte topcoating op mijn balkon aanbrengen. Het koopappartement is nog niet van mij, maar mijn bod is geaccepteerd. Balkon is 1.20 meter bij 2.97 meter lang. Wat zijn de kosten ongeveer? Daarnaast wil ik weten wat de kosten zijn van het vervangen van tegels in de badkamer. Badkamer is 1.78 meter bij 1.51 meter. Ter info: Het volgende is uit het bouwkundig onderzoek gekomen: Naast de loszittende tegels heeft het bouwkundig onderzoek ook uitgewezen: Achter het tegelwerk van de wand is verhoogd vocht gemeten, dit kan en zal zeker leiden tot schade aan bijvoorbeeld stucwerk, wand, plafond of vloerafwerking. De oorzaak van dit vocht achter het tegelwerk dient te worden hersteld, voegwerk daar waar nodig vervangen, ook kitwerk dient in een optimale conditie te verkeren. Het vocht zal indien voornoemde gebreken zijn opgelost via de bouwkundige constructie op termijn drogen. Bij het bekloppen van het tegelwerk is een "hol" geluid waarneembaar, over het algemeen betekend dit dat er een holle ruimte achter het tegelwerk aanwezig is. In elk geval is op die plaatsen de hechting met de ondergrond niet optimaal. Dit kan voor problemen zorgen als ik de voegen van de tegels ga vervangen.

De betonnen garagevloer is doorgezakt. ...

De betonnen garagevloer is doorgezakt. Onder de garagevloer bevind zich een holle ruimte van ca. 30 cm diep. Graag zou ik weten wat de oorzaak van de verzakking zou kunnen zijn en wat de herstelmogelijkheden (met prijs) zijn.