Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Hoogezand te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Hoogezand heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Hoogezand u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Hoogezand of directe omgeving.

105 klanten uit Hoogezand bevelen een bij Casius in Hoogezand aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Hoogezand bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: steenstrips laten plaatsen, tegels verwijderen en toilet opnieuw betegelen, tegelzetten bij badkamerproject, badkamer betegelen, hal en bijkeuken betegelen, vloer hal nieuwbouw woning betegelen met mozaiektegels, badkamermuren en douche bak tegelen tegelen, betegelen van keuken en badkamer, nieuwe tegels leggen op nieuwbouw stads balkon, bijkeuken vloer betegelen, badkamer en WC betegelen, tegelwerk 3 badkamers, opnieuw voegen van vloertegels, doucheruimte betegelen, steenstrips laten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Hoogezand staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Hoogezand:

Tegels zetten douchehoek

Huidige tegels in douchehoek zitten deels los. Daarom wil ik graag de douchehoek opnieuw laten betegelen. Het gaat om 1 m2. De tegels moeten ook verwijderd worden (zitten dus al deels los). Eventueel kan ik de tegels zelf afvoeren. Indien de vloer geëgaliseerd moet worden moet dit ook gebeuren. Het doucheputje zit nu in het cement oid. (geen kit) en moet wellicht ook vervangen worden om weer een goede waterdichte aansluiting te krijgen?

Keukenvloer laten betegelen

Ik wil mijn keukenvloer (16 m2) laten betegelen. Geen voorwerk nodig. Ik ga zelf de tegels halen, zoek iemand die alleen wil leggen.

Douche en toilet betegelen

Graag ontvang ik een offerte voor het betegelen van de douche en toilet. In de douche moet de huidige wastafel en douchestang omgeruild worden en de leidingen ingefreest. De vloeroppervlakte is 3,25 m2 (2,5 meter diep, 1,5 breed en 2 meter hoog). We gebruiken wandtegels 30 x 60 cm en vierkante vloertegels (maat in overleg). Het toilet is 1,5 bij 1,5 meter en 2,5 meter hoog. Tegels tot 1,5 vanaf de vloer, de rest wellicht opnieuw stuccen. Qua tegels zelfde als badkamer. Graag krijgen we advies of mogelijkheid plaatsen fonteinwastafeltje in het toilet en het eventueel herplaatsen van de verwarming. Deze zit er nu wel. Bij voorbaat

Vloer in de bijkeuken betegelen

Tegels laten leggen op de vloer.

Badkamer vloer betegelen

Ik wil graag de badkamervloer opnieuw laten betegelen. De nieuwe tegels van 60 x 60 cm heb ik al. De huidige vloertegels kunnen eventueel blijven liggen, wel zijn er een aantal tegels los. Lijm en voegsel heb ik niet en dient u te verzorgen. Het gaat om circa 3,5 m2.

Woning betegelen met plavuizen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, keuken en gang laten leggen met plavuizen. Totaal aantal oppervlak is 60 m2. De tegels en dergelijke zal ik zelf regelen. Ik heb nog geen definitieve tegel gekocht, maar de bedoeling is 60 x 60 cm tegels te kopen.

Badkamer betegelen

Vloertegels leggen op 6.50 m2. De tegels hebben een afmeting van 60 bij 60. Ook wil ik de badkamerwanden graag laten betegelen, dit gaat om 22.50 m2, de tegels hebben een afmeting van 30 bij 60 cm. Er kan over de huidige tegels heen betegeld worden.

Betegelen van woonkamer, keuken en hal

Kunt u mij ongeveer vertellen wat de kosten zijn om een woonkamer, keuken en hal van vloertegels te voorzien. Tegels, lijm en voegmiddelen zorg ik zelf voor. Het gaat om ongeveer 50 m2. Betreft een nieuwbouwwoning.

Leggen vloer van 15 m2

Het leggen van een vloer op beton in de keuken en bijkeuken. Rechte ruimte's, maat totaal 6,40 x 2.30 meter. Te leggen tegels 0,33 x 0,33. Graag prijs inclusief lijm. Tegels zijn al aanwezig.

Tegels plaatsen in bij keuken

Tegels zetten in een kleine bijkeuken. de wanden moeten nog worden glad gemaakt boven de bestaande tegels die er nog zijn deze blijven zitten daarna moet er over heen getegeld worden tot aan het plafon. de ruimte is Br 163 lengte 193 en de hoogt is 223 en er zitten nog twee deuren in. De tegels heb ik inmiddels gekocht.

Vloer heeft verloop van ongeveer 4 cm, ...

Vloer heeft verloop van ongeveer 4 cm, ontstaan bij de bouw, dat moet waterpas worden om tegels te kunnen leggen. Dit moet op vrij korte termijn gebeuren.