Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor badkamer van badkamertegels voorzien:

Badkamer van badkamertegels voorzien

Ik wil tegels laten plaatsen in mijn badkamer. De badkamer is 2,70 x 3,60 groot. In de badkamer komt zowel een bad als inloop douche rekening houden met de afvoer in de grond.
Onze klant uit Grootegast (Groningen) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer van badkamertegels voorzien uit heel Nederland:

Badkamertegels opnieuw voegen

Ik ben op zoek naar iemand die onze badkamer van 3 bij 3 meter opnieuw kan voegen.

Verven badkamer

Verven van alle badkamertegels. Zowel het droge als natte gedeelte.

Badkamertegels verven

Badkamer tegels verven van de muren, deze zijn tot de helft betegeld naar boven.

Badkamer voorzien van Beton Ciré

We willen een badkamer van betonciré over bestaande badkamertegels. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc

Scheidingswand plaatsen en kraan vervangen in badkamer

Construeren van een scheidingswand + betegelen van deze scheidingswand. Afmetingen scheidingswand (1,80 bij 0,75 meter). Materialen in onderling overleg. Tegels zijn standaard badkamertegels van 0,15 bij 0,15 meter. De 107.jpg foto is onze badkamer. De scheidingswand moet identiek zijn aan de scheidingswand van 105.jpg. Graag ook het vervangen van de badkamerkraan. Wij zorgen voor de kraan.

Badkamertegels vervangen

Lekkage badkamer (douchecabine). Tegels en voegwerk vervangen onder kraan. Tegels niet goed verlijmd, in voegwerk barst. Badkamer is 7 jaar geleden verbouwd en vernieuwd

Tegels zetten in badkamer en laminaat leggen in woonkamer

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van 20 m2 laminaat. En 15 m2 badkamertegels. 15 x 15 cm en 10 x 10 cm. Verder in de andere badkamer tegels van 60 x 60 cm, 10 m2.

Badkamertegels schilderen

Badkamer van 1m/4m/2. 3m b/l/h tegels schilderen.

Badkamertegels verven

Ik wil een ander huis gaan kopen, en wil graag globaal weten wat de kosten zijn als ik in een badkamer van 2 bij 2 bijvoorbeeld de muurtegels wit en vloertegels grijs zou willen laten verven. Ik wil namelijk misschien een wat ouder huis kopen zonder de hele badkamer te hoeven verbouwen. Kunt u mij globaal vertellen wat dan de kosten ongeveer zijn, wat ik kan verwachten.. Dan kan ik dit meerekenen in de aankoop van een nieuw huis. Als het niet op deze manier kan hoor ik dit graag, dan ga ik verder kijken.

Badkamer tegelen

Ik wil graag 15 vierkante meter aan badkamertegels laten zetten. De muur is al klaar gemaakt om hem te laten betegelen. De klant heeft al de tegels en de benodigdheden aangeschaft.

Partners

Partners van Casius