Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor wc en halletje betegelen:

Wc en halletje betegelen

Ik wil de vloer van de wc en hal laten betegelen. De vloer van de wc loopt over in het halletje, dus graag zonder drempel leggen. De vloer is vlak, behoudens de wc. Het kruipluik moet uitgespaard blijven. Het oppervlak is 6 m2.
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor wc en halletje betegelen uit heel Nederland:

Hal en WC wand stukken

Het is geen grote klus. Gaat om het stucen van ons halletje en de WC. Het is totaal 10 m2.

Uitbouw realiseren

We gaan verhuizen en willen uitbouwen. Hal, wc en 2 slaapkamers. Zie foto achterkant van het huis. De houtgekleurde achterdeur moet de deur naar het halletje worden. Uitbouw wordt dan 4x6 meter. Vergunning is niet nodig. Bij voorkeur wensen wij een complete oplevering, inclusief leidingwerk, elektra etc.

Vloer en vloerverwarming leggen

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Vloerverwarming 51 m2 en de PVC-vloer 55 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Vernieuwing van de vloer in de woonkamer, keuken en aangrenzende bijkeuken, halletje en wc. Er ligt een tegelvloer. Wens: vloerverwarming en pvc-vloer laten leggen.

Toilet en halletje opknappen

Betegelen van de WC en het halletje: 12 m2. Verwijderen en transport oude tegels naar stort in overleg. En eventueel het plaatsen / aansluiten van een nieuw toilet en fonteintje. Aanvang werkzaamheden en materialen in overleg.

Vloertjes betegelen

Totaal 13 m2 verdeeld over keuken, bijkeuken, wc en halletje. In keuken net gelegde vloerverwarming. In bijkeuken en wc over tegels heen tegelen. Tegels aanwezig 20 X 20 cm. Geen voegsel en lijm aanwezig. In de keukens moeten ook plinten van tegels komen. Alvast bedankt.

Bovenverdieping glad trekken

Gladtrekken wanden bovenverdieping, wc en trapgat. De ondergrond is nu spachtelputz. De bijbehorende plafonds gladtrekken en spuiten latex. Het trapgat en klein halletje dienen tevens te worden spackspuiten. Wanden Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 5

Laminaat leggen in woonkamer en halletje

Ik wil graag laminaat laten leggen in de woonkamer en de hal (binnenkomsthal) en de hal bij de achtertuin. Deze grenzen aan de woonkamer. Ondervloer is beton. De totale oppervlakte is ongeveer 36 m2. Welke ondervloer zal ik nodig hebben? Tevens het monteren van vlakke plinten. Ik koop de plinten, de ondervloer en het laminaat bij Praxis. Tevens schilderen van een plafond, dit gaat om dezelfde ruimte, maar dan met de wc en de muren, dit is samen zo'n 65 m2 (met voorstrijk). Graag kosten en op welke termijn. Doen jullie ook reparatie aan een muur? Er zit een scheur in gipswand.

Halletje en WC stucen

Het betreft het stuken van de wanden van een halletje en het toilet. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Behangen en schilderen

We willen graag: - het behang van de muren laten afstomen in de woonkamer, 2 slaapkamers en halletje; - woonkamer, 2 slaapkamers, gang, keukentje badkamer en wc plafond schilderen; - behangen van woonkamer, 2 slaapkamers en halletje. Hele huis heeft woonoppervlakte van 75 m2.

Drive in woning verbouwen

Graag zou ik van u een indicatie willen ontvangen van het volgende, wij hebben dit huis op het oog. Begane grond. Sloop werkzaamheden: - Binnenmuren - Garage deur - Wc - Trap Installatie: - Voorpui + kozijn - Spotjes keuken gedeelte - Aansluitpunten keuken apparatuur - WC ruimte + WC + wasbak - Dichte dubbel kwart trap - Schilder + Stuc werk - nieuwe deuren 2x - Excl, vloer - Excl, Keuken Eerste verdieping. Sloop werkzaamheden: - Keuken - deur + halletje van overloop naar de woonkamer Installatie: - 2 muren - nieuwe deuren 2x - Schilder + Stuc werk Tweede verdieping. Sloop werkzaamheden: - 1 muur Installatie: - 1 muur - Nieuwe deuren 4 x - Schilder + Stuc werk - aansluitingspunt wasmachine