Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor keukenmuur van wandtegels voorzien:

Keukenmuur van wandtegels voorzien

9m2 / Metro wandtegels 10x20cm glans creme / Keuken muur
Onze klant uit Groningen (Groningen) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukenmuur van wandtegels voorzien uit heel Nederland:

Keukenmuur, toiletruimte en gang betegelen

Wij zoeken een tegelzetter voor het plaatsen van diverse wand- en vloertegels. Het betreft een keukenwand van 4 m² met tegels van 15 x 15 cm. Verder gaat het om een vloer in de gang en toiletruimte van in total 10 m² waarvoor we tegels van 20 x 20 cm hebben. In de toiletruimte willen we ook 5,70 m² wandtegels van 20 x 50 cm laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Wij hebben zowel de tegels als de lijm en voegmiddelen beschikbaar.

Keukenwandtegels plaatsen en aanrecht herstellen

Op mijn aanrecht heb ik 2 ronde kringen door hete pannen. Deze kringen zou ik graag willen wegwerken zodat mijn aanrecht weer helemaal wit wordt. Ook wil ik wandtegels in de keuken plaatsen op het groene gedeelte, zie foto's. Of keukenbehang afhankelijk van wat praktisch is. Nu zit er soort van behang op de keukenmuur (zie foto's). Ik zou graag een telefoontje willen ontvangen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de keukenwand.

Verbouwing en renovatie van het appartement

Het appartement is circa 33 m2 groot. De werkzaamheden zijn als volgt: 1. Slopen van keuken, houten kasten, tegel vloer, 4.2 m2 2. Wegwerken van leidingen in keukenmuur en afwerking van muur voor schilderen, NIET schilderen 3. Installeren elektrisch boiler in keuken 4. Afwerking muur in woonkamer, beschadigd agv vocht ongeveer 30 x 30 cm 5. Vervanging radiatoren, 2x 6. Slopen tussenmuur, niet-dragend 7. Slopen klein badkamer, Toilet, douche, gootsteen, wandtegels, rekken, en afwerking muur voor schilderen,NIET schilderen 8. Vervanging leidingen in badkamer Eventueel aanvullende werkzaamheden/advies nodig. Graag ook indicatie van beschikbaarheid begin juli, overdracht van huis is 3 juli.