Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Groningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Groningen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Groningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Groningen of directe omgeving.

2992 klanten uit Groningen bevelen een bij Casius in Groningen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Groningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Appingedam, Bedum, Delfzijl, Groningen, Haren, Hoogezand, Leek, Oude Pekela, Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Wildervank, Winschoten, Winsum, Zuidhorn uit Groningen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: woningen betegelen, plavuizen in nieuwbouw leggen, appartement balkon betegelen, wC opnieuw betegelen, badkamer en toiletruimte betegelen, woonkamer en hal vloertegels leggen, keuken betegelen, steenstrips laten plaatsen, nieuwbouw badkamer betegelen, douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet, woonkamer, keuken en hal betegelen, plavuizen vloer leggen, toilet en badkamer betegelen, tegelen badkamer: wanden en vloer, tegelwerk vloer en wanden wellness en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Groningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Groningen:

Badkamer betegelen

Ik heb vorige week de sleutel van mijn nieuwe huis gekregen en ben druk bezig om de badkamer te strippen. De badkamer is circa 2x2 meter en moet opnieuw betegeld worden. Ik zorg zelf voor de tegels. Liefst over 2 weken.

Wc en halletje betegelen

Ik wil de vloer van de wc en hal laten betegelen. De vloer van de wc loopt over in het halletje, dus graag zonder drempel leggen. De vloer is vlak, behoudens de wc. Het kruipluik moet uitgespaard blijven. Het oppervlak is 6 m2.

Tegelvloer leggen

Het betreft het leggen van tegels van 20 x 20 cm zwart/wit. Deze moeten worden gelegd in de hal, de gang en de trapkast. De oppervlakte is ongeveer 10 m2. Het werk dient vanaf 11 september uit gevoerd te worden.

Douche voegen en kitten

Wij zijn net verhuisd en graag willen wij onze douche opnieuw laten voegen en kitten, omdat er lekkage is. De douche is ongeveer 9 m2.

Tegels zetten in de keuken

In ons nieuwbouwhuis moeten de wanden van de keuken nog getegeld worden. Het gaat om ongeveer 6 vierkante meter. De ondergrond is vlak

Keukenmuur van wandtegels voorzien

9m2 / Metro wandtegels 10x20cm glans creme / Keuken muur

Voegwerk vervangen in een tegelvloer

In de woning van mijn zoon is lekkage ontstaan via de tegelvloer in zijn doucheruimte doordat de voegen slecht zijn. Er is een rapport opgemaakt door een erkend bedrijf op verzoek van de verzekering, maar de schade wordt niet vergoed. Namens mijn zoon wil ik graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor de vervanging van ongeveer 2,3 m² voegen in zijn tegelvloer.

Tegelvloer badkamer vervangen

Het is een kleine badkamer, waar een nieuwe vloer in moet in verband met lekkage. De voegen zijn losgelaten, en enkele tegels. De ruimte is ongeveer 4 m2. Ook moet er een douchestrip komen om het water van de douche tegen te houden.

Tegels zetten in de badkamer

Ik wil graag tegels laten zetten in de badkamer van 2 bij 2 bij 2 meter. De wanden moeten niet volledig betegeld worden. De vloertegels zijn 60 bij 60 en de wandtegels 30 bij 60 cm. De oude tegels zal ik zelf verwijderen. Vervolgens moet er ook een wastafel gemonteerd worden waar de waterleidingen van eventueel verplaatst moeten worden.

Wandtegels plakken in de keuken

Ik wil graag 3 m2 wandtegels aan laten brengen in mijn nieuwe keuken. De wand is glad. Er zitten twee stopcontacten. De tegels zijn 33 bij 33 cm.

Woonkamer, keuken en hal betegelen

Ik wil graag de vloer in de woonkamer, keuken en hal laten betegelen (45 m2 – 50 m2). De tegels (61 bij 61 cm) zijn al aangeschaft (en zijn gezaagd). De tegels dienen gewoon recht gelegd te worden en moeten worden gelegd over een bestaande tegelvloer. Tegellijm en voegsel is al aangeschaft. Tegelzaag is niet aanwezig.

Vloertegels repareren

Reparatie vloertegels in badkamer (douche) vanwege lekkage, tegels zijn verwijderd en nieuwe tegels aanwezig

Badkamer en toiletruimte betegelen

Wij zijn momenteel de door ons gekochte woning aan het verbouwen. We willen voor de afwerkfase graag een offerte ontvangen voor het betegelen van de wanden en vloeren in onze badkamer en toiletruimte. Het gaat om in totaal ongeveer 24 m² tegelwerk. We hebben voor de badkamer wandtegels met de maat 120 x 60 cm, voor de wanden in het toilet ook deze maat of anders 60 x 30 cm. We kiezen als maat van de vloertegels voor 60 x 30 of 60 x 60 cm. In de toiletruimte komt een hangend toilet. Veder moet daar over de bestaande tegels heen worden betegeld. De vloer in de badkamer is geëgaliseerd, de wanden zijn afgewerkt met daarvoor geschikte gipsplaten. We willen het werk graag na 22 november laten verzorgen.

Keuken en badkamer tegelen of schilderen

Kleine keuken en badkamer tegelen of schilderen. Een tegel moet eruit: nieuwe tegel erin of de tegel schilderen.

Tegelwerk herstellen na lekkage

In de douche cabine zat een lekkende thermostaatkraan waardoor het schilderwerk op de benedenverdieping beschimmeld is geraakt. De betimmering is verwijderd om de lekkage op te sporen. Door de lekkage is het tegelwerk achter de douchewand losgekomen. Ik wil graag het tegelwerk laten herstellen, dit is een stuk van 2 meter hoog en 1.5 meter breed en het plafond van 15 m2 laten witten.

Tegelwerk aanbrengen in de badkamer

Ik wil graag tegelwerk aan laten brengen in de badkamer: 1 m2 vultegels van 15 bij 15 cm, 4 m2 vloertegel 30 bij 30 cm en 12 m2 wandtegel van 50/60 bij 20 cm. Er hoeven geen tegels eruit gesloopt worden, kan er overheen geplakt worden. De tegels heb ik zelf al gekocht.

Badkamervloer betegelen

Graag een offerte voor een badkamervloer leveren en plaatsen. Oppervlakte 1. 73 bij 2. 00 meter. Kerlite tegels 3mm dik.

Badkamervloer opnieuw voegen

Per 20 mei aanstaande verhuizen wij naar een woning in Groningen. In de badkamer is het voegwerk op de vloer van de douche uitgesleten/ weggespoeld. Dit dient vervangen te worden. Graag ontvang ik uw offerte voor deze reparatie (opp. Zal bij benadering 1,5 bij 1,5 meter zijn).

Scheur in de tegelwand herstellen

Het betreft het herstellen van een scheur in de tegelwand in de slaapkamer. De scheur loopt van boven naar beneden. De afmeting van de tegelwand is 235 x 150 cm. Aan de tegelwand zijn spiegel met lamp en een wastafel bevestigd. De scheur is ontstaan doordat wandplaten niet waterpas tegen elkaar aan zijn bevestigd.

Tegelwerk in de toilet vervangen

Ik wil graag het tegelwerk in mijn toiletruimte vervangen.

Tegelwerk in de badkamer vervangen

Ik heb een woning gekocht, waarvan ik op 14 januari de sleutel krijg. Ik wil de wand- en vloertegels in de badkamer laten verwijderen en afvoeren. Daarna wil ik er nieuwe tegels laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 24 m² tegels op de wand en op een badombouw en om ongeveer 7 m² vloertegels. De wandtegels moeten tot plafondhoogte van 255 cm worden aangebracht. De tegels die ik heb gekocht zijn 33 x 25 cm, voor zowel de wand als de vloer. Dit werk heeft prioriteit zodra ik de sleutel heb. Daarna wil ik ook het tegelwerk in de keuken laten vervangen en in de toiletruimte. Daarvoor zal ik nog tegels uitzoeken. Graag ontvang ik vooralsnog een offerte voor het werk in de badkamer. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Foto's van de woning zijn te zien op Funda.

Voegwerk en kitwerk in de badkamer herstellen

Graag zou ik het voegwerk in de badkamer willen laten bekijken en herstellen waar dat nodig is. Van 1 wand weet ik zeker dat voegwerk noodzakelijk is. Graag laat ik de wc en de kitrand rondom de wc ook meteen bekijken en herstellen (waar nodig). We hebben grote tegels aan de wand. Het aantal meters aan voeg zal ik opmeten. De badkamer is 2 meter bij 1,60 meter. Het tegelwerk loopt tot aan het plafond.

Tegelwerk op de badkamervloer vervangen

Onze badkamer is 2,5 bij 3 en behoeft een nieuwe tegelvloer. De oude vloer (ook tegels van 10 bij 15 cm) moet er eerst uit. De ondergrond is een betonnen vloer. Wat gaat het kosten om dit te laten doen? Tegels kiezen we zelf ergens uit, afmeting 10 x 10 of 10 x 15 cm.

Tegelvloer herstellen in de WC

Graag wil ik een tegelvloer laten herstellen in de wc. De vloer heeft een oppervlakte van 1,5 vierkante meter. Tegels zijn intact, alleen moeten ze opnieuw worden gelegd.

Leistenen vloertegels leggen in gang en woonkamer

Ik wil ongeveer 40 m2 vloertegels in de gang en woonkamer laten leggen. De oude parketvloer wordt door mijzelf verwijderd. Ik wil de vloertegel litoide leisteen 33.7 x 33 centimeter. Het leggen zou in de eerste week van september uitgevoerd moeten worden. Graag wil ik weten wat de kosten hiervan zijn en wat de mogelijkheden zijn. Het liefst wil ik een totaalprijs dus ook inclusief de levering van de tegels.