Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zutphen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Zutphen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Zutphen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zutphen of directe omgeving.

280 klanten uit Zutphen bevelen een bij Casius in Zutphen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zutphen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: keramisch parket leggen, tegelwerk, tegels leggen in de woonkamer, badkamerwanden betegelen, badkamer betegelen, badkamer vloer betegelen, over elektrische vloerverwarming heen tegelen, begane grond nieuwbouw betegelen, keuken betegelen inclusief egaliseren, tegels leggen op houten vloer en smeervloer, badkamertegels op houten vloer tegelen, keukenvloer betegelen, tegelwerk, badkamer opnieuw voegen en kitten, badkamer betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Zutphen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zutphen:

Tegelwerk op de WC aanbrengen

Het gaat om tegelwerk in de wc van de wanden van 6-8 m2, en vloer van 1 m2. Ik zorg ervoor dat de oppervlaktes zijn voorbehandeld en kunnen worden betegeld. Ik lever de tegels en overige materialen in overleg. Graag een totaalprijs voor tegelen, voegen en kitten

Tegels zetten in de keuken

Ik wil de tegels in de keuken laten zetten. Het oppervlak is 2,25 m2.

Keukenvloer opnieuw betegelen

De tegelvloer in de keuken beweegt te veel waardoor de tegels en de voegen hier stuk gaan. De tegels van 15 bij 15 cm moeten er voorzichtig uitgehaald worden en hierna dient er een nieuwe ondergrond van bijvoorbeeld betonplex gemaakt te worden en verlijmd met wediplaat. Hierna mogen de tegels weer terug geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 5 m2 en wij hebben nog ongeveer 1 m2 reserve tegels.

Wc vloer laten betegelen

In mijn toiletruimte van 100 x 80 cm ligt nu een houten vloer met zeil. Ik wil daar graag vloertegels laten leggen van 15 x 15 cm. Ik laat mij graag adviseren over de aanpak van deze klus en ontvang een prijsindicatie voor de levering en plaatsing van de tegels.

Tegels in de douche voegen

Een aantal tegels in de douche lijken te kieren, daarom wil ik deze opnieuw laten voegen. Het gaat om een gedeelte van een paar vierkante meter.

Tegelwerk rondom bad, douche, keuken en wastafels

Wij wonen sinds een maand in onze woning en zijn nu flink aan het klussen. Wij willen het tegelwerk graag uitbesteden. Er moet tegelwerk worden geplaatst rondom het bad, bij het douchegedeelte, bij wastafels en in de keuken. Op termijn moeten er ook vloertegels worden geplaatst. Wij nodigen bedrijven graag uit om het werk hier met ons te bespreken en een offerte te verzorgen.

Tegelen van de keuken

We willen de muur achter onze keuken laten betegelen. Het gaat om een kleine 5 m2. In de muur zit een raam en hierbij moet de vensterbank ook meegenomen worden. Tegels, en hoekstrip zijn aanwezig. Resterende materiaal kan de vakman aanleveren. Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren op een woensdag of vrijdag, weekend kan ook.

Keukenvloer betegelen

Graag willen wij een offerte aanvragen voor het leggen van vloertegels in onze keuken. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 4 m2 waarvoor wij op zich al tegels op het oog hebben. Daarnaast moet er wat kit vervangen worden onderaan het douchegedeelte in de badkamer. Graag horen wij van u.

Keuken laten betegelen

We hebben een nieuwe keuken geplaatst en de muur bij het keukenblok moet nu nog worden voorzien van nieuwe wandtegels. Het gaat om 3 à 4 m². De oude tegels zijn verwijderd en er zijn nog flink wat lijmresten blijven zitten. We hebben op het moment van schrijven nog geen nieuwe tegels aangeschaft. Indien mogelijk laten we de levering van de tegels als optie in de offerte meenemen. Wij willen graag witte tegels in een niet te kleine maat, passend bij de keuken. Er is snijwerk, omdat er een tegelrand onder de vensterbank moet worden geplaatst.

Badkamer betegelen

Ik wil graag de badkamer betegeld hebben. Het gaat om de vloer en de muren. De badkamer is ongeveer 2.06 x 2.14 meter. De oude tegels worden zelf verwijderd. Om de drain in de vloer moet ook betegeld worden.

Tegels plaatsen in de keuken

Graag ontvang ik een indicatie van de arbeidskosten voor het plaatsen van tegels boven het aanrechtblad. De oppervlakte is ongeveer 3 m2.

Keukenwand en -vloer betegelen

De keukenvloer betegelen en de wand voor een deel. Vloer is ongeveer 5 m2 en wand ongeveer 1 meter hoog en 2 a 2,5 meter lengte. En in de hal ook vloertegels, dat is ongeveer 1,5 x 3 meter met een uitsparing.

Kelder betegelen

Wij willen graag de kelder laten betegelen en mogelijk eerst afvlakken. De kelder is ongeveer 12 m2 en de vloertegels zullen een groot formaat hebben.

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Plavuizenvloer liggende op betonnen bodem verwijderen en erna egaliseren. Het betreft ca 13m2 (oppervlakte)

Vloertegels leggen

Op de begane grond vloer tegels leggen, het gaat om circa 50 vierkante meter. Betreft tegels van 45 bij 45 cm. Tegels en lijm leveren we zelf aan. Deze klus moet in de derde week van januari uit gevoerd worden. Er komt ook vloerverwarming.

tegelzetter gezocht

Ik zoek een tegelzetter om 2 badkamers te betegelen 50 m2. Wanden en vloeren. Tegels aanwezig. Heb zelf een bouwbedrijf en mijn tegelzetter is ziek.

Tegelwerk Kleedkamers:douche's e.d.

Tegelwerk Kleedkamers:douche's e.d.

Wij hebben een keuken en eventueel ...

Wij hebben een keuken en eventueel (afhankelijk van de prijs) een wc die we graag betegeld willen hebben. Beide klussen zijn zo'n 5 m2 (per project). Materialen wordt voor gezorgd.

Achterwand en zijkant in de keuken ...

Achterwand en zijkant in de keuken betegelen +- 4 m2

We willen de badkamer laten betegelen. ...

We willen de badkamer laten betegelen. deze is ongeveer 3x2 meter. De wanden worden ook geheel betegeld. Daarnaast willen we de toilet laten tegelen. Deze is 1,5x2 meter. De wand zal hier tot de helft meegetegeld worden.

Voor de benedenverdieping zijn wij op ...

Voor de benedenverdieping zijn wij op zoek naar een tegelzetter. De tegels zijn 80 x 40 cm en reeds in ons bezit. Het gaat in totaal om 65m2. We willen de tegels in de maand juli (evt begin augustus) laten leggen.