Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Zaltbommel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Zaltbommel heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Zaltbommel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Zaltbommel of directe omgeving.

159 klanten uit Zaltbommel bevelen een bij Casius in Zaltbommel aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Zaltbommel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: flat op verdiepingen vloertegels vervangen, gedeelte van de badkamer betegelen, vloer betegelen, woning betegelen, tegelwerk op begane grond tegelwerk, begane grond betegelen, in nieuwbouw woning tegelzetten, stoepje voordeur renoveren, badkamer laten betegelen, plavuizen vloer verwijderen en egaliseren, een voortuin renoveren, badkamer en toilet laten betegelen, woonhuis betegelen, keuken betegelen, tegelzetter keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Zaltbommel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Zaltbommel:

Voeg-, kit- en tegelwerk in de badkamer

In de doucheruimte in de badkamer moeten de voegen vernieuwd worden. Tevens moet er een betegelde koof van de afvoer van het toilet in de badkamer open gemaakt worden om de afvoerbuis vanwege verstopping te vervangen. Daarna moet een en ander weer betegeld worden.

Aantal vloertegels leggen

Wij zoeken een tegelzetter die 9 tegels kan leggen op onze vloer. De tegels zijn op maat gesneden met uitzondering van een kleine plint. Hier hebben we wel een tegel voor maar die moet nog op maat gezaagd worden. Wij ontvangen graag een offerte! Tegels aanwezig.

Douche vloer en wand

Douchevloer en wanden betegelen. Er ligt vloerverwarming, moet eerst nog laagje beton over de vloer. Vervolgens tegelen. Wanden plus vloer gaat om ongeveer 25 a 30 m2. Tegel zijn aanwezig.

Het leggen van plavuizen (55 m2) in een ...

Het leggen van plavuizen (55 m2) in een woonkamer/keuken. Hier komt ook vloerverwarming. Betegelen van een toilet en van een badkamer. We zijn bezig met de aankoop van een nieuwbouwwoning.

Badkamer wordt verbouwd. 1. Bad (nieuw ...

Badkamer wordt verbouwd. 1. Bad (nieuw bad) wordt verplaatst. 2 Badkamerraam verkleint. 3. Hangend wc met ombouw. 4. Muurtje gezet tegen douchbak. Dit geheel moet opnieuw betegelt worden. Grotendeels kan dit over de oude tegels. Deel van bad, muurtje en hangend wc gaat niet over oude tegels. De oude tegels zitten goed vast. Het opp is 16 m2.

Ik zou graag een nieuwe tegelvloer ...

Ik zou graag een nieuwe tegelvloer willen plaatsen in de keuken (12.65 m2), badkamer (4.12 m2) en hal (8.25m2). Ik doe zelf het voorbereidende werk maar wil het leggen van de vloer uitbesteden.