Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Wijchen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Wijchen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Wijchen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Wijchen of directe omgeving.

365 klanten uit Wijchen bevelen een bij Casius in Wijchen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Wijchen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: plavuizen met vloerverwarming, keramische tegels plaatsen, voor- en achtertuin met keramische tegels laten bestraten, bedrijfshal vloertegels, plavuizen vloer leggen in nieuwbouwwoning, betegelen begane grond, tegelvloer plaatsen, huis en terras van nieuw te bouwen huis betegelen, tegelvloer aanbrengen, toilet/badkamervloer betegelen, badkamer en WC tegelen, vloer betegelen, tegelwerk woonkamer, keramische vloertegels plaatsen in gehele woning, marmeren tegels laten leggen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Wijchen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Wijchen:

Tegels zetten in de badkamer

Tegelzetten in badkamer van circa 4 m2. Betonlook (30x60) op muur. Houtlook (15 x 85) op vloer. Vloer in visgraatmotief. Tegels zijn reeds aanwezig. Uit te voeren bij voorkeur tweede helft oktober.

Steenstrips laten plaatsen

c.a. 1350 rechte strips en 160 hoekstrips geplaatst en afgevoegd voor 28 juni op buitenmuur van aanbouw. Op 28 juni worden schuttingen met betonpalen geplaatst, dus dan moeten de strips afgevoegd zijn.

Tegels douchevloer vervangen

Wegens gebroken tegels, moeten de tegels van de douche-vloer vervangen worden (+/- 1 m2). Nieuwe tegels zijn al in ons bezit. Dus verwijderen van oude tegels, en inzetten van de nieuwe. En afwerkend kitwerk.

Gangwanden betegelen

Ik wil graag 2 wanden van samen ongeveer 16 m2 laten betegelen. Ik lever zelf witte tegels. Er zijn geen tegels om weg te halen, wel ruwe muren maar er is over te tegelen naar mijn idee. De tegels zijn circa 30 x 50 cm. Graag op korte termijn uitvoeren.

Keukenmuur en -vloer tegelen

Ik wil in mijn keuken de vloer en de muur laten tegelen. De keuken komt half mei dus voor die tijd moet de vloer gedaan zijn. De vloer is 9.4 m2. De ondergrond is een betegelde vloer. De wand is alleen een gedeelte boven het aanrechtblad en nog wat stukken, samen 5.6 m2.

Dilatatievoeg repareren en tegels vervangen

Ik wil in onze woonkamer de dilatatievoeg van 5 meter lang in de tegelvloer laten repareren. Verder wil ik graag 2 gescheurde hoektegels laten vervangen. De vloer meet 40 m². Er is te horen dat er hier en daar holle ruimtes onder de tegels zitten. Ik laat graag even beoordelen of daar iets aan gedaan moet/kan worden. Ik maak graag een afspraak.

Natuursteen tuintegels in cement leggen

Natuursteen wildverband leggen in een dun laagje cement. Ongeveer 30-35 m2.

Badkamer betegelen

Ik wil de badkamer laten betegelen, 16 m2 wandtegels 30 x 60 centimeter, 7 m2 mozaïek tegelmatten, 7 m2 vloertegels 30 x 120 centimeter. In de vloer is een Easydrain geplaatst, op de vloer staat een kolom van ca. 20 x 30 centimeter, te betegelen met 20 x 30 centimeter tegels. De tegels schaf ik zelf aan, de lijm en kit laat ik graag door de vakman verzorgen. De voorzetwanden zijn strak afgewerkt.

tegels leggen

gaarne vrijblijvende indicatieve offerte voor het leggen van (Praxis) Domus vloertegel 33,7 cm x 50 cm op de begane grond (woonkamer, keuken, gang en trapkast),Het leggen dient te geschieden over een reeds aanwezige tegelvloer. Gaarne gespecicificeerde prijsopgave van: 1. het -indien nodig- egaliseren van de vloer (inclusief het egaline materiaal) prijs opgaves inclusief BTW. Bij voorbaat dank. 2. Het lijmen van de vloertegels (inclusief de lijm)

Vloertegels leggen

Gaarne indicatieve prijsopgave voor: Het leggen van circa 42,5 m2 vloertegels Domus 33,7 cm x 50 cm op de begane grond met keuken, gang, woonkamer en trapkast. Het leggen dient te geschieden over een bestaande tegelvloer heen. Indicatieve prijsopgave te specificeren in: 1. kosten van het eventueel egaliseren van de vloer (incl materiaalkosten). 2. kosten van het lijmen van de tegels {inclusief kosten van de lijm). 3. uiteraard het leggen van de tegels. Vloertegels kopen we zelf bij de Praxis.

Tuinstenen leggen

Het leggen van bestrating, ca 50 m2, tegelmaat 50 x 50 cm. Stenen zijn al aanwezig, tevens is er al uitgegraven en zand ingelegd. Het gaat vooral om het aantrillen en leggen van stenen. Graag zo snel mogelijk.

Tegelvloer leggen (lijmen) incl. invoegen

Het leggen van een tegelvloer ter grootte van 75 m2 op een betonnen afwerkvloer in een nieuwe aanbouw en een gedeelte in bestaande bouw. Het gaat om een groot formaat keramische tegel: grootte 30 x 60 cm, 60 x 60 cm of 44,5 x 45 cm. Tegels, lijm en voegsel wordt door opdrachtgever geleverd. Tijdstip van leggen in overleg, kan ook in de avonduren of op zaterdag.

tegelen van keuken

Ongeveer 3,4 m2 tegelen met wandtegels van 25 - 36,5 cm in keuken. Het gaat om de ruimte tussen werkblad en keukenkasjes en ruimte tussen werkblad en afzuigkap. Daarnaast nog kleine stukjes naar kozijn en aan kopse kant van werkblad tot dezelfde hoogte als afzuigkap. Tegels heb ik al, alsmede de afwerkprofielen. Ik zou graag willen dat tegelzetter lijm en voegsel mee offreert.

43 vierkante meter leggen in een ...

43 vierkante meter leggen in een woonhuis, benedenverdieping. Tegels aanwezig.

Graag een nieuwe tegelvloer gelegd op de ...

Graag een nieuwe tegelvloer gelegd op de bestaande vloer (dus géén breekwerk). Oppervlakte hal + toilet: 7 m2

De wanden en de vloeren dienen te worden ...

De wanden en de vloeren dienen te worden betegeld (over bestaande tegels). De wanden circa 31 m2 en de vloer circa 7m2

Graag willen wij de badkamer betegeld ...

Graag willen wij de badkamer betegeld hebben. We maken gebruik van een tegelsoort waartussen zeer weinig voegsels zit. Dit schijnt moeilijker te zijn dan gewone tegels. De vloer en wand moeten hiervoor volledig vlak zijn. Ook dit willen we overlaten aan de tegelzetter.

Gecallibreerde natuursteen vloer / ...

Gecallibreerde natuursteen vloer / Leisteen Gelijmd in woonkamer, keuken en hal 52 m2