Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Westervoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Westervoort heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Westervoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Westervoort of directe omgeving.

272 klanten uit Westervoort bevelen een bij Casius in Westervoort aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Westervoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: plavuizen met vloerverwarming, betegelen van marmeren vloer en wanden, badkamer voorzien van tegelwerk, betegelen bestaande voer, tegels lijmen, tegels zetten, begane grond woning betegelen, vloer betegelen en wand betegelen, keuken vloertegels verwijderen en plaatsen, vloertegels leggen toiletruimte en badkamer, tegels badkamer vervangen en afkitten, vloertegels leggen in de gang, circa 51 tegels van 30*30 terugleggen, badkamer betegelen, tegels plaatsen in badkamer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Westervoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Westervoort:

Badkamer betegelen

Ik wil mijn badkamer laten betegelen. De wanden meten 2,16 x 2,28 meter en 2,12 x 2,28 meter. Samen 17.5 m2. De vloer meet 2,16 x 2,12 meter = 5 m2. Er komt een elektrische vloerverwarming van 1 m2 in. De tegels zijn 60 x 60 cm en aanwezig.

Toiletruimte betegelen

Ik wil graag de muren in het toilet tot helemaal bovenin laten betegelen. Geen vloer of toilet ombouw. Ongeveer 10 vierkante meter.

Betegeling in de douche aanbrengen

Onze douche is 10 jaar geleden gebouwd (zie foto's). Ondergrond, lijm en betegeling zijn helaas niet goed uitgevoerd. Ook is er een verzakking geweest. Nu moet de oude betegeling verwijderd worden (van vloer en muur) en nieuwe betegeling worden aangebracht. Het gaat om ongeveer 14 m2.

Badkamer betegelen

Onze badkamer van 2.30 x 2.40 (ongeveer) moet betegeld worden. Hij is helemaal kaal en tegelklaar. Graag op zeer korte termijn. Maandag is de stukadoor geweest. Tegels zijn aanwezig. Lijn en voegmiddel graag in overleg met de vakman.

Vloer en wanden van de toiletruimte betegelen

Ik wil graag de vloer en wanden in onze toiletruimte laten betegelen. Het gaat om een kleine vierkante ruimte, het is ongeveer 9 m² wat betegeld moet worden. Ik heb alle materialen behalve de lijm. Oude tegels willen we laten zitten alleen weten wij niet of dit mogelijk is. We laten dit hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw advies en een offerte.

Vloertegels leggen en voegen wandtegels

Het voegen van 8 m2 aangebrachte wandtegels in een toiletruimte. En het leggen en voegen van 1 m2 vloertegels. Tegels en voegmateriaal zijn aanwezig.

Toilet betegelen; vloer en wanden.

Toilet betegelen; vloer en wanden.

Bestaande badkamer voorzien van een ...

Bestaande badkamer voorzien van een marmeren vloer- en wandtegels (halverwege) vaste gabetonwanden plaatsen voor douche gedeelte en bevestiging douche(cabine)deur. Verlaagd plafond met spots. Plaatsen wastafel, vloerverwarming en radiator(oude verwijderen. vervolgens (rest)wanden en plafond sausen.

Wandtegels plaatsen in een kleine ...

Wandtegels plaatsen in een kleine keuken, graag nog deze week!

Onze badkamer is nu helemaal kaal en er ...

Onze badkamer is nu helemaal kaal en er moeten leidingen, douche, wastafel en totale betegeling gedaan worden kortom van de grond af aan. Betegeling vloer 2,5 vierkante meter, wandbetegeling 20 vierkante meter. Alle materialen/spullen moeten nog worden aangeschaft.

Verwijderen van de oude tegelvloer en ...

Verwijderen van de oude tegelvloer en toilet in de gang van 9m2. Leggen van marmeren tegels plus voegen. Dan terugplaatsen toilet. Voor vijf tegels moeten er aan de zijkant op maat geneden worden.

Plaatsen van wandtegels ( 18 vierkante ...

Plaatsen van wandtegels ( 18 vierkante meter ) en vloertegels ( 7 vierkante meter ) ondergrond vlak maken en muren glad maken

plavuizen leggen in de gang,voor 6 m2 in ...

plavuizen leggen in de gang,voor 6 m2 in totaal. er zit ook een luik in van 50cm lengte en 60 cm breedte, daaromheen moet er een soort plintje op komen en op het luik komt een matje te liggen. Bij het nabellen van dit project bleek eventueel ook de keuken te moeten. Tegels worden zelf aangeschaft.

Nieuwe keuken moet betegeld worden, ...

Nieuwe keuken moet betegeld worden, gedeeltelijk over bestaande tegels heen. Het betreft ongeveer 10m2

Een badkamer betegelen met wandtegels en ...

Een badkamer betegelen met wandtegels en vloertegels. Vloeroppervlak is 3,5 m2 totaal wandoppervalk is 20,5 m2. Betegeling met marmer. In badkamer staat een bad.