Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Wageningen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Wageningen heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Wageningen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Wageningen of directe omgeving.

460 klanten uit Wageningen bevelen een bij Casius in Wageningen aangesloten tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Wageningen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: begane grond vloer betegelen van nieuwbouwwoning, vloer hele woning betegelen op bestaande tegelvloer, drie badkamers betegelen, vloer benedenverdieping leggen, benedenverdieping betegelen, tegelwerk en houten plinten zetten, douchecabine opnieuw betegelen en voegen, renovatie tegels badkamer 6 m2, badkamer tegelen in visgraat motief, wandtegels in de keuken plaatsen, tegelvloer vervangen, badkamer bad plaatsen en betegelen, woning vloer betegelen, leggen natuursteen vloer in meerdere vertrekken, vloer betegelen 210 m2 en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Wageningen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Wageningen:

Woning betegelen

In een nieuwbouwwoning met vloerverwarming willen wij graag keramische tegels laten leggen van 80 x 80 cm. Het gaat om de gang, woonkamer en de keuken met een oppervlakte van 34 m2. De tegels zullen wij zelf aan schaffen de overige materialen dienen door de vakman geleverd te worden.

Badkamer en toilet betegelen en begane grond

We hebben nieuwbouw woning die casco opgeleverd wordt. Wij willen de badkamer (2.3 x 2.10 meter) en toilet (2 x 2 meter) graag laten betegelen. En installeren van de gehele badkamer. Tevens willen we een plavuizen vloer leggen op de begane grond van ongeveer 60 m2.

Tegels zetten in de keuken

Ik wil tegels laten zetten in mijn keukenvloer. Graag zo spoedig mogelijk. Het gaat om een oppervlak van 9,5 m2.

Vloertegels leggen in de keuken

Ik wil graag in de keuken vloer met tegel bedekken. Zo snel mogelijk.

Tegels leggen in de woonkamer en gang

Wij willen graag een tegel vloer laten leggen in onze woonkamer en gang. Dit het liefst naadloos. De tegels zijn keramisch en we hebben vloerverwarming. Het betreft een nieuwbouwwoning en zal in mei/ juni 2018 opgeleverd worden. De vierkante meters die belegd moeten worden is ongeveer 36. Project starten zodra er is opgeleverd. Tegels schaffen we zelf aan.

Tegels zetten in keuken

I would like to put tiles in my kitchen. Both in the floor and the wall.

Tegelklus in de keuken

Ik wil een gipsen zijwandje van de keuken laten betegelen. De afmeting is: 69 cm breed en 135 cm hoog.

Tegels in de badkamer vervangen

In onze douche laten ca 10 wandtegels bij de opstaande plinten los. Er zijn geen reserve tegels op voorraad dus er zullen nieuwe tegels moeten worden aangeschaft. De wand achter de tegels is van gipsboard. Wat kost het om dit te repareren/ te vervangen?

Vloertegels leggen in nieuwbouwwoning

We hebben onlangs een huis gekocht te Wageningen die op het punt staat om opgeleverd te worden. We hebben al tegels gekocht van 45 x 45 cm. Deze komen op de begane grond en de eerste verdieping. De begane grond is 56 m2 en de eerste verdieping 32 m2. W

Keramisch parket leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het leggen van keramisch parket in onze woonkamer en keuken, oppervlakte circa 50m2. Bouwtekening is beschikbaar voor exacte maat. Ik hoor graag van u.

Vloertegels laten leggen

Ik wil vloertegels in verschillende vertrekken laten leggen. De totale oppervlakte is circa 57 vierkante meter. De ondergrond is beton of cement. De tegels zijn al uitgezocht. Als u ze zou kunnen leveren, mag dat.

Keukenvloer betegelen

Wij hebben waterschade in de keuken gehad waardoor de parketvloer onder water kwam te staan die daardoor beschadigd is. Nu willen wij de keukenvloer betegeld hebben met tegels die wij bij de gamma gezien hebben. Heeft of weet u iemand die eventueel de vloer wilt leggen, zou u voor mij dan een offerte kunnen maken wat de kosten zijn voor het leggen, zodat wij deze kunnen overleggen aan onze verzekeraar. De keuken is 13 m².

Keukenvloer betegelen

Ik wil graag mijn keuken vloer laten betegelen, betreft een vloer van 3 meter lang en 1,25 meter breed.

Wandtegels plaatsen in onze nieuwe keuken

Woensdag 14 en donderdag 15 november is er een bedrijf bezig om een keuken bij ons te plaatsen. Nu zoek ik nog iemand die netjes kan tegelen. Het is geen groot project, het gaat om +/- 3-4 m2. Wandtegels heb ik al (60x30 cm). Wie wil ons daarmee helpen? Uitvoering het liefst zo snel mogelijk, bijvoorbeeld volgende week.

Vier tegels leggen in toilet

Vier tegels in toilet leggen. Ik heb de tegels al.

Kleine badkamer zetten.

Voor een kleine badkamer zoeken wij een tegelzetter die de onderstaande zaken voor ons kan doen : - verwijderen oude tegels - glad strijken muur - zetten nieuwe tegels - voegen nieuwe tegels De nieuwe tegels kunnen : - of door ons gekocht worden - of door de zetter geleverd worden Het gaat om een douche-cel van ca 8 vierkante meter, gaat om 3 wandjes. Drie wandjes in een u vorm met de onderstaande maten : Linker wand : ca 1,5 mtr x 2 mtr. Achterwand met aansluiting kraan : ca 1 mtr x 2 mtr. Rechter wand : ca 1,5 mtr x 2 mtr.

Aanbrengen van 22 m2 vloer/wandtegel en ...

Aanbrengen van 22 m2 vloer/wandtegel en plaatsen hangend toilet+ eenvoudig fitwerk

Na het aanbrengen van vloerverwarming, ...

Na het aanbrengen van vloerverwarming, moeten vloertegels gelegd wordem. Het gaat om 65 m2.

ik zou graag de douche en toilet willen ...

ik zou graag de douche en toilet willen vernieuwen. dit houdt in WC in zijn geheel betegelen en monteren en aansluiten van hangtoilet. voor de douche moet geheel vernieuwd worden met tegelen en verleggen/wegwerken van leidingen er komt hier een douche en een wasbak. graag zou ik voor beide een indicatie hebben van de kosten.

Nieuwe vloer tegels/gietvloer waarin een ...

Nieuwe vloer tegels/gietvloer waarin een easy drain te installeren (is reeds uitsparing in vloer voor aanwezig), eventueel ook (deels) wandafwerking cq. behandeling. Sanitair wordt zelf geplaatst en is deels aanwezig.

Wanden en vloer van de badkamer en ...

Wanden en vloer van de badkamer en toilet dienen worden betegeld. Verder moet het worden bekeken of het versandig is de oude tegels te verwijderen of gewoon er overheen te tegelen.

Wand boven keukenblad en onder ...

Wand boven keukenblad en onder bovenkastjes moet worden betegeld met tegeltjes (wit/glanzend) ca. 10x10. Het gaat om een oppervlak van ca 5m2.