Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een tegelzetter uit Velddriel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende tegelzetters. U komt in Velddriel heel eenvoudig en snel in contact met één tegelzetter of meerdere tegelzetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke tegelzetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze tegelzetters in Velddriel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw tegelzetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tegelzettersbedrijven, tegelbedrijven, tegelzetbedrijven en tegelzetters in Velddriel of directe omgeving.


Voor een tegelzetter, goed èn betaalbaar, uit Velddriel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een tegelzetter in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij tegelzetters voor: flat op verdiepingen vloertegels vervangen, betreft tegelwerk nieuwbouw bungalow sanitaire ruimten, gedeelte van de badkamer betegelen, vloer betegelen, woning betegelen, tegelwerk op begane grond tegelwerk, begane grond betegelen, in nieuwbouw woning tegelzetten, stoepje voordeur renoveren, badkamer laten betegelen, plavuizen vloer verwijderen en egaliseren, een voortuin renoveren, woonhuis betegelen, keuken betegelen, tegelzetter keuken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke tegelzetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een tegelzetbedrijf, tegelzettersbedrijf, tegelbedrijf of tegelzetter voor tegelwerk en betegelen in Velddriel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een tegelzetter in Velddriel:

Begane grond betegelen

ik wil graag de woonkamer, keuken en gang laten betegelen met 60 bij 60 cm tegels in cementkleur. Dit betreft 40m2 met een ondergrond van beton.

Badkamer en toilet laten betegelen

Wij willen een badkamer en toilet laten betegelen zowel wand als vloer tegels. Graag willen we ook de vloer in badkamer storten en eventueel leiding werk laten doen. Het aantal vierkante meter wat betegeld moet worden is ongeveer 34 m2 in totaal. De badkamer is betreft een nieuwe aanbouw en toilet is een bestaand toilet. De tegels hebben we al in huis!

Keuken betegelen

We willen onze nieuwe keuken laten betegelen. De keuken is nieuw en de wanden zijn door de stukadoor helemaal vlak gemaakt. Het te betegelen oppervlak is ongeveer vijf vierkante meter.

Douchewand en toilet laten betegelen

Totale klus ca 18m2. Dient te worden uitgevoerd in de week van 8 juni. Douchewanden in 60x60 met randtegel 7,5x30. Toiletruimte in wandtegels 60x60 met randtegel 7,5x30 en vloertegel in patroon te leggen 20x20. Tegels al in huis, maar lijm, afwerkranden, strips, profielen,hoeken etc graag in offerte.

Clubhuis kleedkamers met douchegelegenheid betegelen

Wij tennisvereniging te Nijmegen zijn voornemens om ons clubgebouw te renoveren. In het clubgebouw zijn twee aparte kleedkamers met douche gelegenheid aanwezig. Het bestaande tegelwerk willen we laten vernieuwen. Een grote scheidingswand 4 m. x 2.6 M. die nu is betegeld word gesloopt en op nieuw van speciale badkamerplaat voorzien waarop kan worden getegeld. Het overige bestaand tegelwerk in deze ruimtes moet waarschijnlijk ook opnieuw van tegels worden voorzien. Of hier over de bestaande tegels kan worden getegeld is afhankelijk van uw advies. Graag zouden wij van u een prijsindicatie willen ontvangen van de kosten voor het tegelen van deze ruimtes. Kunt u een M2 prijs aangeven voor alleen het tegelwerk zodat wij een begroting kunnen maken . Alvorens wij gaan starten met de verbouwing zouden wij graag met u ter plaatse de situatie te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Een bijkeuken voorzien van nieuwe wandtegels

Ik zoek een tegelzetter die de wanden van mijn bijkeuken kan voorzien van nieuwe tegels. Het gaat om 10 m2. De bestaande tegels moeten verwijderd worden. De nieuwe tegels zijn aanwezig. Alleen lijm etc ontbreek nog.

Keuken betegelen

Wij willen een stukje muur van 2,1 meter x 0,6 meter laten betegelen in visgraat. Tegels (7,5cmx30cm) hebben we aangeschaft. De rest van de materialen graag meenemen in offerte (lijm/ cement, voegen en kit).

Keuken tegels plaatsen

Hi, ik wil graag tegels laten plaatsen op de keukenwand boven het keukenblok van 6 kasten. Het gaat om een standaard hoekkeuken. Tegels heb ik nog niet maar ik weet wel wat ik wil hebben.

Badkamer betegelen

ik wil graag de badkamer vloer 3 x 4 m2 en muur 2 x 8 m2 betegelen 3 x 4 m2 en badkamer meubel plaatsen. oude tegels verwijderen.

Badkamer laten betegelen

Betreft nieuwbouwwoning. Wanden (opp. ongeveer 20 m2) zijn voorbewerkt (voorstrijk en douchehoek gekimd) . Opp. vloer ongev. 5 m2. Alle materialen zijn aanwezig : keramische tegels 30 x 60 en 60 x 60 , lijm, voegcement en tegelhoeken. Wanden en vloer te zetten in wildverband.

toilet renovatie

Mijn toilet beneden wil ik graag opnieuw betegeld hebben. De muren moeten tot aan het plafond betegeld worden. Ik weet niet of het over de oude tegels (half hoog betegeld) kan of dat het beter is die te verwijderen. Het betreft al een toilet met inbouwreservoir. Verder nieuw fonteintje ophangen en wat accessoires. Het is een standaard toilet.

Badkamer opnieuw voegen en kitten

Ik zou graag de badkamer opnieuw willen laten kitten en voegen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 45 m2. Door de slechte voegen is er waterschade ontstaan, dus de muren zouden ook gedroogd moeten worden. De tegels zijn redelijk groot 50cm X 50 cm en 40 cm x 30 cm. Zie foto's

Badkamer vloer betegelen

Ik wil een badkamervloer laten betegelen over de huidige tegels. Het gaat om een vloer van circa 3 m2 in de badkamer.

vloertegels 60*60 leggen

Betreft een hal en een daarop aansluitende keuken, totaal ongeveer 25 m2. Te3gels door laten lopen vanuit hal naar keuken. Ondergrond steen/beton. Benedenwoning dus goed bereikbaar.

Badkamer en toiletruimte betegelen

De badkamer en wc mag betegeld worden. Stucwerk glad afgewerkt. Badkamer Witte tegel 30*60 op wanden, 18 m2. Vloertegel 60*60, 3,5 m2. Strokenmix om bad en wc, 2,75 m2. Wc Witte tegel 30*60, 2,7 m2. Vloertegel 60*60, 1 m2. Strokenmix ombouw wc, 1,5 m2. Tegelwerk door vakman gebeurt, voegen en kitten kan klant zelf. Klant is handig in klussen maar wil zelf de verantwoording niet dragen voor de klus maar is aanwezig om te ondersteunen waar nodig. Klus mag in avonduren/zaterdag uitgevoerd worden. Er hoeven geen tegels vooraf te worden verwijderd.

Douche opnieuw voegen en vloer in keuken en hal/toilet

Graag zou ik onze inloopdouche opnieuw gevoegd willen hebben en ook onze keukenvloer + hal + toilet. Kunt u hiervoor een m2 prijs afgeven? Tegels in de keuken/hal/toilet zijn 60 x 60 cmtotale oppervlakte hal keuken en toilet ongeveer 34 m2. Douche ruimte (badkamer geheel hoeft niet ) is 8 m2 deze tegels zijn 30 x 20 cm.

Keukenwand betegelen

Wij willen de achterwand van de keuken betegeld hebben. Het gaat om ongeveer 5.5 m2.

Badkamer betegelen

Wij willen graag de badkamervloer en muren betegeld hebben. Ik zorg ervoor dat de ruimte leeg is en klaar om te betegelen. Tegels hebben wij al in huis. Vloer is 7 m2 tegel is 30*60 cm muren is 26 m2 tegel is 30*60 cm

Vloer in de hal laten betegelen met chinees hardsteen

Ik wil graag de vloer in de hal laten betegelen. Materiaal Chinees hardsteen Afmeting tegel 40x40 cm Ruimte is circa 5 m2 Tegelplinten aanbrengen ca 4 m1 Tegelzetter dient zelf de lijm, voegsel en kit te leveren kleur richting antraciet. Er is geen vloerverwarming aanwezig.

Vloertegels plaatsen 175 m2

Klus in twee etappes: Eerste etappe: In woonhuis vloer tegelen in de gang, keuken, bijkeuken, provisiekast en badkamer (5 m bij 4 m) en bijgebouw. Ca 150 m2. Na twee drie maanden etappe 2: badkamer boven (2x). Betontegels maat 80 cm x 80 cm (nog niet gekocht). Ondervloeren in nader overleg te bekijken maar zijn al betegeld en waarschijnlijk kunnen de nieuwe tegels er zo overheen. S.v.p. prijs per m2 inclusief materialen zodat ik kan vergelijken. In totaal gaat het om 175 m2. In de gang liggen nu marmeren vloertegels, daar kunnen de nieuwe tegels als het goed is overheen gelegd worden. Er liggen tegels in de keuken, daar kunnen de nieuwe tegels als het goed is ook overheen gelegd worden. Boven moet een ondervloer worden geplaatst, ik weet niet goed welke. Dit is namelijk op de zolder waar we een kleine badkamer laten maken, daar komt een watervaste vloer waaroverheen een ondervloer gelegd moet worden.

Tegelwerk voor in de badkamer

Wij zouden graag de douchewand laten betegelen. Het gaat om +/- 6m2 en het zijn drie korte muurtjes. De ondergrond is nieuw stucwerk. Onze voorkeur gaat uit naar antraciet tegels met de afmetingen 20 cm bij 25 cm. U mag met een aantal opties voor tegels komen in de aanvraag, ik kan ze ook zelf kopen.

Badkamer/toilet betegelen

Wij zijn op zoek naar een tegelzetter, zsm. Het gaat om een kleine badkamer en twee toiletten. Ongeveer 25 m2. Tegels 25 x 33 cm en 30 x 60 cm.

Keukenwand boven aanrecht betegelen

keukenwand boven aanrecht betegelen 6 m2). Ondergrond al gereed. Tegels liggen klaar.

Een nieuwe laag plavuizen leggen in een keuken

Ik zoek een tegelzetter die ongeveer 6 m2 over een bestaande laag plavuizen kan leggen. De bestaande plavuizen liggen over een houten vloer die beweegt waardoor een aantal plavuizen nu al kapot zijn. Ik zoek een partij die nieuwe plavuizen kan leggen met een goede onderlaag, zodat ze plavuizen niet weer gaan breken.

Witten plafond, tegels zetten en douchecabine plaatsen

Ik zoek een vakman voor de badkamer. Betreft tegelwerk van wanden en vloer: Badkamer wanden + vloer: 19,08 m2 + witten plafond (is al gegrond) 4,5 m2 + plaatsen van douchecabine. toilet wanden+vloer: 5,12 m2. Keukenwand: 3,65 m2 De tegels en douchecabine zonder bak verzorg ik zelf.