Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij tegelzetters voor tegelvloer aan laten leggen:

Tegelvloer aan laten leggen

In de woning ligt op dit moment een plavuizen vloer met vloerverwarming. Hierover heen zouden wij graag een tegelvloer laten leggen. De oppervlakte is 47 m2.
Onze klant uit Ugchelen (Gelderland) wenst(e) offertes van tegelzetters voor tegelwerk en betegelen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer aan laten leggen uit heel Nederland:

Tegels in toilet

Voor toilet (89cmx102cm) wil ik graag tegelvloer laten leggen, het betreft de VT Fremont Night Antra 30x60 van de Praxis. Foto van desbetreffende ruimte toegevoegd.

Keramische tegelvloer vervangen

Oppervlakte woonkamer: 75 meter, in Nijmegen (Weezenhof 2004) Werkzaamheden: - oude keramische tegels verwijderen - betonvloer schuren en egaliseren - nieuwe keramische tegels leggen (tegels zijn besteld) Graag over 1 a 2 weken starten! Graag ontvang ik een totaalprijs. Tel:

Tegelvloer leggen in toilet

Wij hebben zojuist een tegelvloer gekocht bij de praxis en willen hiermee ons toilet door jullie laten betegelen. Het gaat om anderhalve vierkante meter. Wij zagen in de winkel dat het €25 per vierkante meter kost. Is het dan juist begrepen door ons dat de prijs op €37,50 gaat? Wij horen het graag.

Tegelvloer leggen in keuken en bijkeuken

Het gaat om het leggen van vloertegels in de keuken en bijkeuken. De bijkeuken betreft 10 vierkante meter aan oppervlakte en de keuken 8 vierkante meter. We willen ook nog even kijken wat handiger is qua materiaal: vinyl of vloertegels.

Tegels leggen in keuken

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen in de keuken. Het gaat om iets minder dan 10 m2. De tegels hebben we al uitgezocht, maar moeten nog gekocht worden. De huidige ondergrond is beton. Aanschaf bevestigingsmateriaal en voeg graag in overleg met de vakman.

Woning betegelen

Wij willen graag een tegelvloer 60 x 60 cm, mogelijk met plinten laten leggen op de begane grond. Het gaat om ongeveer 40 m2 (woonkamer, keuken, hal, trapkast). Deze moeten met lijm gelegd worden. Tegels nog niet aangeschaft, wel al mogelijke opties gezien. Huis is nog in bouwfase. Opleverdatum lijkt tussen mei en augustus te liggen, maar hier is nog geen duidelijkheid over. Graag een indicatie van kosten (met en zonder plinten) en in hoeverre flexibel in periode.

Casco huis afbouwen

Onze woning in Amsterdam van 144 m2 wordt casco opgeleverd in december 2018, inclusief vloeren met vloerverwarming, trappen en kozijnen. We twijfelen of we de woning willen afbouwen bij zelfde aannemer. Het gaat om muren plaatsen en afwerken, electriciteitsplan, afwerking plafond, plaatsen van een tegelvloer beneden, laminaat op 2 verdiepingen laten leggen en eventueel het plaatsen van 2 badkamers. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Vloer egaliseren en plak PVC-vloer leggen

Tegelvloer egaliseren en plak PVC vloer leggen. Nieuwbouwhuis van 18 jaar oud. Op de onderste verdieping, het gaat om 60 m2.

Tegelvloer leggen in woonkamer

Tegelvloer leggen! 90 m2 tegels van 90 x 90. Bestaande woning met parkert en smeervloer.

Laminaat en tegelvloer leggen

De klant wil in de woonkamer en hal laminaat laten leggen en in de keuken tegels laten leggen. De woonkamer en keuken grenzen aan elkaar dus zal tegen elkaar aangelegd moeten worden. De woonkamer en hal zijn bij elkaar 28 vierkante meter en de keuken is 8 vierkante meter, maar hoeft niet geheel onder de keuken gelegd te worden dus zal wat minder zijn. De klant heeft zelf al alles aangeschaft.

Partners

Partners van Casius